SureColor SC-S80600 tulostimella nyt Pantone-sertifiointi

Kymmentä väriä käyttävä SC-S80600 toistaa PANTONE solid coated värisävyt 98,2 prosentin tarkkuudella

SureColor SC-S80600  tulostimella nyt Pantone-sertifiointi

24. lokakuuta 2016 – Epsonilla on ilo ilmoittaa, että sen signage-tulostimien lippulaiva – kymmenen värin SureColor SC-S80600 – on saavuttanut PANTONE solid coated ‑värisävyissä1 98,2 prosentin tarkkuuden.  PANTONE MATCHING SYSTEM® ‑värijärjestelmän mukaisen arvioinnin ja sertifioinnin toteutti Pantone.

Tulostin on siis todella houkutteleva vaihtoehto suurkuvien ja mainosten valmistajille ja tapahtumajärjestäjille, jotka tarvitsevat takeet siitä, että lopputuote vastaa alkuperäistä kuvamateriaalia täydellisesti.

Epson Europen vanhempi tuotepäällikkö Richard Barrow kommentoi testitulosta näin: ”Pantonen järjestelmää pidetään väritarkkuuden kiistattomana standardina. Siksi nyt todistettu 98,2 prosentin spottiväritarkkuus on Epsonille äärimmäisen tärkeä asia. SC‑S80600:lle tulos on valtava kilpailuetu, sillä laitteen ostajat voivat luottaa siihen, että tulosteet näyttävät aivan yhtä upeilta kuin kuvat tietokoneen näytössä.”

SC-S80600 on Epsonin signage -tulostimien huippumalli, jonka varustukseen kuuluvat uusimmat Epson PrecisionCore TFP ‑kaksoistulostuspäät ja koostumukseltaan uusitut UltraChrome GS3 ‑musteet. Laite on suunniteltu tuottamaan kestäviä ja laadukkaita tulosteita nopeasti vaativimmissakin käyttökohteissa sekä erikoisratkaisuissa, joissa lopputulokselta edellytetään aivan poikkeuksellista laatua ja värien vivahteikkuutta.

1. Testausominaisuudet: tarkkuus 1 440 x 1 440 dpi, 36 syöttökertaa, paperina ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

 


Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 93 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 72 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/