Uudella ohjelmistolla lisää turvaa ja tehokkuutta Epsonin skannaus- ja tulostusympäristöihin

Epson Print Admin tuo käyttöoikeuksin suojatun tulosteiden luovutuksen, yksinkertaistaa käyttäjän toimia, säästää kustannuksia ja edistää ympäristövastuuta

Uudella ohjelmistolla lisää turvaa ja tehokkuutta Epsonin skannaus- ja tulostusympäristöihin

Epson siirtyy tulostuksenhallintaratkaisujen maailmaan Epson Print Admin -ohjelmistolla. Kaikenkokoiset yritykset voivat tällä palvelin­pohjaisella ratkaisulla vahvistaa asiakirjojen suojausta laitekohtaisella käyttäjien todennuksella. Myös tulostus- ja skannaus­kustannukset saadaan hallintaan. Intuitiivisen Epson Print Adminin avulla etähallinta sujuu helposti. Ohjelmisto integroituu nykyarkkitehtuuriin ja ‑laitteisiin vaivattomasti, joten yhteensopivuus on taattu.

Kaikki asiakkaat voivat tutustua tähän innovatiiviseen ratkaisuun ilman lisenssikuluja enintään kahden laitteen ympäristössä. Lisälisenssejä on saatavana joustavasti yhden, viiden, 20 tai 50 laitteen erinä. Epson Print Adminin ansiosta saadaan täysi hyöty Epsonin palkitusta yrityskäyttöön suunnitellusta mustesuihkutekniikasta, joka auttaa vähentämään jätettä, energiankulusta ja hiilidioksidi- ja otsonipäästöjä. Lisätietoja on osoitteessa http://www.epson.fi/make-the-switch.

Käyttäjäprofiiliin perustuva todennus luo turvallisen tulostus-, skannaus- ja kopiointiympäristön, joka suojaa laitteita luvattomalta käytöltä. Yhteensopivissa laitteissa käyttäjät näkevät mukautetun käyttäjäliittymän heti todennuksen jälkeen. Näin aikaa ei tuhlaannu oikeiden toimintojen etsimiseen vaan tehtävät sujuvat joutuisasti.

Ohjelmistoon voi määrittää huomautuksia, joilla ohjataan käyttäjiä vastuulliseen tulostukseen. Näin voidaan jo tulostustyön luontivaiheessa varoittaa tarpeettomasta tai tuhlailevasta väritulostuksesta. Sisäiset kustannustensäästön säännöt ja yhdellä painikkeella käynnistyvät mukautetut skannauksen työnkulut varmistavat, että tulostus- ja skannaustyöt ja niihin liittyvät asiakirjat pysyvät täysin yritysten hallinnassa.

Monipuolisen raportti- ja analyysivalikoiman ansiosta päästään täyteen läpinäkyvyyteen: yritykset voivat räätälöidä tulostussääntönsä niin, että ne kannustavat kustannustehokkaisiin ja jätettä välttäviin toimintatapoihin. Seurantaa, tulostuskustannusten pienentämistä ja budjetin hallintaa auttaa mahdollisuus kohdistaa laskutuskoodit ja tulosteiden käyttö kustannuspaikoille.

Epson Europen markkinakehityksestä vastaava Patrick Perrot luonnehtii uutuutta näin: ”Ohjelmisto on luontevaa jatkoa menestykseksi osoittautuneelle strategiallemme, jossa yrityksille tarjotaan kokonaisratkaisuja. Epson Print Admin tuo oman lisänsä valikoimaan, johon jo kuuluvat yritysluokan mustesuihkutulostimien EOP (Epson Open Platform) ‑arkkitehtuuri, laitekannan hallintaratkaisu Epson Device Admin ja pk-yrityksille suunnattu tulostuksenhallinnan palvelupaketti Print365. Epsonin lisäarvoa tuovat yritystulostuspalvelut sisältävät nyt myös kustannussäästöihin ja ympäristöhyötyihin liittyviä ominaisuuksia.”

Epson Print Admin on saatavana nyt. Lisätietoja saa paikalliselta Epson-jälleenmyyjältä ja osoitteesta www.epson.eu/epa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Asennukseen ja yhteen­sopivuuteen liittyvät edutEdut järjestelmänvalvojilleKäyttäjien tuottavuuteen liittyvät edut
Keskitetty käyttöönotto, etähallintaKäyttöoikeuksien valvontaTodennus tunnuskortilla, kirjautumistunnuksella ja salasanalla tai tunnusnumerolla
Laaja yhteensopivuus Epson-tuotteiden kanssaMahdollisuus valvoa monitoimi­tulostimien käyttötapojaMukautettu monitoimitulostimen käyttöliittymä
Joustavat todennusmenetelmätMahdollisuus säästää kustannuksia ja ympäristöä määrittämällä pakollisia sääntöjäSuojattu tulosteiden luovutus
Tuki monille kortinlukijoilleKustannusten hallinta, käyttäjä- ja ryhmäkohtaiset kulutusrajatSkannaa ja lähetä minulle ‑toiminto
Freemium-lisensointi tekee tutustumisesta helppoaMonipuoliset raportitMukautetut skannauksen esiasetukset
Helppo integroida mihin tahansa IT-infrastruktuuriinMonitoimitulostimen käyttöliittymän laaja kielituki
Laaja kielitukiTila työntekijöiden valvottavissa
Perusteelliset käyttöoppaat
Yhteensopiva OS-palvelinjärjestelmän kanssa

 


Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä. Meidän tavoitteenamme on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikoiden avulla. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Epson on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 90 yrityksestä, joissa työskentelee yli 67 000 työntekijää. Olemme ylpeitä yrityksemme jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun. Lue lisää:

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2015 oli 1 577 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/