Epson SureColor SC-T7200D suurkokotulostin siivittää koulun valmistumista

Epson SureColor SC-T7200D suurkokotulostin siivittää koulun valmistumista

Epson SureColor SC-T7200D tulostin on monipuolinen suurkokotulostin, joka soveltuu sekä luovien markkinointiviestintämateriaalien että tarkkuutta vaativien suunnitelmien, kuten CAD-piirrosten tulostamiseen.
Ruokolahden kunta on ottanut käyttöön Epsonin SC-T7200D-nelivärisuurkokotulostimen, joka on ollut heti alusta saakka hyvin ahkerassa

Epson SureColor SC-T7200D tulostin on monipuolinen suurkokotulostin, joka soveltuu sekä luovien markkinointiviestintämateriaalien että tarkkuutta vaativien suunnitelmien, kuten CAD-piirrosten tulostamiseen.
Ruokolahden kunta on ottanut käyttöön Epsonin SC-T7200D-nelivärisuurkokotulostimen, joka on ollut heti alusta saakka hyvin ahkerassa käytössä kunnan teknisellä osastolla.

– Olemme tulostaneet Epsonin suurkokotulostimella noin 250 metriä paperia jo ensimmäisten viiden kuukauden aikana. Epsonin myötä tulostus on lisääntynyt, kun se sujuu nopeasti ja laadukkaasti, kertoo Ruokolahden kunnan tieto- ja viestintätekniikkapäällikkö Matti Backman.

Matti Backman on asunut Ruokolahdella yli 20 vuotta ja työskennellyt jo 15 vuotta Ruokolahden kunnalla. Pitkän linjan ruokolahtelainen Backman kertoo tyytyväisenä tulostimen käyttökokemuksista.

Ennen uutta Epsonin suurkokotulostinta kunnalla oli A0-koon tulostin sekä erillinen skanneri. Erityisesti tulostuksen hitaus oli ongelma. Epsonin tulostimen nopeus onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista helppokäyttöisyyden ja laadun ohella. Nopeuden ja laadun takaa Epsonin pitkän kehitystyön tulos PrecisionCore TFP-tulostuspää.

– Tulostimen nopeus ja helppokäyttöisyys ovat tärkeimmät ominaisuudet tulostimessa meille, ja nämä kummatkin ominaisuudet yhdistyvät Epsonin uudessa tulostimessa. Lisäksi entinen skannerimme teki aina raitoja skannauksiin. Ero vanhaan ratkaisuumme on merkittävä, Backman kehuu.

– Tulostinta käytetään ennen kaikkea rakennuspiirustusten tulostamiseen. Ruokolahdelle on valmistumassa koulu, jonka tiimoilta uusia rakennuspiirustuksia tai muokkauksia piirustuksiin tulee päivittäin. Nämä kaikki tulostetaan. Tulostuksen lisäksi vanhoja rakennuspiirustuksia skannataan sähköiseen muotoon. Rakennuspiirustusten ohella Ruokolahden kunnassa tuotetaan paljon isoja karttatulosteita, kuten kaavamuutoksia kuntalaisten nähtäväksi, Backman kertoo tulostimen käytöstä.

Epson SureColor SC-T7200D käyttää pigmenttimusteita, joten rakennuspiirustukset voidaan myös arkistoida ja säilyttää vuosikymmeniä.

– Suurikokoisia piirustuksia ja karttoja on helpompi hahmottaa tulosteena kuin ruudulla edestakaisin vierittäen, Backman selventää.

PrecisionCore TFP-tulostuspää tarjoaa myös ainutlaatuisen tarkkuuden. Lisäksi kiinteä tulostuspää takaa, että tulostus ei aiheuta piilokustannuksia eikä odottamattomia käyttökatkoja tulostuspään käyttöiän lopussa. Tulostimessa on myös suuret mustekasetit, jotka vähentävät ylläpitotoimenpiteitä ja käyttökatkoja.

– Epsonin suurkokotulostimen huolto on helppoa. Kaikesta selviää helposti loogisella päättelykyvyllä. Ahkeran käytön seurauksena tulostimen puhdistus on pitänyt ajaa läpi pari kertaa. Näin tulostimen ensiluokkaista tulostusjälkeä on ylläpidetty, Backman sanoo

Vaikka tulostuksen määrä on lisääntynyt, on se toisaalta myös tehostunut. Kustannussäästöä Backman arvelee syntyvän ainakin sen myötä, että hukkatulosteita tulee paljon vähemmän.

Epsonin tarkan tulostuspääteknologian ansiosta, yritykset saavat lukuisia hyötyjä. Ruoholahden kunta on todennut tehokkuuden lisääntyneet ja hukkatulosteita syntyy nykyään huomattavasti vähemmän. Epson on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä CO2 päästöjä on vähemmän ja uudet laitteet kuluttavat myös huomattavasti vähemmän sähköä.