Epsonin minilaboratorio on oikea valinta, kun laatu ratkaisee

Valokuvausliike Kuvakeskus Hynninen otti käyttöön Epsonin SureLab- kuivaminilaboratorion ja paransi valokuvatulosteiden laatua entisestään

Epsonin minilaboratorio on oikea valinta, kun laatu ratkaisee

Vuonna 1908 perustettu Kuvakeskus Hynninen on ollut koko olemassa olonsa ajan valokuvauksen edelläkävijä. Liike oli ensimmäisten joukossa 80-luvulla ottamassa käyttöön minilaboratorioita, ja on nyt Suomen ensimmäinen Epsonin kuivalaboratorion käyttäjä. Samassa yhteydessä liikkeeseen hankittiin Epsonin Stylus Pro 9900 –suurkokotulostin.

Uudet laitteet ovat olleet Kuvakeskus Hynnisen käytössä toukokuussa 2013 noin puoli vuotta, joten liikkeellä on jo kokemusta niiden hyödyistä.

SureLab on huomattavasti helpompi käyttää kuin perinteiset märkälaboratoriot, sillä se ei tarvitse ylläpitoa juuri lainkaan. Ainoa vaihdettava osa on mustepatruunat, ja laboratorio on heti käytettävissä virran kytkemisen jälkeen. Kun henkilökunnan ei enää tarvitse käyttää aikaa huoltotoimenpiteisiin, jää asiakkaiden palvelemiseen enemmän aikaa. SureLab on myös perinteiseen märkälaboratorioon verrattuna pienempikokoisempi ja edullisempi hankkia.

Ympäristöystävällisyys säästää myös kuluja

Toisin kuin märkälaboratorioita käytettäessä, SureLab-kuivalaboratorio ei tuota myrkyllistä kemikaalijätettä. Tämä säästää ympäristöä eikä yritykselle enää aiheudu kemikaalien kierrätyksestä kuluja. SureLabia käytettäessä tarvitsee kierrättää vain mustepatruunat, jotka voi palauttaa ilmaiseksi Epsonille. Surelab D3000 myös kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset märkälaboratoriot. Koska SureLabin musteita ei tarvitse kuumentaa, on laite käytettävissä heti kun virta on kytketty päälle.

Parempi kuvanlaatu, tyytyväisemmät asiakkaat

Uuden kuivaminilaboratorion käyttöönoton myötä myös asiakkaille tulostettavien valokuvien laatu parani.

Kuvakeskus Hynnisen tavoitteena on olla edelläkävijänä tuomassa uusia valokuvausalan innovaatioita Suomeen ja siten taata jatkuvasti paras palvelu ja laatu asiakkailleen.

Liike käyttää SureLab D3000:a yksityis- ja yritysasiakkaiden valokuvien tulostamiseen. Yksityisasiakkaat haluavat kuvansa mukaan heti, joten minilaboratorion on oltava helppo ja nopea käyttää. Yritykset taas tarvitsevat usein suurempikokoisia kuvia. SureLab D3000 tekee valokuvasuurennukset jopa kokoon 30x120cm saakka, ja tätä suuremmat kuvat tulostetaan Epsonin Stylus Pro 9900 –suurkokotulostimella.