EPSONIN TM-INTELLIGENT TULOSTIMET NOPEUTTAVAT ASIAKASPALVELUA

Tablettien, langattoman verkon ja pilven kanssa kommunikoivien tulostimien ansiosta ruokatilaukset lähtevät ravintola Gocessa pöydistä suoraan keittiöön ja tavarantilaukset varastosta toimittajille.

Goce on Espanjan makumaailmasta vivahteita hakeva 150-paikkainen ravintola Helsingin keskustassa. Gocen tarjoilijoilla on käytössä mini-tabletit, jotka kommunikoivat langattomasti Epsonin tulostimien kanssa. Tulostimia on asennettu ravintolaan neljä kappaletta, yksi baariin, kaksi keittiöön ja yksi saliin laskujen tulostamista varten. Järjestelmän ansiosta tarjoilijat voivat kirjata asiakkaiden ruoka- ja juomatilaukset suoraan tabletille, joka lähettää tilaukset keittiöön ja baariin. Kun tilauksia ei tarvitse kirjata erikseen muistiin ja sen jälkeen kassajärjestelmään, säästyy aikaa ja virheet vähenevät. Lisäksi tarjoilijat pääsevät tableteilla helposti ja nopeasti hakemaan lisätietoja esimerkiksi viineistä.

Epsonin kuitti- ja keittiötulostimet mahdollistavat tablettien ja älypuhelinten hyödyntämisen

Epsonin TM Intelligent -sarjan kuittitulostimet saadaan avoimien XML ja HTML -rajapintojensa ansiosta toimimaan useiden eri myyntipistesovellusten kanssa. POS-pilvisovellus, jota Gocessa käytetään, on suunniteltu erityisesti ravintolaympäristöön. AdCoden toimittama kokonaisratkaisu sisältää kassaohjelmiston, Epsonin kuittitulostimet ja langattoman verkon. Verkko on toteutettu vikasietoisella MESH-teknologialla ja sen toimintaa valvotaan etänä. Sama langaton verkko voidaan tarjota myös ravintolan asiakkaiden käyttöön. "Tulostimien asennus oli todella helppoa ja nopeaa, ja tarvittaessa integroitu WiFi laajentaa mahdollisuuksia entisestään" Antti Soisalo Adcodelta kertoo.

Kustannus- ja tilansäästöä ja joustavuutta skaalautuvuudella

Langaton kassa- ja tulostusratkaisu säästää tilaa; kahden perinteisen kassakoneen sijaan Gocessa on kaksi tablettia kassoina ja tarjoilijoilla mukana kannettavat mini-tabletit. Epsonin tulostimet voidaan puolestaan asentaa tasolle tai seinälle tilaratkaisujen vaatimusten mukaisesti. Järjestelmä on myös skaalautuva, joten siihen voidaan koska tahansa lisätä tulostimia tai tabletteja. Pilvipohjaisen kassajärjestelmän ansiosta myös toimipaikkojen määrää voidaan kasvattaa helposti. Tehokkaan ja helpon skaalautuvuuden ansiosta ratkaisu on toimiva ja kustannustehokas myös sesonkiluonteisessa toiminnassa.