Uusi helppokäyttöinen, pienikokoinen POS-tulostin

Kustannustehokas laite nopeuttaa asiakaspalvelua

Uusi helppokäyttöinen, pienikokoinen POS-tulostin

1. syyskuuta 2013 – Euroopan johtava POS-tulostinten valmistaja[1] Epson esittelee TM-T70II:n, jossa on suuri tulostusnopeus ja kuitteja elävöittävä harmaasävytulostus. Se on suunniteltu auttamaan kiireisiä palvelu- ja myyntiyrityksiä tarjoamaan nopeampaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua. Tämä tulostin sopii kätevästi useimpien kassatiskien alle pienen kokonsa ansiosta, ja sitä on helppo käyttää laitteen etuosasta.

Tulostimen keskimääräinen vikaantumisväli on 17 miljoonaa riviä ja automaattisen leikkurin käyttöikä 1,7 miljoonaa leikkausta, joten TM-T70II sopii erinomaisesti suurien määrien tulostukseen, kun luotettavuus on tärkeää. Nopean tulostuksen (jopa 250 mm sekunnissa) ansiosta yritykset voivat palvella asiakkaita nopeammin.

Valinnainen johdonsuojus varmistaa, että kaapelit ja muut sähkölähdöt on suojattu esimerkiksi roiskeilta, mikä on ihanteellinen ratkaisu, kun tulostinta pidetään tiskillä tai tiskin alla.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld sanoo: ”Sen lisäksi, että TM-T70II on nopea ja luotettava, siinä on automaattinen paperinsäästötoiminto. Tämän toiminnon ansiosta yritykset voivat vähentää paperin hukkakäyttöä ja säästää rahaa. Sen avulla käyttäjät voivat myös tarjota parempaa asiakaspalvelua, sillä he voivat keskittyä asiakkaisiin paperirullien vaihtamisen sijaan.”

Laura lisää vielä: ”Olemme toimittaneet kiireisiin ravintoloihin, kauppoihin ja muihin palveluympäristöihin parasta mahdollista POS-tulostintekniikkaa vuosien ajan. Tämä uusi malli on seuraava askel sen varmistamisessa, että paikkamme Euroopan johtavana POS-tulostinten valmistajana on ansaittu.”

TM-T70II on saatavana syyskuusta alkaen. 

Ominaisuudet

Kuittirullien nopea vaihtaminen yksinkertaisen edestä tapahtuvan paperinsyötön avulla

Pieni koko mahdollistaa säilyttämisen ja käyttämisen tiskin alla

Nopea ja luotettava kuittitulostin

Nopeaa asiakaspalvelua, tulostusnopeus jopa 250 mm/s

Tulostuspään 120 kilometrin elinkaaren ansiosta voit tulostaa enemmän kuitteja pidempään

Automaattinen leikkuri voi jatkaa toimintaansa jopa 1,7 miljoonan tapahtuman ajan

Laajat liitäntävaihtoehdot: sisäinen USB sekä yksi valittavissa oleva lisäliitäntä

Paperinsäästö automaattisen paperinsäästötoiminnon avulla

ENERGY STAR -hyväksytty laite pienentää sekä sähkölaskuja että ympäristön kuormitusta

Kuittien elävöittäminen harmaasävytulostuksella

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Lähde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Lähde: Interconnection Consulting, 2010.