Uudet A3- ja A4-mustesuihkutulostimien yritysmallit kiireisten työryhmien tiukkoihin vaatimuksiin

Mustavalkomalleilla 40 000 sivua – luokkansa paras mustetalous

Uudet A3- ja A4-mustesuihkutulostimien yritysmallit kiireisten työryhmien tiukkoihin vaatimuksiin

WF-C8690

Epson on julkistanut kaksi uutta monitoimitulostimien ja pelkkien tulostimien WorkForce Pro -mallisarjaa, jotka on suunniteltu erityisesti kiireisten toimistojen tarpeisiin. Nyt Epsonin mustesuihkutekniikasta pääsevät hyötymään myös pienet työryhmät, jotka tarvitsevat sekä A3- että A4-tulostusta. Hyötyjä ovat esimerkiksi pieni ympäristövaikutus, laitteen vähäinen käsittelytarve ja erinomainen tuottavuus. Mallit WF-C8690, WF-C8610 ja WF-C8190 tuovat tämän luokan A3-tulostukseen entisestään parantuneen suorituskyvyn. WF-M5799DWF, WF-M5299DW ja WF-M5298DW ovat puolestaan nopeita, luotettavia ja mustetaloudeltaan erinomaisia A4-mustavalkotulostimia. Niiden investoinnin kokonaiskustannus (TCO) on alhainen.

Epson Europen tuotepäällikkö Umardeep Sappal kertoo uutuusmalleista näin: ”Nämä mustesuihkutulostimet säästävät rahaa, energiaa ja aikaa, joten laserlaitteiden valtakausi murenee. Laitteissa on lisäksi koko joukko tuottavuuteen ja asiakirjojen hallintaan liittyviä yritystason ominaisuuksia. Mallit on suunniteltu nimenomaan vähentämään ympäristövaikutuksia ja keskeytyksiä sekä sujuvoittamaan työnkulkua. Myös kustannussäästöt ovat olleet kehitystyön keskeisenä tavoitteena. Vähäisen käsittelytarpeen ja ympäristöhyötyjen ansiosta laitteet ovat ihanteellisia myös erityissegmenteille, esimerkiksi oppilaitoksiin, terveydenhuoltoon, julkishallintoon ja vähittäiskauppaan. Tulostustarpeiden ohella mallit täyttävät myös yhteiskuntavastuuseen liittyvät vaatimukset.”

WF-C8000-sarja sopii erinomaisesti A3-tulostusta käyttäville yritysasiakkaille, joilla ei kuitenkaan ole tarvetta Epsonin Enterprise- tai RIPS-laitteiden äärimmäiselle kapasiteetille. Jokapäiväiset A4-asiakirjat tulostuvat nopeasti (ensimmäisen sivun tulostus 5,5 sekuntia). Lisäksi voidaan käyttää A3-koon monia mahdollisuuksia: esimerkiksi sisäisen käytön lehtiset, esiteluonnokset oikolukua varten, Excel-taulukot, rakennussuunnitelmat, koululuokkien tehtäväpaperit ja vihkoset.

WF-M5000-tuoteperhe taas soveltuu yritysten luotettavaksi mustavalkotulostuksen työjuhdaksi, joka on kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyinen ja täyttää paljon tulostavien pienten työryhmien tarpeet. Musteen riittoisuus on jopa 40 000 sivua eli luokkansa paras 1. Niinpä investoinnin kokonaiskustannukset ovat alhaiset ja laitteen käsittelytarve erittäin vähäinen. Parantuneen tuottavuuden ohella etuna on tulostusmateriaalien erittäin monipuolinen käyttö. Siitä on kiittäminen tulostusprosessia, jossa ei tarvita lämpöä eikä suoraa kosketusta.

Näillä malleilla tulostaminen kuluttaa vähintään 90 prosenttia vähemmän energiaa kuin vastaavilla lasermalleilla 2. Ympäristön kuormitus vähenee ja käyttäjien sähkölaskut pienenevät. Näistä ominaisuuksista huolimatta ensimmäinen sivu tulostuu 4,8 sekunnissa eli nopeammin kuin vastaavissa lasermalleissa 3.

Nimenomaan yrityskäyttöön suunniteltujen tuoteperheiden ohjelmisto ja työkalut varmistavat soveltuvuuden erilaisiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi Epson Print Admin, Document Capture Pro 4ja Epson Device Admin tuovat laitteisiin monia lisätoimintoja. Epson Open Platform -arkkitehtuuri 5ja yhteistyö itsenäisten ohjelmistotoimittajien kanssa ovat hyvä kasvualusta erilaisille lisäratkaisuille, joista esimerkkinä mainittakoon tulostuksenhallintaohjelmisto PaperCut.

1. Likimääräinen sivumäärä. Todellinen sivumäärä voi vaihdella tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja: www.epson.eu/pageyield. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 20:tä eniten myytyä mustavalkolasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 21–45 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin joulukuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat mahdollisuuksien mukaan peräisin BLI:ltä. Muussa tapauksessa tiedot on tarkistettu valmistajien verkkosivustoista.
2. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä mustavalkolasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 21–45 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin joulukuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat mahdollisuuksien mukaan peräisin BLI:ltä. Muussa tapauksessa tiedot on tarkistettu valmistajien verkkosivustoista.
3. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä mustavalkolasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 21–45 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin joulukuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat mahdollisuuksien mukaan peräisin BLI:ltä. Muussa tapauksessa tiedot on tarkistettu valmistajien verkkosivustoista.
4. Vain monitoimilaitteissa.
5. Yhteensopiva vain PCL-/PS-monitoimimallien kanssa.