Epsonin älykkyys ja helppous vakuuttivat Rinta-Joupin Autoliikkeen

Epsonin älykkyys ja helppous vakuuttivat Rinta-Joupin Autoliikkeen

Koko kansan autokauppana tunnettu Rinta-Joupin Autoliike Oy päivitti joulukuun 2019 aikana uudet Epsonin WorkForce Pro -sarjan A4- ja A3-koon tulostimet jokaiseen 23 toimipisteeseen.


Vaihto toi mukanaan sujuvamman arjen, mistä Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä erityisesti iloitsee. 

”Suurin syy vaihdolle meillä oikeastaan oli se, että halusimme värikasettien vaihtorumbasta eroon sekä helpon ja toimivan palvelumallin. Vanhassa sopimuksessamme tulostinmallit vaihtuivat vähän väliä ja värikasetteja piti olla varastossa todella montaa mallia. Lisäksi käyttäjät joutuvat tilailemaan näitä itse, nyt laitteet hoitavat tilaukset itse.”

Uusia Epsonin tulostimia varten tarvitaan vain kahta eri kasettimallia.

”Yhtenäisyyden ja pitkien vaihtovälien ansiosta jätettäkin syntyy selvästi aikaisempaa vähemmän, mikä on tietysti ympäristön kannalta tärkeä asia.”

Tulostimet toimittaneen SV-Systemsin myyntijohtaja Seppo Serovuo muistuttaakin, että nykypäivänä jokaisella on vastuu pieneltäkin tuntuvassa asiassa miettiä, miten voisi toimia järkevämmin ja luontoa säästäen.

“Rinta-Joupin Autoliikkeen tapauksessa moni tärkeä elementti loksahti kerralla paikalleen: merkittävät säästöt sekä rahallisesti että ympäristön kannalta yhdistettynä parempaan tulostuslaatuun ja toimitusvarmuuteen.”

“Kaiken kaikkiaan tämä oli tietyllä tavalla esimerkkitapaus onnistuneesta tulostimien vaihdosta: 384 laitetta ympäri Suomen päivitettiin kerralla uusiin hyvin nopealla aikataululla. Siitä isoin kiitos kuuluu tietysti henkilökunnallemme, yhteistyökumppaneille ja Rinta-Joupin Autoliikkeen työntekijöille.”

Älykkäiden tulostimien myötä poistui turhat pähkäilyt


Tulostaminen on Rinta-Joupin Autoliikkeessä arkipäivää esimerkiksi autokaupan sopimuspapereiden ja autoihin kiinnitettävien hintalappujen osalta.

Rinta-Joupin Autoliikkeen päätoimiala on autojen myynti ja huolto, joten tulostinhuoltojen ulkoistaminen oli järkevää ja se hoidetaan etäyhteydellä SV-Systemsin toimesta.

”Esimerkiksi laitteiden asentaminen yllätti meidät positiivisesti. Saamme tulostimet esiasennettuina, eli käytännössä selvämme sillä, että laitamme johdon seinään”, Rinta-Joupin Autoliikkeen Niemelä kertoo.

Työntekijöiden ei ole myöskään tarvinnut käyttää aikaa tulostimien ominaisuuksien syvällisempään perehtymiseen.

”Etäyhteys pelastaa meidät myös ongelmatilanteissa. Monitorointi paljastaa vian ilman, että meidän työntekijän tarvitsee edes osata selittää sitä huollolle. Tämä on poistanut monta tuskastunutta puhelua. Sanoisinkin, että paras tulostusratkaisu on sellainen, jonka olemassaolon voi huoletta unohtaa”, Niemelä summaa.