Vallankumouksellinen, nopea A3-monitoimitulostin yrityskäyttöön

Hyödynnä ekologisuus, joihin vain mustesuihkutekniikka pystyy – jopa tulostettaessa kaksipuolisesti 100 sivua minuutissa

Vallankumouksellinen, nopea A3-monitoimitulostin yrityskäyttöön

Huippunopeiden, ekotehokkaiden yrityskäyttöön tarkoitettujen mustesuihkutulostimien seuraava sukupolvi on saapunut: WorkForce Enterprise. Peräti 100 kuvaa minuutissa tulostava osastojen käyttöön soveltuva A3-väritulostin tuo ympäristöhyötyjä, joihin pystyy vain mustesuihkutekniikka. Tulostin kuluttaa vähemmän energiaa ja tarvikkeita kuin samanhintainen osastoluokan laserkopiokone. WorkForce Enterprise WF-C20590:n rinnalle tulee 75 kuvaa minuutissa tulostava malli, WF-C17590. Molemmat laitteet on suunniteltu palvelemaan niin suuryritysten osastojen kuin PK-yritystenkin tulostustarpeita etenkin ympäristöissä, joissa on ajoittaisia tulostuksen ruuhkahuippuja.

Epson on kehittänyt tulostimen laatua entisestään lisäämällä joukon teknisiä innovaatioita, esimerkiksi raidoitusta ehkäisevän itsestään korjautuvan tulostuspään ja laadun suurissa nopeuksissa varmistavan sähköstaattisen siirtohihnan. Kaiken muun lisäksi uusi teknologia parantaa ympäristötehokkuutta: energiankulutus on nyt hämmästyttävästi jopa 96 % pienempi kuin saman nopeusluokan lasertulostimessa 1, eikä mitään erikoisvirtalähdettä tarvita.

Epson Europessa yritysten kuvantamistuotteista vastaava Darren Phelps sanoo: ”WorkForce Enterprise vähentää tulostuksen ympäristövaikutuksia merkittävästi. Vähän energiaa kuluttava laite tulee toimeen myös entistä pienemmällä määrällä tarvikkeita, mutta tulostusnopeus ja -laatu ovat silti huippuluokkaa. Koska malliston laitteissa on huomattavasti vähemmän osia kuin vastaavissa monitoimilasereissa, luotettavuus ja käytettävyysaika osoittautuvat mitä todennäköisimmin erinomaisiksi.”

”Kun näimme WorkForce Enterprisen kehityslaboratoriossa ensimmäisen kerran, tiesimme heti, että tulossa oli jotain erityistä. Vasta eurooppalaisten jälleenmyyjien reaktiot kuitenkin todistivat lopullisesti sen, että uusi mallisto on luonteeltaan aivan ainutlaatuinen. Kiersimme esittelemässä tulostinta eri puolilla Eurooppaa, esimerkiksi Prahassa, Lillessä, Ateenassa, Helsingissä ja monessa muussa kaupungissa. Saimme elintärkeää palautetta, jonka perusteella loimme parhaan mahdollisen Epson-tuotteen.”

Vaikka energiatehokkuus on erinomainen, suorituskyvystä ei ole tingitty. Huippunopea ja huippulaatua tuottava mustesuihkutekniikkaan perustuva tulostuspäälinjasto pohjautuu skaalautuvaan tekniikkaan, jota Epson käytti ensimmäisen kerran teollisuusjärjestelmissä, esimerkiksi suurissa tarrapainokoneissa. Vain 43 millimetrin levyinen ainutlaatuinen tulostuspäälinjasto sisältää noin 33 500 suutinta ja vähentää raidoitusta tulostushäiriöiden tunnistuksen ja muuttuvan pisarakoon tekniikan avulla. Pienestä koostaan huolimatta tulostuspää pystyy hämmästyttävään yksityiskohtaisuuteen. Se parantaa suorituskykyä, mutta tuo lisäksi nopeutta ja luotettavuutta tiimeille, joiden tiivis työtahti ei salli käyttökatkoja. Kyseessä on suorituskyvyn ja tuottavuuden täydellinen liitto.

WorkFlow Enterprisen valinnaisen viimeistely-yksikön myötä käytettävissä ovat asiakirjojen automaattinen viimeistely, enimmillään 5 350 arkin syöttölokero ja valinnainen paperinsyöttö sekä 4 000 arkin nitoja ja pinoamislaite, jotka parantavat tehokkuutta ja säästävät aikaa ja vaivaa. Mallit ovat lisäksi yhteensopivia monien ratkaisujen kanssa ja helpottavat käyttäjien elämää esimerkiksi mobiilitulostuksella ja NFC-tunnistukseen perustuvalla skannauksella. Työkalut ja ohjelmistot – esimerkiksi Email Print for Enterprise, Epson Print Admin ja Document Capture Pro – tuovat tulostuksen ja skannauksen rinnalle erilaisia lisätoimintoja.

WF-C20590 tulee saataville kesäkuussa 2017.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Saatavana kaksi eri mallia: tulostusnopeus 75 tai 100 sivua minuutissa

 • Nopea DualScan (yksipuol./kaksipuol.): 60/110 kuvaa minuutissa

 • Pieni energiankulutus: 320 W (alimmillaan jopa 180 W)

 • Oletustarkkuus 600 x 1 200 dpi, laadukas tulostus jopa 600 x 2 400 dpi

 • Väritulostus, ohisyötön avulla käytettävissä jopa SRA3-koko

 • Valmis Epson Open Platform -arkkitehtuuriin

 • Riittoisat mustepatruunat: K = 2 x 50 K, CMY = 50 K

 • DuraBrite-pigmenttimusteet

 • Värillinen 9 tuuman kosketusnäyttö

 • Käytettäessä valinnaista syöttölokeroa enimmäiskapasiteetti 5 350 arkkia (80 g/m²)

 • Saatavana 4 000 arkin viimeistely-yksikkö, jossa pinoamislaite ja nidonta

 • Automaattinen suuttimen tarkistus (NVT) ja pisarankorvaustekniikka varmistavat tulosteiden yhdenmukaisen laadun

 • Sähköstaattinen siirtohihna huolehtii paperin sileydestä tulostuksen aikana

 • Tuettuja sivunkuvauskieliä muun muassa PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF) ja ESC/P-Raster

1. Perustuu Epson WorkForce WF-C20590 -mallin enimmäisenergiankulutukseen 320 W ja nopeudeltaan vastaavan Xerox Color 1000i Press -mallin enimmäisenergiankulutukseen 7 600 W. Lähde: valmistajien ilmoittamat tekniset tiedot.