Seuraavalle tasolle Epsonin avulla

Ihanteellinen projektori suurempaan, kirkkaampaan ja parempaan pelaamiseen

Seuraavalle tasolle Epsonin avulla

1. syyskuuta 2013 –Maailman johtava projektorivalmistaja[1] Epson tuo markkinoille uuden, erityisesti videopeleille tarkoitetun EH-TW5200-projektorin, jossa on uusi, erittäin lyhyen vasteajan ”nopea tila”. Siinä on myös suuri kontrastisuhde sekä uusi MHL-liitäntä, jonka avulla sisältöä voi toistaa älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta.

Kirkkaan Full HD -tason 2D- ja 3D-peligrafiikkansa ansiosta EH-TW5200 sopii erinomaisestipelaajille, jotka haluavat investoida videopelikonsolia täydentävään suureen kuvaan.

Siirtymällä nopeaan tilaan käyttäjät voivat uppoutua täysin nopeisiin videopeleihin ilman häiritseviä viiveitä, mikä on tärkeää monen pelaajan turnauksissa ja peleissä, joissa on reagoitava sekunnin murto-osassa. Suuren kontrastisuhteen (15 000:1) ansiosta tummat, varjoisat välianimaatiot ja grafiikkaefektit ovat tarkkoja ja selkeitä, eivät haalistuneita. Yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon (2 000 lumenia) ja Epsonin 3LCD-tekniikan ansiosta käyttäjät voivat helposti katsoa sisältöä ilman, että heidän tarvitsee pimentää huonetta.

EH-TW5200 on myös yksi Epsonin ensimmäisistä peliprojektoreista, joilla käyttäjät voivat toistaa sisältöä (esimerkiksi valokuvia, videoita ja musiikkia) suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta MHL-portin avulla.

Epson Europen tuotepäällikkö Madlyne Colson sanoo: ”Olemme kehittäneet tämän projektorinihanteelliseksi perinteisen taulutelevision korvaajaksi suurempaa, kirkkaampaa ja parempaa pelaamista varten. Paitsi että projektori tarjoaa Full HD -tasoisen 2D- ja 3D-kuvan sekä joukon muita pelikokemusta parantavia ominaisuuksia, se on myöstäysin mukautettavissa monenlaisiin ympäristöihin. Kun kuvakoko vaihtelee helposti 30 ja 300 tuuman välillä ja trapetsikorjaus takaa suoran kuvan riippumatta projektorin kulmasta, teräväpiirtosisällön heijastaminen ei edellytä suurta avointa tilaa.”

EH-TW5200 on yhteensopiva USB-ladattavien, radiotaajuudella käytettävien aktiivisten 3D-suljinlasien kanssa[2], jotka myydään erikseen hintaan 89€. RF-liitännän ansiosta näiden kevyiden lasien käyttöetäisyys on jopa 10 metriä projektorista.

EH-TW5200 on saatavana lokakuusta alkaen hintaan 949€.

Ominaisuudet

1080p Full HD -valkokangaselämys

Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla

Yhtä suuri valkoinen ja värillinen valoteho (2 000 lumenia)

Suuri kuvakoko (30–300 tuumaa)

Syvät mustat – kontrastisuhde 15 000:1

Lampulla jopa 4 000 tunnin käyttöikä

”Nopea tila” takaa lähes olemattoman viiveen, mikä sopii täydellisesti pelaamiseen

MHL-HDMI-liitäntä älypuhelimen ja tablet-tietokoneen sisältöä varten

Kevyet, USB-virransyötöllä toimivat aktiiviset suljinlasit2 3D-katsomista varten (eivät kuulu toimitukseen)

Voit kohdistaa projisoidun kuvan helposti manuaalisella vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäätimellä ja automaattisella pystysuuntaisella trapetsikorjauksella (+/- 30°)

Neljä väritilaa 2D-kuville (olohuone, dynaaminen, teatteri ja peli); kaksi väritilaa 3D-kuville (3D dynaaminen ja 3D teatteri)

2 W:n sisäänrakennettu kaiutin

Kolmen vuoden tai 2 000 tunnin takuu lampulle

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1] Lähde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2] Epsonin radiotaajuudella toimivat aktiiviset 3D-suljinlasit kuuluvat Full HD 3D Glasses Initiative -järjestön laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.fullhd3dglasses.com