Tehokkaampia kokouksia Epsonin projektorien avulla

EB-1410Wi-sarja sujuvoittaa kokouksia interaktiivisen projisoinnin avulla

Tehokkaampia kokouksia Epsonin projektorien avulla

Epson, maailman projektorimarkkinoiden johtaja jo yli kymmenen vuoden ajan, tarjoaa nyt täydellisen digitaalisen ratkaisun kokousten tehostamiseksi. EB-1410Wi:ssä ja EB-1400Wi:ssä yhdistyvät projektorien, interaktiivisten taulujen, fläppitaulujen ja muiden esityslaitteiden hyvät puolet yhdessä helppokäyttöisessä laitteessa. Nämä projektorit heijastavat 100-tuumaisen interaktiivisen kuvan ja tukevat useita eri kuvalähteitä. Niiden avulla yritykset voivat tehostaa tuottavuuttaan ja pienentää asennuskustannuksia, sillä ne poistavat tarpeen hankkia useita erilaisia laitteita kokoushuoneisiin.

 

EB-1410Wi:n ja EB-1400Wi:n kehittyneiden ominaisuuksien avulla käyttäjät voivat muuntaa minkä tahansa pinnan 100-tuumaiseksi interaktiiviseksi näytöksi ja käsitellä kuvaa, joka voidaan heijastaa esimerkiksi tietokoneesta, toimistoverkosta, USB-muistitikusta, dokumenttikamerasta tai muista laitteista. Mukana toimitettujen interaktiivisten kynien avulla käyttäjät voivat ohjata tietokoneohjelmistoa samaan tapaan kuin hiirellä. Tämän lisäksi kynillä voi myös tehdä merkintöjä. Kun kokoukset ovat päättyneet, muistiinpanot voidaan tallentaa ja jakaa toimistoverkkoihin ja USB-muistitikuille2 tai lähettää muille käyttäjille sähköpostitse.

 

Projektorit voidaan myös yhdistää Epsonin mustesuihkutulostimiin, kuten WorkForcePro 4500 -sarjan tulostimiin. Käyttäjät voivat skannata asiakirjoja suoraan projektoriin ja tulostaa kokousmuistiinpanoja. Suurin osa yritysten nykyisistä tulostimista on myös yhdistettävissä muistiinpanojen tulostusta varten.

 

EB-1410Wi:ssä ja EB-1400Wi:ssä on myös monisijaintitoiminto. Tämän ominaisuuden ansiosta jopa neljä erillistä heijastusjärjestelmää voidaan yhdistää etäyhteyden avulla, jolloin käyttäjät voivat jakaa kuvia ja esityksiä ja myös tehdä merkintöjä samaan kuvaan etäyhteyden kautta.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Julia Lin sanoo: "Nämä uudet 100 tuuman interaktiiviset projektiojärjestelmät ovat paljon muutakin kuin pelkkiä interaktiivisia projektoreita – ne tarjoavat täyden digitaalisen ratkaisun useisiin erilaisiin liiketapaamisten tarpeisiin. Kun yhdellä laitteella voidaan hoitaa kolmen tai neljän laitteen työt, yritykset voivat keskittyä lisälaitteisiin investoimisen kustannusten pienentämiseen ja kokousten järjestämiseen aiempaa tehokkaammin."

 

Julia lisää vielä: "Intuitiivisen näyttövalikon ja käyttäjäystävällisten ohjainten ansiosta nämä laitteet eivät edellytä lisäkoulutusta. Käyttäjät voivat käyttää kehittyneitä ominaisuuksia luottavaisesti tietäen pystyvänsä hallitsemaan kaikkea tehokkaasti."

 

EB-1410Wi ja EB-1400Wi ovat saatavana tammikuussa 2013.

 

OminaisuudetEB-1410WiEB-1400Wi
Monitoiminen interaktiivinen kokoustilaratkaisu
Täydellinen interaktiivinen paketti: projektori, kaksi digitaalikynää, sisäinen ohjelmisto, seinäkiinnitys
Tallenna, muokkaa ja jaa kokousmuistiinpanoja
3 100 lumenin valkoinen ja värivaloteho2,600
Suuri kuvakoko, jopa 100 tuumaa / 254 cm
Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden laajakuvaesitykset
Tekee mistä tahansa esityspinnasta interaktiivisen
Yhteensopiva Epsonin toimistomustesuihkutulostimien ja useiden muiden nykyisten toimistotulostimien kanssa
Sisäinen interaktiivinen esitysten kommentointi ilman tietokonetta
Kahta digitaalikynää voi käyttää samaan aikaan
Monisijaintitoiminto
Ulkoinen ohjauspaneeli suurilla ja helppokäyttöisillä painikkeilla
Kuvan kalibrointia ja ajureita ei tarvita
Sisäinen 10 W:n kaiutin
3LCD-tekniikka varmistaa luonnolliset värit ja tarkan värien toiston
DisplayPort- ja HDMI-liitäntä digitaalisen teräväpiirtosisällön toistoon

 

*1 Lähde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

*2 USB-A-käyttö voidaan estää yrityksen tietosuojakäytäntöjen avulla

*3 Yhteensopivat emulaatiot: PCL6, ESC/P-R, ESC/Page, ESC/Page-Color