Säästä rahaa ja aikaa Epsonin uudella lämpökuittitulostimella

Täydellinen yhdistelmä edullisuutta, luotettavuutta ja nopeutta

Säästä rahaa ja aikaa Epsonin uudella lämpökuittitulostimella

20.10.2013 – Euroopan johtavan POS-valmistajan uusi, heti käyttövalmis TM-T20II on yksi markkinoiden edullisimmista kuittitulostimista[1]. Se tulostaa nopeasti 80 mm:n kuittipaperille ja on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat luotettavaa vastinetta rahalle. Malli tulee saataville tammikuussa 2014.

TM-T20II-tulostimen paperinsäästötoiminto kaventaa reunuksia ja säästää jopa 12 mm paperia joka tulostuskerralla. Mekanismi on suunniteltu kestämään 15 miljoonaa riviä, ja käyttöikänsä aikana se säästää kokonaisia paperirullia. TM-T20II-mallin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota vaivattomaan huoltoon. Laite valmistetaan Epsonin tunnettujen laatu- ja luotettavuusstandardien mukaisesti, ja sille myönnetään kahden vuoden takuu. Tulostimen ENERGY STAR ‑hyväksytty energiatehokkuus pienentää sähkölaskua ja vähentää samalla myös ympäristökuormitusta.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld sanoo: "The TM-T20II on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat helposti asennettavan, nopean ja edullisen POS-tulostimen. Laitteen suuri tulostusnopeus – 200 mm sekunnissa – auttaa selviytymään pitkistä jonoista, ja paperinsäästötoiminto minimoi paperijätteen määrän säästäen aikaa ja rahaa. Käyttäjät voivat myös tarjota parempaa asiakaspalvelua, sillä he voivat keskittyä asiakkaisiin paperirullien vaihtamisen sijaan."

TM-T20II tarjoaa tehokkaan ratkaisun esimerkiksi myymälöiden, hotellien ja ravintoloiden käyttöön. Kaikkia nykyisiä käyttöjärjestelmiä tukeva TM-T20II on helppo integroida muihin järjestelmiin. Mukana toimitettavan seinäripustuskiinnikkeen avulla sen voi myös joustavasti asentaa vaaka- tai pystysuoraan. Laitteeseen voi valita sarja- tai Ethernet-liitännän, ja se sisältää vakiovarusteena USB-liitännän.

TM-T20II on saatavana tammikuusta 2014 alkaen.

Ominaisuudet

POS-lämpötulostin

Tulostusnopeus 200 mm/s

Kaksi mallia: 1) USB + sarjaliitäntä, 2) USB + Ethernet

Automaattinen paperinsäästötoiminto

Kuponkitulostustoiminto

ENERGY STAR‑hyväksyntä

Ulkoinen virtalähde

Mekanismin kesto 15 miljoonaa riviä

Automaattileikkurin kesto noin 1,5 miljoonaa katkaisua

Keskimääräinen vikaantumisväli 360 000 tuntia

Keskimääräinen vikaantumisväli katkaisujen mukaan 60 miljoonaa riviä

Tulostuspään kesto 100 km

Sisältää äänimerkin, joka ilmoittaa kuitin tulostumisesta

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050 
http://eco.epson.com/[1] Lähde: Interconnection Consulting, 2013