Uusi projektorivalikoima tuo huippuluokan kotiteatterin jokaisen saataville

Uusissa projektoreissa on lähes kaksinkertainen kontrastisuhde aiempiin malleihin verrattuna, ja ne ovat edelleen ainoita kotiteatteriprojektoreita, joissa on Full HD –tason langaton yhteys

Uusi projektorivalikoima tuo huippuluokan kotiteatterin jokaisen saataville

6. syyskuuta 2013 – Epson esittelee elokuvien harrastajille kolme uutta huippuluokan 3D-kotiteatteriprojektoria – muun muassa edullisen version niille elokuvien ystäville, jotka haluavat nauttia mukaansa tempaavista valkokangaselämyksistä kohtuullisin kustannuksin. Valikoiman projektoreissa on lähes kaksinkertainen kontrastisuhde aiempiin malleihin verrattuna, MHL-liitännät älypuhelinten ja tablet-tietokoneiden käyttäjille[1] sekä kuvan interpolointi sekä 2D- että 3D-tilassa[2].

Valikoimaan kuuluu EH-TW9200W, langaton Full HD-malli[3], jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää Full HD -laitteensa projektoriin ilman, että ne on asennettava samaan huoneeseen. EH-TW9200 on malliston langallinen versio.

EH-TW7200 sisältää huippuluokan mallien ominaisuuksia, kuten laajan linssin säätöalueen sekä hyvin suuren kontrastisuhteen, mutta sen hinta on silti edullinen.

Kaikki kolme mallia ovat ihanteellisia tummia, varjoisia kohtauksia sisältävien elokuvien katsomiseen, sillä suuri kontrastisuhde takaa syvemmät, terävämmät mustan sävyt. Sekä EH-TW9200W:n että EH-TW9200:n kontrastisuhde on 600 000:1, kun taas EH-TW7200:n kontrastisuhde on 120 000:1.

EH-TW9200W on myös yksi Epsonin ensimmäisistä kotiteatteriprojektoreista, jolla käyttäjät voivat toistaa sisältöä (esimerkiksi valokuvia, videoita ja musiikkia) suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta MHL-portin avulla.

Epson Europen tuotepäällikkö Madlyne Colson sanoo: ”Olemme johtaneet projektorien tuotantomarkkinoita jo runsaan kymmenen vuoden ajan[4], joten kehitämme teknologiaamme jatkuvasti tarjotaksemme kotiteatterin käyttäjille parhaan mahdollisen elokuvakokemuksen. Lisäksi kaikki kolme projektoriamme ovat yhteensopiva USB-ladattavien, radiotaajuudella käytettävien aktiivisten 3D-suljinlasien kanssa[5], jotka myydään erikseen hintaan 79 €. RF-liitännän ansiosta näiden kevyiden lasien käyttöetäisyys on jopa 10 metriä projektorista ja ne tarjoavat upeaa, mukaansa tempaavaa 3D-viihdettä.”

EH-TW9200W, EH-TW9200 ja EH-TW7200 ovat saatavilla marraskuusta 2013 alkaen, ja niiden hinnat ovat 3099 €, 2799 € ja 2099 € (sisältäen arvonlisäveron).

OminaisuudetEH-TW9200WEH-TW9200EH-TW7200
Full HD 1080p valkokangaselämys ja kirkkaan kuvan tuottava 3D-tekniikka
Nauti erinomaisesta kuvanlaadusta Epsonin 3LCD-tekniikalla ja C2fine-paneeleilla
Langattomat yhteydet tarjoavat Full HD 3D -elokuvakokemuksen3--
Toista älypuhelimen ja tablet-tietokoneen sisältöä MHL-yhteensopivuuden avulla--
Erittäin suuri 600 000:1-kontrastisuhde luo syvemmät mustan sävyt120 000:1
Selkeämmät yksityiskohdat Super Resolution -tekniikalla
Sujuva liikkeentoisto kuvan interpoloinnin avulla sekä 2D- että 3D-tilassa-
Anamorfinen kuvasuhde 2D- ja 3D-tilassa-
2,1-kertainen zoomaus ja laaja linssin säätöalue: pystysuunnassa 96,3% / vaakasuunnassa 47,1%
Fujinon-keskilinssi
Manuaalinen pystysuuntainen trapetsikorjaus +/-30 astetta
Alhainen tuulettimen äänitaso, 32 dB / 22 dB (normaali-/säästötila)
Kuva kuvassa -katselu
Yhtä suuri valkoinen ja värillinen valoteho (2 400 lumenia)2000 lm
Muuntaa teräväpiirto-2D-elokuvat ja videopelit 3D-sisällöksi
Kaksi uudelleenladattavaa RF 3D -lasiparia51 pari
4 väritilaa 2D-tilassa ja 2 väritilaa 3D-tilassa
Asenna projektori ja ohjaa sitä verkkoyhteyden välityksellä
ISF-sertifioitu värienhallinta-
Moottoroitu linssinsuojus
Päivitä laiteohjelmisto Micro-USB-liitännän kautta
Kolmen vuoden takuu lampulle
Rungon väriValkoinenMustaValkoinen

 

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan,

Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Vain mallissa EH-TW9200W

[2]Vain malleissa EH-TW9200W ja EH-TW9200

[3]Langaton-HD-toiminto on käytettävissä 27:ssä EU:n jäsenvaltiossa sekä Kroatiassa, Islannissa, Norjassa, Saudi-Arabiassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tiedot voivat muuttua. Saat lisätietoja tuotteiden saatavuudesta markkina-alueellasi ottamalla yhteyden paikalliseen Epson-myyntipisteeseen.

[4] Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2012

[5]Epsonin radiotaajuudella toimivat aktiiviset 3D-suljinlasit kuuluvat Full HD 3D Glasses Initiative -järjestön laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.fullhd3dglasses.com