Alitalia-ravintola valitsee monenlaisia Epson-tuotteita

Seinästä seinään Epsonia Alitalia-ravintolassa Saksassa

Alitalia-ravintola valitsee monenlaisia Epson-tuotteita

Menestyvään ravintolaan tarvitaan nykyään muutakin kuin erinomaisia aterioita, hyvää palvelua ja miellyttävä ympäristö.

Tämä johtuu siitä, että yritykset käyttävät ulkona syömistä yhä enemmän tilaisuutena kertoa asiakkaille uusista tuotteista ja ratkaisuista, koska onnistumismahdollisuus on tällöin parempi kuin normaalissa päivittäisympäristössä. Mikään ei tue hyväntahtoisuutta niin kuin ensiluokkainen ateria. Erinomaisen saltimboccan lisukkeena voi esimerkiksi olla tuote-esittely, jossa käytetään eloisia, välkkymättömiä kuvia projektorista.

 

Erinomainen keittiö – huippulaatuinen IT-infrastruktuuri

Stephan Bittner, Hampurissa sijaitsevan Alitalia-ravintolan osakas, tuntee tämän lähestymistavan vuosien työstä IT-koulutusyrityksessä. Hän sanoo: ”Asiakaskuntamme koostuu enimmäkseen yritysasiakkaista, jotka käyttävät tilojamme asiakas- tai työntekijätilaisuuksiin. Siksi meille oli alusta asti selvää, että hyvän ruoan lisäksi meidän tuli tarjota myös erityisen laadukas IT-infrastruktuuri.”

Keskellä Hampuria sijaitsevaa aluetta käytettiin pitkään laidunmaana; nykyään se on yritysten suosima alue, jossa suuri yleisö harvemmin käy. Onko tämä hyvä paikka ravintolalle? ”Kyllä”, sanoo Stephan Bittner, ”koska asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi pysäköintitilat yritysten ja niiden vierailijoiden autoille ovat tärkeämpiä kuin satunnaiset asiakkaat, jotka ostavat pizzan kävellessään ravintolan ohi.”

Laadukkaan ruokalistan varmistamisessa Stephanilla on apuna kolme italialaista ammattikokkia, ja IT-laitteiston osalta hän turvautuu kokonaan Epsoniin, sillä hän luottaa yhtiön laajaan tuotevalikoimaan.

Yksilölliset tapetit

Tapetti on tärkeä osa vaikutelmaa, joka huoneesta jää. Koska kirkas tapetti tekee huoneesta isomman ja tumma saa sen tuntumaan pienemmältä, pohjoisen puoleisissa huoneissa tulisi käyttää lämpimiä ja ystävällisiä värejä ja etelän puoleiset huoneet tulisi tapetoida viileämmillä pastellisävyillä. Jos huone on ravintolan tapaan suuri ja jaettu väliseinillä, alkoveilla ja kalusteilla, tilaa voi tehostaa sopivalla tapetilla.

Ristorante Alitalian tapetit tulostettiin Epsonin SureColor SC-S -sarjan suurkokotulostimella ravintolan oman mallin mukaan. Avaintekijä tulostimen valinnassa oli tulostuslaadun ja värien lisäksi tulostuksen kestävyys. Värit eivät saa haalistua tai tahriintua veden, auringonpaisteen tai kosketuksen takia. Jos tapetti, jossa on miellyttävät kuviot, innostaa asiakkaista, haalistuneella tapetilla voi olla päinvastainen vaikutus.

 

Epsonin WorkForce à la Carte

Sama koskee myös ruokalistoja. Alitalian kaltainen huippuravintola vaihtaa valikoimaansa ja siksi myös ruokalistojaan viikoittain, koska syömme silmillämme. Ruokalistan on aina näytettävä uudelta ja tuoreelta. Se ei saa olla repaleinen eikä haalistunut. Epsonin WorkForce Pro -mustesuihkutulostin oli täydellinen tähän tarkoitukseen, sillä hankauksen- ja vedenkestävyyden lisäksi musteet ovat laadukkaita värien kestävyyden osalta. Jos muutama tippa venetsialaista Rocco Rossoa putoaa ruokalistalla, tuloste ei leviä eikä muutu lukukelvottomaksi. Jopa viinien etiketit on tulostettu yksilöllisen mallin mukaan. Tämä on mahdollista Epsonin teollisen etikettipainokoneen SurePress L-4033AW:n ansiosta.

 

3LCD-tekniikkaa harmoniassa fusillin kanssa

Koska Ristorante Alitaliassa pidetään paljon yritystilaisuuksia, joissa on esityksiä, tiloihin on asennettu kaksi Epsonin EB-1776W-sarjan projektoria.

”Koska vieraamme haluavat usein myös pitää esityksiä, he arvostavat tehokkaita, valmiiksi asennettuja IT-järjestelmiä”, selittää Stephan Bittner. ”Huone on aika suuri, joten projektion kirkkauden ja luonnollisten värien lisäksi myös langaton yhteys oli tärkeää.”

Tämä ei ole ongelma Epson iProjection -sovelluksen ansiosta. Sovelluksen avulla projektoreissa voi näyttää tietoja mistä tahansa mobiililaitteesta. Jos vieraat haluavat mukaansa kopion esityksestä, Bittner voi toteuttaa toiveen, sillä ravintolalla on Epsonin DiscProducer PP-100N, joka tuottaa täydellisesti tulostettuja ja poltettuja multimedia-DVD-levyjä vieraiden vielä nauttiessaan pasta-annostaan.

 

Kuittitulostusta Epsonilta

Kussakin kassassa näkyy palvelu ja hinta vierekkäin sekä asiakkaalle että yritykselle. Tämän toiminnon toteuttamiseksi laitteen on oltava luotettava ja siinä on oltava selkeä, laadukas näyttö. Se myös tulostaa laadukkaita kuitteja. Epson on ollut kuittitulostinten maailman markkinajohtaja monen vuoden ajan, ja Ristorante Alitalia luottaa tähän kokemukseen. Lisäksi Epsonin TM-T88V-kuittitulostin on erittäin taloudellinen. Siinä on esimerkiksi erityistoiminto, joka automaattisesti optimoi kunkin kuitin rivien korkeuden, mikä säästää paperia. Tulostimet ovat myös ENERGY STAR -hyväksyttyjä.

”Epsonin tuotteita on käytetty koulutusyrityksessäni vuosia, joten olemme vakuuttuneita ratkaisujen laadusta ja voimme siis huoletta luottaa täysin Epsonin tuotteisiin. Jos katselet ympärillesi ravintolassamme, huomaat, kuinka laaja Epsonin valikoima on.”