Pingviinit ja Etelämantereen vesien hyiset maisemat pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa

Jouni Klinga ja Heikki Kuisma esittelevät pingviinikuvausmatkan tuloksia ja valokuvaavat halukkaita

Pingviinit ja Etelämantereen vesien hyiset maisemat pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa

Toukokuu 2013 – Kuusi suomalaista luontokuvaajaa matkusti syksyllä 2012 pienellä yksityisaluksella kuvaamaan maailman suurimpia pingviiniyhdyskuntia. Yli 4 000 km kuvausristeilyllä Etelämantereen vesille retkikunta uhmasi jopa 38,9 m/s puhaltavia myrskytuulia.  Toukokuusta alkaen Klingan ja Kuisman pingviineistä kertova valokuvanäyttely kiertää pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa.

Halukkailla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä näyttelyn aikana retkikunnan pingviinikuvat taustana. Kuvat tulostetaan paikan päällä tapahtuman tukijan Epsonin tulostimilla. ”Tällaisessa tapahtumassa on tärkeää, että kymppikuvat tulostuvat nopeasti. Siksi lainasimme tähän projektiin kotikäyttöön suunnatut Epson Expression XP-700 –tulostimet, jotka tulostavat kymppikuvan vain kymmenessä sekunnissa.” Kenneth Hilapieli Epsonilta kertoo.

Tarkempi näyttelyaikataulu:

14-18.5            Kauppakeskus Myyrmanni, Vantaa
21-25.5.           Kauppakeskus Columbus, Helsinki
4-8.6.               Kauppakeskus Iso Omena, Espoo
10-14.9.           Kauppakeskus Arabia, Helsinki
17-21.9.           Kauppakeskus Trio, Lahti

Lisätietoja:

www.epson.fi
www.pingviinit.info

www.kuvausmatkat.fi

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen kuvankäsittelyn ja innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja 3LCD-projektoreista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 97 yrityksestä, joissa työskentelee yli 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 757 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2011 oli 1 546 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/