Tulostimen lepotilassa näytöstä paperille vain seitsemässä sekunnissa¹

Epsonin yritystulostimien uusimmat mustesuihkumallit nopeimpia ensimmäisen sivun tulostuksessa verrattaessa vastaaviin lasermalleihin¹ – ja säästävät jopa 90 % energiankulutuksesta²

Tulostimen lepotilassa näytöstä paperille vain seitsemässä sekunnissa¹

Epson julkistaa pienille työryhmille ihanteelliset uudet WorkForce Pro -laitteet, joiden huippumalli on WF-C5790DWF. Kilpaileviin lasermalleihin verrattuna tulostukseen kuluu energiaa jopa 90 prosenttia vähemmän 2. Siitä huolimatta ensimmäisen sivun tulostusaika (FPOT) sekä väri- että mustavalkotulosteissa on lyhyempi kuin vastaavissa lasertulostimissa: vain seitsemän sekuntia, vaikka tulostin on lepotilassa 1. Lisäksi kannattaa huomata, että myös väriskannauksen nopeus on luokkansa paras, 24 kuvaa minuutissa 1.

Kaikki neljä mallia on suunniteltu parantamaan tuottavuutta sekä säästämään kustannuksia ja energiaa. Vastaaviin lasermalleihin verrattuna yritykset voivat säästää vähintään 50 prosenttia väritulostuksen sivukustannuksista 3. Uusi musteensyöttöjärjestelmä on entistä helpompi vaihtaa, ja sen riittoisuus on kasvanut: jopa 10 000 mustavalkosivua ja 5 000 värisivua tarvikkeita vaihtamatta 4PDL-malleissa.

Epson Suomen yritystulostimien myynnistä vastaava Jorma Lempinen kertoo uutuuksista näin: ”Tämä työryhmätulostimien ja monitoimilaitteiden pieni tuoteperhe soveltuu erinomaisesti yrityskäyttöön – niin pieniin toimistoihin kuin suuryrityksiinkin. Niissä on ehkä totuttu laserlaitteisiin, mutta on nyt havahduttu etsimään keinoja, joilla voidaan leikata kuluja, lisätä tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoja. Tämän tuotesarjan laitteet vastaavat huutoon. Lisäksi ne auttavat yrityksiä pienentämään ympäristövaikutuksia ja panostamaan yhteiskuntavastuuseen.”

Kaikki mallit tuovat luonnollisesti mukanaan mustesuihkutekniikalle ominaisen vaivattoman tulostuksen ja vähäisen huollon tarpeen. Tuottavuuden parantumisen ohella etuna on tulostusmateriaalien monipuolinen käyttö. Siitä on kiittäminen tulostusprosessia, jossa ei tarvita lämpöä eikä suoraa kosketusta. Näissä malleissa on kaiken lisäksi vakiona tämän markkinasegmentin suurin paperikapasiteetti – 330 arkkia 5.

Nimenomaan yrityskäyttöön suunniteltujen laitteiden ohjelmisto ja työkalut varmistavat soveltuvuuden erilaisiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro ja Epson Device Admin 6 tuovat laitteisiin monia lisätoimintoja. Epson Open Platform -arkkitehtuuri 7ja yhteistyö itsenäisten ohjelmistotoimittajien kanssa ovat hyvä kasvualusta erilaisille lisäratkaisuille, joista esimerkkinä vaikkapa tulostuksenhallintaohjelmisto PaperCut. NFC-tuen ansiosta käyttäjät voivat tulostaa mobiililaitteillaan muualtakin kuin työpisteestä. WF-C5000-mallisto on saatavana osana Epsonin tulostuksenhallinnan Print365-palvelupakettia, joka sisältää lyhyen vasteajan palvelun ja tuen. Näin yritys voi luottaa edulliseen ja keskeytyksittä sujuvaan tulostukseen.

1. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä värilasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 1–30 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin syyskuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat peräisin BLI:ltä.
2. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä värilasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 1–30 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin kesäkuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat peräisin BLI:ltä.
3. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä värilasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 1–30 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin kesäkuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Sivukustannustiedot ovat peräisin elokuuta 2017 koskevasta GAP Intelligencen raportista. Perusteena ovat Saksan, Ranskan ja Iso-Britannian keskihinnat (jotka on ilmoitettu GAP:n raportin mukaisesti euroina). Epsonin arvot perustuvat XXL-mustepakkausten suositushintaan (5 000 sivun riittoisuus IEEE- ja ISO-standardien 24711 ja 24712 mukaisesti). Kilpailijoiden malleihin sovellettiin pienintä saatavilla ollutta sivukustannusta.
4. Likimääräinen sivumäärä. Todellinen sivumäärä voi vaihdella tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja: www.epson.eu/pageyield. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä värilasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 1–30 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin syyskuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat peräisin BLI:ltä.
5. Vertailussa on käytetty Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan 10:tä eniten myytyä värilasertulostinta, joiden tulostusnopeus on 1–30 sivua minuutissa. Valitut mallit perustuvat IDC:n tilastoimaan myyntiin syyskuuta 2017 edeltävien 12 kuukauden ajalta. Tiedot ovat peräisin BLI:ltä.
6. Yhteensopiva vain mallien WF-C5790 ja WF-C5290 kanssa.
7. Yhteensopiva vain mallin WF-C5790 kanssa.