Epson tuo markkinoille uudet langattomat esitysjärjestelmät, jotka helpottavat yhteyden muodostamista ja parantavat yhteistyötä

ELPWP10 ja ELPWP20 antavat käyttäjille mahdollisuuden liittää helposti lähes minkä tahansa laitteen mihin tahansa näyttöön

Epson tuo markkinoille uudet langattomat esitysjärjestelmät, jotka helpottavat yhteyden muodostamista ja parantavat yhteistyötä

Epson on tuonut markkinoille kaksi langatonta esitysjärjestelmää, ELPWP10:n ja ELPWP20:n, jotka on suunniteltu erityisesti opetus- ja yrityskäyttöön. Nämä kaksi ratkaisua mahdollistavat langattoman yhteyden muodostamisen mihin tahansa näyttöön lähes mistä tahansa kannettavasta tietokoneesta tai mobiililaitteesta langattomien lähettimien, Epsonin iProjection-sovelluksen tai Miracastin avulla. Turvallisuus varmistetaan AES-128-salauksella.

ELPWP10 on yhteensopiva Epson projektorien kanssa. Käyttäjien tarvitsee vain kytkeä langaton lähetin kannettavaan tietokoneeseensa. Näyttöön voidaan liittää myös mobiililaitteita iProjection-sovelluksen avulla.

ELPWP20:n avulla sisältöä voidaan jakaa turvallisesti lähes miltä tahansa laitteelta mille tahansa näytölle laitteen mukana tulevan langattoman vastaanottimen avulla. Toisin kuin ELPWP10-malli, ELPWP20 toimii muidenkin kuin Epsonin valmistamien näyttöjen kanssa. Samoin kuin ELPWP10:llä, yhdistäminen näyttöön onnistuu käyttämällä kannettavaan tietokoneeseen kytkettävää langatonta lähetintä. Mobiililaitteet voidaan liittää iProjection-sovelluksen tai Miracastin avulla.

Sekä ELPWP10 että ELPWP20 mahdollistavat sisällön näyttämisen samanaikaisesti neljästä eri laitteesta, mikä lisää joustavuutta ja helpottaa yhteistyötä.  

”Mahdollisuus jakaa sisältöä yksittäisistä laitteista on nykypäivän työtiloissa välttämätöntä tehokkaan työskentelyn takaamiseksi – kuten myös mahdollisuus nähdä sisältö suurelta näytöltä ja osallistua sen muokkaamiseen. Ja kun useita lähdelaitteita käytetään samanaikaisesti, on tärkeää, että laitteesta toiseen vaihtaminen sujuu nopeasti ja helposti. Uudet langattomat esitysjärjestelmämme mahdollistavat kaiken tämän edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan”, kertoo Epson Europen tuotejohtaja Kiran Sanghera.

”Käyttäjät voivat kummankin mallin kanssa kytkeä jopa kuusi lähetintä ja näyttää jopa neljää eri sisältöä samanaikaisesti. Nopean ja helpon yhteyden muodostamisen ansiosta aikaa ei kulu johtojen selvittelyyn, mikä usein viivästyttää kokouksen tai tilaisuuden alkamista. Käyttäjät saavat sen sijaan keskittyä sisällön ja ideoiden jakamiseen.”