Uusi Value Glossy Photo Paper tuo Epson-laadun osaksi arkipäivää

Uusi Value Glossy Photo Paper tuo Epson-laadun osaksi arkipäivää

1. syyskuuta – Epsonin uusi Value Glossy Photo Paper on edullinen vaihtoehto huolettomaan jokapäiväiseen valokuvatulostukseen. Olipa tarpeena uusin lomaotos jääkaapin oveen, kuvia koulutehtävään tai leikekuvia idean hahmottelua varten, tämä edullinen valokuvapaperi tuo aina mukaan Epson-laadun.

Paras mahdollinen laatu saadaan Epsonin mustesuihkutulostimilla, koska paperi on suunniteltu nimenomaan niitä varten. Uutuustuote on silti loistava uutinen myös muille, sillä sitä voi käyttää missä tahansa takasyötöllä varustetussa mustesuihkutulostimessa. Edullisen paperin hyödyt ovat siis kaikkien ulottuvilla.

Epson valmistaa useita erilaisia valokuvapapereita, jotta saatavana olisi jokaiseen tilanteeseen soveltuva ja sopivan hintainen tuote. Uusi kolmen tähden Value Glossy Photo Paper (paino 183 g/m²) sijoittuu Epsonin valikoimassa perustuotteiden luokkaan. Ammatti- ja arkistointikäyttöön Epsonin valikoimasta soveltuvat hartsipäällysteiset neljän tähden Glossy Photo Paper (200 g/m²), viiden tähden Premium Glossy Photo Paper (255 g/m²) sekä viiden tähden Ultra Glossy Photo Paper (300 g/m²).

Monenlaisiin tarkoituksiin sopivaa Value Glossy Photo Paper ‑paperia on saatavana kahdessa koossa: A4 ja 10 x 15 cm. Pakkauskoot ovat 20, 50 tai 100 arkkia. Paperi on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin, joten se on helppo pitää suojassa kosteudelta ja valolta.

Epson Europen vanhempi tuotepäällikkö Nigel Wildman kuvailee tuotetta näin: ”Kaikki pitävät valokuvista, joten niitä pitäisi voida tulostaa vapaammin. Esteenä on monesti hinta. Value Glossy Photo Paper ratkaisee ongelman, sillä valokuviin saa nyt Epson-laadun edullisesti. Niinpä valokuvien tulostaminen voi olla osa yhä useampien arkipäivää.”

Value Glossy Photo Paper tulee saataville lokakuussa 2016, hintaan 9,99 EUR (10x15cm 100 sheet).


Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/