Suunniteltu nykykoteihin

Epsonin Expression Premium- ja Photo-monitoimitulostimet ovat monipuolisia ja elegantin linjakkaita

Suunniteltu nykykoteihin

Epson on tunnettu moderneihin koteihin soveltuvista tulostimistaan. Nyt Epson julkistaa tuoreimmat Expression Premium (XP-6000/5)- ja Expression Photo (XP-8500) -mallit. Uudet tyylikkäät ja kompaktit mallit sisältävät vaikuttavan valikoiman toimintoja koti- ja valokuvatulostukseen.

Tuotepäällikkö Mohamed Musa toteaa: ”Uudet Expression Premium- ja Expression Photo -monitoimitulostimet ovat loistava ratkaisu laadukkaiden valokuvien kotitulostukseen. Tulostimet eivät ole yksinomaan äärimmäisen toimivia, vaan ne ottavat lisäksi huomioon nykyihmisten tavat ja tottumukset. Mobiilitulostustoimintojen lisäksi on yhä tärkeämpää, että tulostimet sulautuvat kokonsa ja tyylinsä puolesta kodin sisustukseen. Laitteita ei pidetä enää pelkästään työhuoneissa, vaan ne voidaan sijoittaa kotona mihin tahansa. Tämä on otettava huomioon jo suunnittelussa. Joka suunnasta katsottuna tyylikkäät ja linjakkaat, tilaa säästävät XP-6000/5- ja XP-8500-mallit ovat käytännöllinen mutta aistikas lisä koteihin.”

Koska käyttäjien tarpeet vaihtelevat, Epsonin uusin mallisto sisältää niin tavallisille kotikäyttäjille (XP-6000/5) kuin valokuvauksen tosiharrastajillekin (XP-8500) suunniteltuja valokuvatulostimia. XP-6000/5-malleissa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: viiden värin Epson Claria Premium -pigmenttimustesarjat tuottavat laadukkaita valokuvia ja teräviä, selkeitä tekstiasiakirjoja. Valokuvat ovat kirkkaita ja väreiltään luonnollisia. Valokuvamustan mustepatruunan ansiosta mustan eri sävyt toistuvat niissä voimakkaina ja syvinä.

XP-8500-tulostimen värimustepohjaiset Claria Photo HD -musteet (kuuden värin mustesarja) varmistavat erittäin laadukkaat ja kestävät valokuvatulosteet. Valokuvausta vakavasti harrastavat osaavat varmasti arvostaa tulostimen kykyä toistaa yksityiskohdat tarkasti ja tuottaa värejä, joissa ihon sävyt ovat luonnollisia, sävyliukumat tasaisia ja mustan sävyt syviä. Laadukas muste pitää arvokkaat muistot tallessa valokuvina, jotka voivat säilyä albumissa jopa 300 vuotta 1 .

 

 

Nämä monipuoliset monitoimitulostimet sisältävät muassa seuraavat helppokäyttöiset ominaisuudet: uusi käyttöliittymä, kaksipuolinen A4-tulostus, kaksi paperilokeroa ja mahdollisuus tulostaa tarkoitukseen suunnitelluille CD- ja DVD-levyille. Laitteen takana on lisäksi erikoismateriaalien syöttö paksuja materiaaleja varten, moottorilla varustettu tulostelokero sekä automaattinen käynnistys (vain XP-8500).

Näillä malleilla voi tulostaa tarpeen mukaan ja halutulla tavalla: laitteissa on Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteydet sekä täysi valikoima vaihtoehtoja valokuvien ja asiakirjojen mobiilitulostukseen. Käyttäjien tarvitsee vain ladata maksuton Epson iPrint -sovellus 2jonka avulla voi tulostaa ja skannata älylaitteesta langattomasti. Maksuttomalla Epson Creative Print 2-sovelluksella voi puolestaan muun muassa tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, suunnitella onnittelukortteja ja luoda valokuvista väritystehtäviä. Tulostus onnistuu mistä vain lähettämällä tiedostot sähköpostitse suoraan tulostimeen Epson Email Print 2-sovelluksella. Suuren LCD-näytön ja muistikorttipaikan ansiosta myös itse laitteesta voi tulostaa suoraan.

XP-6000/5 ja XP-8500 tulevat saataville lokakuussa 2017. Mallien hinnat ovat 139,99, 139,99 ja 179,99 euroa. (XP-6000 on musta, XP-6005 valkoinen.)

Tärkeimmät ominaisuudetXP-6000/5XP-8500
A4-tulostus, skannaus (1 200 dpi) ja kopiointi
Kompakti, tilaa säästävä muotoilu: tyylikäs muoto, pyöristetyt kulmat
Uusi käyttöliittymä
ErillismusteetClaria Premium -musteet (viisi väriä)Claria Photo HD -musteet (kuusi väriä)
LCD-näyttö6,1 cm6,8 cm:n kosketusnäyttö
Epson Connect -sovellukset: Epson iPrint, Creative Print, Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud2
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Laitteen takana erikoismateriaalien syöttö-
Langaton PictBridge-tulostus
Muistikorttipaikka
Tulostus CD- ja DVD-levyille
Kaksipuolinen A4-tulostus
ISO-tulostusnopeus jopa XX/XX sivua/min. (mustavalko/väri)313/10 sivua/min.9,5/9 sivua/min.
Kaksi edestä täytettävää paperilokeroa: A4 ja valokuvapaperi
Automaattisesti avautuva tulostelokero-
Automaattinen käynnistys-
1. Tulosteiden kestoluokitukset perustuvat nopeutettuun testaukseen erikoismateriaaleille tehdyillä tulosteilla, jotka on säilytetty albumeissa arkistokäyttöön tarkoitetuissa suojakuorissa. Tulosteiden todellinen säilyminen vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostetun kuvan, esittelyolosuhteiden, valaistusvoimakkuuden, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestoaikaa.
2. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.
3. Selvitetty ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category -testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) -kapasiteettina. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.