Protinus IT valitsee WorkForce Pro WP-4525 DNF:n ja WP-4015 DN:n

WORKFORCE-KÄYTTÄJÄ MUUTTUU ASIAKKAASTA BRÄNDIEDUSTAJAKSI

IT-hankintayritys Protinus IT ei pelkästään ole tyytyväinen WorkForce Pro -mustesuihkutulostinten käyttäjä vaan suosittelee tuotetta nyt myös omille asiakkailleen. Yritys on huomannut markkinoilla siirtymän värilasertulostuksesta mustesuihkutulostukseen sen takia, että yrityskäyttöön suunnitellut mustesuihkutulostimet eivät enää ole värilasertulostimia huonompia. Protinus IT auttaa organisaatioita optimoimaan IT-ratkaisujen hankinnan ja käyttöönoton ja etsii siksi aina ensiluokkaisia tulostinjärjestelmiä asiakkailleen.

Tilanne

Protinus IT avaa luotettavan verkon IT-toimittajia älykkään IT-hankinta- ja -sopimusmenetelmän avulla, joka tarjoaa palvelua, laatua, luotettavuutta ja joustavuutta. Marcel Hofstra, toimintojohtaja, selittää: ”Hallitun hankintapalvelumme ansiosta sopimukset, hankintakäytäntö ja IT-konsolidointi ovat parempia ja talousosasto saa IT-kustannuksia ja -säästöjä koskevia ohjeita. Yhteensä 180 000 toimittajiemme tuotetta on lueteltu itshop.nl-sivustossa. Asiakkaamme voivat tilata haluamansa IT-palvelut tämän sivuston kautta.”

 

Monet asiakkaat eivät ole tietoisia vaihtoehdoista värilasertulostimille

Kun yritys perustettiin vuonna 2010, Protinus aloitti värilasertulostimella. Koska yritys kasvoi ja henkilökunnan määrä lisääntyi, tarvitsimme lisää tulostimia. ”Voisi luulla, että olisimme valinneet taas värilasertulostimen, mutta valitsimmekin yrityskäyttöön suunnitellut Epsonin WorkForce Pro -mustesuihkutulostimet. IT-palvelujen toimittajana olemme ajan tasalla uusista kehitysaskelista, ja olemme huomanneet, että monet organisaatiot valitsevat yhä automaattisesti värilasertulostimia, koska he eivät ole tietoisia vaihtoehdoista. On edelleen vallalla käsitys, että yrityskäyttöön suunnitellut mustesuihkutulostimet olisivat hitaampia kuin värilasertulostimet. Näin ei ole.”

Hofstra jatkaa: ”Ennen kuin päätimme hankkia WorkForce Pro -mustesuihkutulostimet, Epson antoi meille mahdollisuuden testata tulostinta. Kuten sanonta kuuluu, se uskoo, ken näkee. Päättelimme nopeasti, että Epsonin WorkForce Pro -tulostimet ovat nopeita. Myös sivukohtaiset tulostuskustannukset ovat pienet. Lisäksi WorkForce Pro -tulostimet kuluttavat vähemmän energiaa.”

”Värilasertulostintamme ei käytetä paljoa nykyään. Toinen etu on se, että WorkForce Pro -tulostimia voivat käyttää myös liikkeellä olevat työntekijät Epson Connectin kautta. Missä he ovatkin, he voivat lähettää haluamansa asiakirjat tulostimen yksilölliseen sähköpostiosoitteeseen, niin ne tulostetaan. Protinus IT:llä on nyt neljä WorkForce Pro -tulostinta. Protinus IT:n henkilökunta käyttää päivittäin kahta WP-4525 DNF -tulostinta ja kahta WP-4015 DN -tulostinta. Valitsimme tämän yhdistelmän, koska halusimme rajoittaa skannauksen tiettyihin sijainteihin, mikä on mahdollista WP-4525 DNF:llä.”

 

Suosittelemme Epsonin WorkForce Pro -tulostimia asiakkaillemme

”Koska me itse teimme selvän ja tietoisen valinnan käyttää Epsonin WorkForce Pro -tulostimia, on helpompaa saada myös asiakkaat innostumaan Epsonin tulostimista”, lisää Hofstra. ”Asiakkaamme näkevät nopeasti edut, kuten pienet kustannukset, suuren nopeuden, pienen energiankulutuksen ja korkean laadun, mutta hekin ovat sitä mieltä, että ’se uskoo, ken näkee’, joten he haluavat testata tulostinta ennen sen hankkimista. Epsonilla tämä on mahdollista. Monille asiakkaillemme on myös tärkeää, että tulostin on luotettava.”

 

Yritysten mustesuihkutulostimet muuttavat tulostinmarkkinoita

”Yritysten mustesuihkutulostimien markkinat ovat muuttumassa. Mustesuihkutulostimien markkinaosuuden on määrä kasvaa pienten, keskisuurten ja suurten yritysten osalta, koska suurissakin yrityksissä on osastoja, jotka pärjäävät hyvin mustesuihkutulostimilla, sekä osastoja, jotka tulostavat tuhansia sivuja vuodessa. Värilasertulostimet eivät enää ole halvempia tai nopeampia kuin modernit yrityskäyttöön suunnitellut mustesuihkutulostimet, ja mustesuihkutulostimella tulostetut valokuvat ovat yleensä parempia kuin värilasertulostimella tulostetut. Siinä on riittävästi syitä harkita tulostinvalintaa eikä vain valita lasertulostinta tavan vuoksi.”