Tulosta todentuntuisia, ammattimaisia valokuvia, joissa on markkinoiden syvimmät mustan sävyt

Tulosta todentuntuisia, ammattimaisia valokuvia, joissa on markkinoiden syvimmät mustan sävyt

1. huhtikuuta 2015 – Epson julkaisee uusimman ammattilaistasoisen valokuvatulostimensa, SureColor SC-P800:n. Tulostin sopii erinomaisesti ammattivalokuvaajille ja taiteilijoille, sillä se tuottaa ensiluokkaisia valokuvia, joissa on luonnollisen pehmeät väriliu'ut. Tähän A2-malliin on saatavilla myös rullapaperiyksikkö, joten tulostimella on nyt helppoa luoda näyttäviä julisteita ja muita suuria tulosteita.

Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu tulostin tuottaa kestäviä, laadukkaita valokuvia myytäväksi, näyttelyihin tai portfolioihin. SC-P800 sopii erinomaisesti myös asiakirjojen ja näyttävien esitysten tulostamiseen.

Tulostin käyttää uutta yhdeksänväristä Ultrachrome HD -mustesarjaa, jota ensimmäisen kerran käytettiin A3+-valokuvatulostimessa SC-P600. Mustesarja tuottaa laajan värintoiston ja markkinoiden syvimmät mustan sävyt1. Lisäksi mustesarjan valonkestävyyttä on parannettu[1], joten tulosteet ovat erittäin kestäviä ja säilyvät entistäkin pidempään.

SC-P800 on erittäin suositun Stylus Pro3880 -sarjan valokuvatulostinten seuraaja. Tämä malli on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa A2-pöytätulostin, jossa on mahdollisuus käyttää rullapaperia[2]. Tulostin sopii siis erinomaisesti valokuvaajille ja taiteilijoille, jotka haluavat vaivatta tulostaa standardimuodosta poikkeavia suuria panoraamakuvia, kuten julisteita ja taulukankaita.

SC-P800 on erittäin helppokäyttöinen monien lisätoimintojen ansiosta. Siinä on markkinoiden ainoana tuotteena 2,7 tuuman värikosketusnäyttö3, jonka avulla käyttäjät voivat helposti vaihtaa eri tulostusmateriaalien välillä ja valvoa tulostustöiden tilaa.

Etuosan uusi taidepaperiväylä sekä kaksi muuta paperiväylää tekevät paperinsyötöstä vaivatonta ja eri materiaalimuotojen vaihtamisesta helppoa. Tulostin käyttää suuria 80 ml:n mustepatruunoita, joten suuret valokuvatulostusajot hoituvat vaivattomasti ja muste on vaihdettava tavallista harvemmin.

SC-P800:lla on uusi moderni muotoilu. Se on myös markkinoiden pienin A2-tulostin2, joten se sopii hyvin paikkoihin, joissa tilaa on vähän, kuten kotiin tai studioon.

Kehittyneet liitäntäominaisuudet antavat SC-P800:lle lisää joustavuutta. Se on ensimmäinen 17 tuuman A2-tulostin, jossa on Wi-Fi2-yhteys langattomaan tulostukseen kotona tai studiossa. SC-P800 tukee myös Epson Connectia, joten mobiilitulostus sujuu helposti esimerkiksi tablet-tietokoneista, pöytäkoneista ja älypuhelimista. Voit myös tulostaa valokuvia valitsemastasi laitteesta ilman langatonta yhteyttä Wi-Fi Direct -yhteyden avulla.

SC-P800 tulee myyntiin 1. kesäkuutahintaan 1.233,80 EUR.

Ominaisuudet
Uusi 9 värin UltraChrome HD -tekniikka
Poikkeuksellisen laaja värientoisto ja markkinoiden suurin1 mustan tiheys (2,86 Dmax, PGPP)
Rullapaperimahdollisuus 2 tai 3 tuuman keskiöllä varustetun, enintään 17 tuuman levyisen rullapaperin tulostamiseen (tuote on valinnainen lisävaruste)
Edestä käytettävä taidepaperiväylä taidekuvamateriaalin ja jäykän materiaalin helppoon syöttämiseen
Tukee Epson Connectia, Apple AirPrintiä ja Google Cloud Printiä
Wi-Fi Direct suoraan langattomaan tulostukseen tablet-tietokoneista, pöytäkoneista ja älypuhelimista
Suuri 2,7 tuuman värikosketusnäyttö yksinkertaiseen asennukseen ja hallintaan
Suuri 80 ml:n patruunakoko on ihanteellinen suurille tulostusajoille ammattilaistasoisia valokuvatulosteita
Pienikokoinen – sopii hyvin paikkoihin, joissa tilaa on vähän, kuten kotiin tai studioon
Laadukas ilme uuden, modernin muotoilun ansiosta
Ethernet-, Wi-Fi- ja USB 2.0 -liitännät

[1] Verrattuna Epson Ultrachrome K3 -musteeseen. Ultrachrome HD -musteen valonkestävyydeksi määritetty noin 60 vuotta JEITA CP‐3901A -standardin mukaisissa olosuhteissa testattuna (kiiltävä A4-paperi, lämpötila 23 °C ja kosteus 50 %).

[2] Verrattuna tammikuussa 2015 saatavilla olleisiin kilpailijoiden A2-valokuvatulostimiin, joissa on vähintään 6 värin mustesarja.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/