Uusi verkkolaskuri todistaa, kuinka paljon EcoTank tuo kuluttajille säästöä

Laskurilla voi verrata 20 myydyimmän tulostimen ja EcoTank-mallin hankinta- ja mustekustannuksia

Uusi verkkolaskuri todistaa, kuinka paljon EcoTank tuo kuluttajille säästöä

Epsonin uuden verkkolaskurin avulla kuluttajat ja pienyritykset näkevät konkreettisesti, paljonko Epsonin EcoTank-malli säästää verrattuna 20 myydyimpään tulostimeen. Näin jokainen löytää itselleen taloudellisimman vaihtoehdon.

Kun uuden tulostimen hankinta on ajankohtaista, kannattaa perehtyä investoinnin kokonais­kustannuksiin. Epsonin verkkolaskuri ohjaa järkevään päätökseen ottamalla huomioon sekä hankintakustannukset että musteeseen liittyvät käyttökulut.

Epsonin vallankumouksellinen EcoTank-mallisto on tuonut markkinoille vaihtoehdon, jossa käyttökustannusten edullisuus perustuu tulostimen mukana tuleviin kahden vuoden musteisiin[1]. Epson Europen tuotepäällikkö Esther Anies kertoo: ”Haluamme tiedottaa ihmisille, millaisiin säästöihin EcoTank-tulostimella voi päästä. Siksi kehitimme verkkolaskurin, joka todistaa asian. EcoTank-mallisto on jo osoittanut erinomaisuutensa konseptina: kumulatiivinen myynti koko maailmassa on 15 miljoonaa yksikköä[2]. Uskomme, että uusi verkkolaskuri tuo runsaasti lisää EcoTank-asiakkaita, sillä hankintaa harkitsevat näkevät nyt selkeästi säästöt, joihin tämä tulostin pystyy.”

Helppokäyttöinen verkkolaskuri on kolmivaiheinen. Aluksi kysytään keskimääräistä kuukausittaista tulostusmäärää (100–2 000 sivua) ja sitten tulostimen suunniteltua käyttöaikaa (2–5 vuotta). Lopuksi tiedustellaan, onko laskurin käyttäjällä tapana käyttää XL-mustepatruunoita. Näillä tiedoilla laskuri pääsee vertaamaan EcoTank-tulostinta 20:een kussakin maassa myydyimpään laser- tai mustesuihkutulostimeen. Tulokset on eritelty selkeästi investoinnin kokonaiskustannuksiin, yhden sivun kustannuksiin ja 500 sivun kustannuksiin. Havainnollisuutta lisää vielä se, että jokaisessa vertailussa määritettyjä kahta mallia verrataan myös markkina-alueen keskivertolaitteeseen.

Laskurin oikeudenmukaisuudesta voi varmistua tutustumalla laskelmamenetelmien perusteelliseen kuvaukseen, joka on saatavana verkkosivustossa.


Epsonin uusi laskuri on käytettävissä osoitteessa www.epson.fi/ecotank-calculator

[1]Kahden vuoden mustetarve perustuu noin 150 sivun keskimääräiseen kuukausittaiseen tulostusmäärään.

[2] 150 maassa lokakuusta 2010 tilivuoden 2015 loppuun.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/