Tulosta langattomasti A3+-koossa

korkeatasoisella langattomalla tulostimella

Tulosta langattomasti A3+-koossa

Epson tuo markkinoille valokuvaajille suunnatun Epson Stylus Photo 1500W -tulostimen. Tämä langaton, A3+-koon ratkaisu tarjoaa edistyksellisiä, mutta helppokäyttöisiä ominaisuuksia laadukkaiden kiiltäväpintaisten valokuvien luomiseen.

Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta työt voidaan lähettää 1500W-tulostimelle mistä tahansa kotoa. Epsonin iPrint-sovelluksen avulla tulostus käy helposti ja nopeasti myös uusimmilta mobiili-laitteilta, kuten iPhonesta tai iPadilta.

Epson Europen tuotepäällikkö Marc Boehmer sanoo: ”Tuomme asiakkaillemme langattoman yhteyden kätevyyden. Tätä ominaisuutta ei ole kilpailevissa A3+-valokuvatulostimissa. Langattomuus helpottaa tulostusta mobiililaitteista ja mahdollistaa tulostimen sijoittamisen kodin tai toimiston mihin tahansa huoneeseen.”

1500W suoriutuu monenlaisista tehtävistä. Se tulostaa kiiltävälle ja tavalliselle paperille, kirjekuoriin, silitettäville siirtopapereille sekä CD- ja DVD-levyjen pintaan. Materiaalin koko voi vaihdella 10 × 15 cm:n vakiokuvakoosta aina panoraama- ja A3+-kokoon saakka.

1500W-tulostimessa käytetään Epsonin väripohjaista kuuden osavärin Claria-mustetta, jolla saadaan aikaan vivahteikkaat, kestävät kuvat ja kiiltävät pinnat. 5760 × 1440 dpi:n enimmäistarkkuus ja pieni, 1,5 pikolitran pisarakoko takaavat tarkat yksityiskohdat ja pehmeät väriliu'ut.

Epson Stylus Photo 1500W tulee myyntiin maaliskuussa 2012 hintaan 399 € (sis. veron).

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulosta mistä tahansa Wi-Fi-yhteyden avulla

Tukee tulostusta iOS- ja Android-laitteista Epson iPrint -sovelluksen avulla

PictBridge™-tuki mahdollistaa suoran tulostuksen digitaalikameroista ja kuvatallentimista

Tukee laajaa mediavalikoimaa silitettävistä siirtopapereista ja kirjekuorista tavanomaiseen, mattapintaiseen ja kiiltävään valokuvapaperiin

Ohjain tukee mediakokoja 10 × 15 cm:n (4 × 6 tuuman) valokuvapapereista, A6-postikorteista ja 12 × 12 tuuman albumisivuista aina panoraama- ja A3+-kokoon saakka

Tukee reunuksettomuutta ja tulostusta CD-/DVD-levyn pintaan

6 värin sarja väripohjaista Claria-mustetta (syaani, vaalea syaani, magenta, vaalea magenta, keltainen ja musta) tuottaa vivahteikkaat värit ja kiiltävät pinnat

5760 × 1440 dpi:n tarkkuus ja 1,5 pikolitran minimipisarakoko takaavat tarkat yksityiskohdat ja pehmeät väriliu'ut

A3+-koon tuloste valmistuu 198 sekunnissa käytettäessä valokuvatulostuksen oletusasetuksia

Laadukas Epson Micro Piezo -tulostuspää lisää tulostuksen luotettavuutta

Erilliset mustepatruunat auttavat pienentämään kustannuksia, kun vain loppuun käytetty väri on vaihdettava