Epson on tuonut markkinoille kaksi uutta kuuden värin EcoTank-valokuvatulostinta

Uudet mallit ovat täydellinen valita innokkaille valokuvaharrastajille

Epson on tuonut markkinoille kaksi uutta kuuden värin EcoTank-valokuvatulostinta

Epson EcoTank ET-8550

Epson on tuonut markkinoille kaksi huippuluokan EcoTank-valokuvatulostinta, jotka sopivat sekä laadukkaiden valokuvien että jokapäiväisten asiakirjojen tulostukseen. Kuuden värin EcoTank ET-8500 ja ET-8550 -malleissa on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joiden ansiosta tulostuskustannukset ovat uskomattoman alhaiset. Yhdellä mustepullosarjalla voi tulostaa jopa 2 300 laadukasta 10x15 cm valokuvaa1.

Täydellinen tulostin innokkaille valokuvaharrastajille

Molemmat uudet tulostinmallit käyttävät uutta kuuden värin Epson Claria ET Premium -mustesarjaa, joka tuottaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä valokuvia, jotka kestävät albumissa jopa 300 vuotta2. Valokuvamusta ja uusi valokuvaharmaa muste tuottavat yksityiskohtaisia ja suurikontrastisia mustavalkokuvia kauniilla sävyillä, kun taas pigmenttimusta muste varmistaa terävän tekstin, kun tulostetaan asiakirjoja tavalliselle paperille. Monipuolisuutensa ansiosta tulostimet ovat loistava valinta kodin jokapäiväiseen tulostukseen. ET-8500 -mallilla voi tulostaa A4-kokoon asti ja ET-8550 -mallilla A3+ -kokoon asti.

Tulostimissa on useita eri paperinsyöttömahdollisuuksia ja erilaisten materiaalien käsittely sujuu joustavasti. Kahdessa edestä täytettävässä paperilokerossa on paikat valokuvapaperille sekä tavalliselle A4-paperille, joten tulostin on aina käyttövalmiina sekä valokuvien että asiakirjojen tulostukseen. Takasyötön kautta voidaan tulostaa erikoismateriaaleille, kuten askartelupaperit ja kortit, tai ET-8550 -mallilla jopa A3+ -koon materiaalille. Lisäksi tulostimien suoran paperiradan ansiosta takasyötön kautta onnistuu tulostus jopa 1,3 millimetrin paksuiselle ja 2 metrin pituiselle materiaalille. ET-8500 -mallissa materiaalin enimmäisleveys on A4 ja ET-8550 -mallissa A3+.

Kattavat toiminnot ja liitännät

Molemmissa uutuusmalleissa on myös kopiointi- ja skannaustoiminnot, joiden käyttö on helppoa suuren 10,9 cm värikosketusnäytön avulla. Lisäksi kattavat langattomat yhteydet sekä Epsonin uusi Epson Smart Panel -sovellus2 tarjoavat vapauden tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa. Epson Smart Panel -sovellus2 muuntaa iOS®- tai Android ™ -mobiililaitteesi3 tulostimen ohjaimeksi, jolloin asennus, seuranta, tulostus, skannaus ja muut toiminnot on helppo hoitaa myös mobiililaitteen kautta.

Uuden sukupolven tulostimet

Uudet tulostimet kuuluvat Epsonin palkittuun EcoTank-sarjaan, jossa mustekasetit on korvattu uudelleentäytettävillä mustesäiliöllä. EcoTank-malleja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 50 miljoonaa kappaletta. Tulostimien etuna on innovatiivinen mustejärjestelmä ja edulliset täyttöpullot, joiden avulla tulostuskustannukset ovat erittäin alhaiset. Mustesäiliöiden täyttäminen on nopeaa, helppoa ja siistiä. EcoTank-tulostimet käyttävät Epsonin lämmötöntä Micro Piezo -tulostustekniikkaa, jonka ansiosta tulostimissa on vähemmän vaihdettavia osia, tulostus on tasaisen nopeaa ja laitteen energiankulutus on alhainen, mikä säästää ajan ja rahan lisäksi myös ympäristöä.

EcoTank ET-8500:n suositushinta on 699 € ja ET-8550:n 799 €. Tuotteet ovat saatavana Epson jälleenmyyjiltä.


MallitET-8500ET-8550
ToiminnotA4 tulostus/kopiointi/skannausA3+ tulostus, A4 kopiointi/skannaus
Skannausresoluutio1200 dpi1200 dpi
Tulostimen väriValkoinenMusta
Mitat (L x S x K mm)403 x 369 x 162523 x 379 x 169
MusteetUusi 6 värin Epson Claria ET Premium mustesarja, jossa CMY sekä valokuvamusta, valokuvaharmaa ja pigmenttimusta. 1 mustepullosarja = 2 300 valokuvaaUusi 6 värin Epson Claria ET Premium mustesarja, jossa CMY sekä valokuvamusta, valokuvaharmaa ja pigmenttimusta. 1 mustepullosarja = 2 300 valokuvaa
10,9 cm värillinen kosketusnäyttöKylläKyllä
Edestä täytettävät paperiokerotA4 ja valokuvakokoA4 ja valokuvakoko
Takasyöttö paksummalle materiaalilleEnintään A4Enintään A3+
Takasyöttö suoralla paperiradallaEnintään A4 leveys, jopa 1,3 mm paksuiset materiaalit ja jopa 2 m pituiset materiaalitEnintään A3+ leveys, jopa 1,3 mm paksuiset materiaalit ja jopa 2 m pituiset materiaalit
Motorisoitu ulostulotasoKylläKyllä
MobiilitulostusEpson Smart Panel app, Apple AirPrint ja MopriaEpson Smart Panel app, Apple AirPrint ja Mopria
Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet ja USB yhteydetKylläKyllä
Tulostusnopeus, 10x15cm valokuva25 sekuntia25 sekuntia
Tulostusnopeus, A4 ISO-standardin mukaan16 mustavalko- / 12 värisivua minuutissa16 mustavalko- / 12 värisivua minuutissa

1 ) Ilmoitetut mustepullojen riittoisuudet valokuvien tulostukseen määritellään ISO/IEC 29103 -kuvion perusteella Epsonin 10x15 cm:n koon valokuvien tulostamiseen käytettävän menetelmän mukaisesti, ei ISO/IEC 29102 -standardin perusteella. Ilmoitetut riittoisuudet saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostustiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.

2) Luokitukset perustuvat nopeutettuun tulosteiden testaamiseen erikoismateriaaleille, jotka on tallennettu arkistohyllyihin albumitallennustilaan. Todellinen tulosteen kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostetun kuvan, näyttöolosuhteiden, valon voimakkuuden, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden pitkäikäisyyttä.

3) Epson Smart Panel ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email -tulostus, pilvipalveluun skannaus ja Epson Remote Print Driver edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä lista tuetuista kielistä ja laitteista löytyy osoitteesta www.epson.fi/connect.

4) Yhteensopivat mobiililaitteiden käyttöjärjestelmät: iOS: 11.0 tai uudempi; iPadOS®: OS 11.0 tai uudempi; Android: 5.0 tai uudempi