Tehokkaat ja kirkkaat kiinteästi asennettavat projektorit markkinajohtajalta

Epsonin uudet kiinteästi asennettavat projektorit ovat täynnä innovatiivisia ominaisuuksia

Tehokkaat ja kirkkaat kiinteästi asennettavat projektorit markkinajohtajalta

Maailman projektorimarkkinoiden johtaja Epson tuo markkinoille kaksi uutta kiinteästi asennettavaa projektoria, jotka tarjoavat erinomaisen kirkkaan kuvan ja innovatiivisia ominaisuuksia. Epson EB-G6900WU ja EB-G6800 ovat ihanteellisia ratkaisuja vuokramarkkinoille ja suuriin tiloihin. Laitteiden ominaisuuksiin kuuluvat erittäin suuri valoteho, HDBaseT-syöttö ja heijastus nurkkaan tai kaarevalle pinnalle. Uudet mallit ovat yhteensopivia Epson EB-G5 -sarjan linssien kanssa, mikä hyödyttää kiinteästi asennettavia projektoreitaan päivittäviä yritysiä.

 

Epson EB-G6900WU -mallissa käytetään WUXGA-tarkkuutta ja EB-G6800-projektorissa XGA-tarkkuutta. Lisäksi projektoreissa käytetään edistyksellistä HDBaseT-tekniikkaa. Sen avulla voidaan siirtää viittä eri signaalia (esim. pakkaamattomalle HD-videolle, äänelle, virranhallinnalle ja määrityksille) edullisesti pitkiä matkoja (jopa 100 m) käyttäen cat5/6-vakiokaapelia.

 

Kaarevalle pinnalle tai nurkkaan heijastetut kuvat säädetään automaattisesti siten, että ne näkyvät ilman vääristymiä. Projektoria voi kiertää 360 astetta pystysuunnassa, mikä mahdollistaa näytön siirtämisen huoneen eri osiin.

 

Epsonin laitteiden laadukkaisiin teknisiin ominaisuuksiin tottuneet käyttäjät eivät joudu nytkään pettymään. Epsonin 3LCD-teknologia toistaa värit vivahteikkaina ja luonnollisina. Valkoisen ja värillisen valon yhtä suuren tehon ansiosta sisältö saadaan näkymään erilaisissa valaistusolosuhteissa.

 

Kummankin mallin asennus ja käyttö on mutkatonta. Laitteet sisältävät useita helppokäyttöominaisuuksia, kuten kuvapisteiden kohdistuksen ja väriyhtenäisyystoiminnon. Kun projektorit on asennettu, käyttäjät voivat keskittyä sisällön tuottamiseen näytön asetusten säätämisen sijaan.

 

Epson Europen Senior Product Manager George Sebastian sanoo: "Nämä ammattilaistasoiset, kiinteästi asennettavat projektorit sopivat erinomaisesti vuokrakäyttöön. Ne sisältävät innovatiivisia ominaisuuksia ja tuottavat erittäin kirkkaan kuvan. Reunojen häivytyksen ansiosta laajakuvasisältöä voidaan heijastaa useista projektoreista siten, että muodostuu yksi yhtenäinen kuva."

 

George lisää: "HDBaseT-tekniikka tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia integrointiin. Epson kuuluu ensimmäisiin yrityksiin, jotka ovat ottaneet tämän tekniikan käyttöön projektorien valmistuksessa. Erillinen liitäntäkäyttöliittymä mm. videolle, tietosisällölle ja verkkovirralle perustuu vakioverkkokaapeleilla luotuun Ethernet-yhteyteen. Tämän uskotaan helpottavan asennuksia ja säästävän sekä aikaa että rahaa."

 

Epson EB-G6900WU ja EB-G6800 ovat saatavilla kesäkuusta 2013 alkaen.

 

OminaisuudetEB-G6900WUEB-G6800
Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla
Valkoinen ja värillinen valoteho yhtä suuret6 000 lm7 000 lm
TarkkuusWUXGA●GA
Väriyhtenäisyys
Kuvan interpolointi-
Kuvankorjaus kaarevilla pinnoilla ja nurkissa
Projektorin kierto 360°
Kuvapisteiden kohdistus
Reunojen häivytys
Yhteensopiva EB-G5-sarjan linssien kanssa2
HD-BaseT
Uusi, valinnainen lyhyen heijastusetäisyyden linssi, vinoheijastus ja 1,2-kertainen zoomaus
2 digitaalista tuloliitäntää: HDMI ja DisplayPort
Manuaalinen pystysuuntainen trapetsikorjaus +/-30 astetta
Linssin vakiosiirtoalueP: 67 % / V: 30 %P: 57 % / V: 30%

 

*1 Lähde: FutureSource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

*2 Paitsi ELPLS05-linssi

-loppu-