Langaton ja luotettava EcoTank on avain toimivaan etätoimistoon

Langaton ja luotettava EcoTank on avain toimivaan etätoimistoon

Langaton ja luotettava EcoTank on avain toimivaan etätoimistoon

Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijalääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Jarkko Suomela on käyttänyt Epsonin EcoTank ET-4550:aa työssään muutaman kuukauden ajan. Vaivaton ET-4550 sopii täydellisesti pieneen toimistoon, joten myös Suomelan käyttöön se on ihanteellinen.

Kliinisen lääkärityönsä ohessa Suomela toimii Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijana, ja tekee viikoittain töitä etänä kotoaan. Potilasvakuutuskeskus huolehtii terveydenhuollon yhteydessä tapahtuneiden henkilövahinkojen korvaamisesta potilasvahinkolain mukaisesti.

– Työssäni Potilasvakuutuskeskukselle on välttämätöntä, että voin tulostaa asiantuntijalausunnot helposti myös kotikonttorilla, Suomela kertoo.

Tulostin palvelee kotitoimistossa vapaa-ajalla myös muita perheenjäseniä.

– Vaimo käyttää tulostinta usein ja ehkä jopa monipuolisemmin kuin minä. Hän tulostaa matkalippuja ja varausvahvistuksia sekä valokuvia, etenkin nyt kun tietää, että mustetta riittää. Tulostaminen onnistuu myös suoraan tabletilta tai älypuhelimesta, jolla suurin osa valokuvista tulee otettua tänä päivänä.

Langaton tulostaminen on ehdoton kriteeri

Suomela kuvailee Epsonin EcoTank ET-4550 -tulostinta laadukkaaksi, helpoksi ja luotettavaksi. Sekä tulostimen käyttöönotto että varsinainen käyttö on ollut helppoa.

– Tulostin ei kyllä tarvitse yhtään lämmittelyaikaa, vaan käynnistettäessä se on heti valmis. Tulostan lähinnä mustaa valkoisella, ja se tulee nopeasti ja laadukkaasti, eikä mikään yllätä ikävällä tavalla, Suomela jatkaa.

Tulostimen langattomuus on toiminut Suomelan mukaan mutkattomasti. Kun edellinen laite kadotti yhteyden tietokoneeseen vähän väliä ja tulostaminen langattomasti vaati erillisiä kikkailuja, ei EcoTankin kanssa ole ollut mitään ongelmia.

– Tietokone auki ja tulostimelle käsky, niin kyllä toimii. Langattomuus on aivan ehdoton kriteeri minulle, ja tässä se toimii loistavasti, Suomela kertoo.

Mustesäiliöjärjestelmä lupailee elinikäistä kumppanuutta

ET-4550 toimii mustepatruunoiden sijaan erittäin riittoisalla mustesäiliöjärjestelmällä. Mustesäiliöjärjestelmä on ympäristöystävällinen valinta, ja säästää huomattavasti vaivaa käyttäjältään, sillä säiliötä ei tarvitse täyttää läheskään niin usein kuin muita mustesuihkutulostimia.

– Olin kuullut tämän tulostimen mustesäiliöjärjestelmästä, ja odotin sitä mielenkiinnolla. Ottaessani tulostinta käyttöön vaivattomasti täytin säiliöt niin kuin selkeästi ohjeistettiin, eikä minun sen jälkeen ole tarvinnut päätäni vaivata asialla. Kohtuullisilla tulostusmäärilläni mustesäiliöt tulevat riittämään minulla käytännössä lähes ikuisesti ilman, että minun tarvitsee edes miettiä musteiden vaihtamista, Suomela kertoo.

Myös tulostusjälkeen Suomela on tyytyväinen. Hän mukaansa tulostin tekee hyvää jälkeä, ja kuvanlaatu vaikuttaa paljon laadukkaammalta kuin edellisessä tulostimessa, johon paperi usein jäi myös tukkoon.

– Teksti on terävää ja tarkkaa, ja värisävyt laadukkaat. Yllättävää, miten paljon tulostimetkin ovat ehtineet kehittyä. Uskon, että uusi EcoTank-tulostin toimii koko elinkaarena ajan näin hyvin, Suomela sanoo.