Uusi valikoima huippuluokan mustesuihkutulostimia monipuoliseen kotitulostukseen

Pienikokoiset Wi-Fi-laitteet tuottavat upeita valokuvia ja selkeää tekstiä

Uusi valikoima huippuluokan mustesuihkutulostimia monipuoliseen kotitulostukseen

19. elokuuta 2013 –Epsonin pienikokoisten kotikäyttöön suunniteltujen mustesuihkutulostinten valikoima on uudistunut malleilla Expression Premium XP-510, XP-610, XP-615, XP-710 ja XP-810. Uudet ominaisuudet tekevät kotitulostuksesta aiempaa joustavampaa ja helpompaa, joten valikoiman tulostimet sopivat erinomaisesti kiireisille käyttäjille, jotka haluavat tulostaa kotonaan laadukkaita valokuvia ja korkeatasoisia tekstidokumentteja.

Expression Premium –laitteilla voit tulostaa monipuolisesti, sillä niiden takaosassa on erikoismateriaalin syöttö,[1] jonka avulla voi tulostaa korteille ja paksuille valokuvapapereille.Kahden edestä täytettävän paperilokeron[2] ansiosta vaihtaminen valokuvakokoisten ja A4-kokoisten tulosteiden välillä on vaivatonta. Käyttäjät voivat myös tulostaa suoraan sopiville CD/DVD-levyille2. Lisäksi näissä tulostimissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus. XP-810-tulostimessa on lisäksi kaksipuolinen automaattinen paperinsyöttölaite kaksipuolista skannausta, kopiointia ja faksausta varten.

Kaikkien Expression Premium -sarjan tulostinten mukana toimitetaan Epson Connect[3], jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa asiakirjoja ja valokuvia nopeasti ja helposti Wi-Fi®-yhteyden kautta älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Lisäksi nämä monitoimitulostimet tukevat Wi-Fi DirectTM -toimintoa, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaalangattomista laitteista muodostamatta yhteyttä langattomaan reitittimeen.

Käyttäjät voivat myös tulostaa mistä tahansa päin maailmaa lähettämällä asiakirjoja ja valokuvia sähköpostitse suoraan tulostimeen,kun taas Scan-to-Cloud mahdollistaa asiakirjojen skannaamisen ja tallennuksen suoraan pilvipalveluihin.

Expression Premium -tuotteet sisältävät myös uuden Epson Creative Print app -sovelluksen, jonka avulla voi luoda omia postikortteja, mukauttaa kirjepapereita, tulostaa valokuvia Facebookista jne.3Sarjan tulostimet ovat myös yhteensopivia Google Cloud Print -palvelun kanssa.

Sarjan tulostimet käyttävät Epsonin Claria Premium -mustetta,jossa yhdistyy musta pigmenttimuste ja väripohjaiset syaani, magenta, keltainen ja musta väri. Kestävien tekstiasiakirjojen lisäksi käyttäjät voivat tuottaa myös upeita kiiltäviä valokuvia, joissa on terävät yksityiskohdat, syvät mustan sävyt ja vivahteikkaat värit.

Omaan tulostimeen sopivat mustepatruunat on helppo tunnistaa jääkarhupakkauksesta. Kaikki patruunat ovat saatavilla vakio- ja XL-kokoisina ja niiden riittoisuus on merkitty selkeästi jokaisen pakkauksen etupuolelle. Näin tulostustarpeita vastaavan mustepatruunakoon valinta on helppoa.

Tämän valikoiman malleissa on myös motorisoitu ohjauspaneeli ja tulostelokero1, joka avautuu automaattisesti ennen tulostusta, joten tulosteet eivät voi vahingossa pudota vaikkapa lattialle. Malleissa on myös 8,8 cm:n kosketusnäyttö1. Käyttäjäystävällisen vuorovaikutteisen valikon avulla voit tulostaa ilman tietokonetta muistikorteilta ja PictBridge-yhteensopivista laitteista.

Epson Europen tuotepäällikkö Katharina Zimmermann sanoo: ”Olemme suunnitelleet Expression Premium -valikoiman vastaamaan kaikkia asiakkaidemme tarpeita ja laajentaneet valikoimaa alempaan hintaluokkaan. Tulostimet ovat paitsi erittäin helppokäyttöisiä, myös pienikokoisia, joten niissä on kaikki ne ominaisuudet, mitä kotikäyttäjä tarvitsee.”

Expression Premium XP-810, XP-710, XP-615, XP-610 ja XP-510 lokakuusta 2013 alkaen hintaan 229 €, 179 €, 149 €, 149 € ja 129 €.

Ominaisuudet●P-810●P-710●P-610●P-615●P-510
Tulostus, skannaus, kopiointi+ faksi
Claria Premium -muste tuottaa upeat kiiltävät valokuvat ja terävät ja selkeät tekstiasiakirjat
Pienikokoinen
Epson Connect1 (Epson iPrint, Email Print ja Remote Print Driver)+ skannaus pilvijärjestelmään+ skannaus pilvijärjestelmään+ skannaus pilvijärjestelmään+ skannaus pilvijärjestelmään·
Google Cloud Print mahdollistaa mobiilitulostuksen älypuhelimesta tai tietokoneesta···
Wi-Fi-yhteys+ Ethernet
Wi-Fi DirectTM – langaton tulostus ilman verkkoa···
Helppo asentaa automaattisen Wi-Fi-määrityksen avulla[4]
Kaksipuolinen tulostus
Automaattinen paperinsyöttölaite----
Takaosan erikoismateriaalilokero paksulle kortti- ja valokuvapaperille---
Moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostelokero··---
8,8 cm:n kosketusnäytössä on käyttäjäystävällinen vuorovaikutteinen valikko---
6,4 cm:n edistyksellinen LCD-värikosketusnäyttö---
3,7 cm:n LCD-näyttö----
Kaksi edestä täytettävääpaperilokeroa valokuvapaperia ja A4-kokoista paperia varten-
Tulostus suoraan erikois-CD-/DVD-levylle-
Tulostusnopeus jopa32arkkia minuutissa[5]·····
VäriMustaMustaMustaValkoinenMusta
Musta tulostustila – jatka mustavalkoisten tekstiasiakirjojen tulostamista, kun värimustepatruunat ovat tyhjiä·

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.
http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050 
http://eco.epson.com/[1]Vain malleissa XP-710 ja XP-810

[2]Ei saatavissa XP-510-mallille

[3]Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä. Epson Email print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

[4]Automaattinen asennus toimii Windows 8-, Windows 7-, Windows Vista- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä

[5]Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing