Pientoimisto- ja kotitoimistokäyttäjät voivat leikata mustavalkotulostuksen kustannuksiaan Epsonin avulla

WorkForce AL-M200 -sarja tarjoaa yhden luokkansa parhaimmista kokonaiskustannuksista

Pientoimisto- ja kotitoimistokäyttäjät voivat leikata mustavalkotulostuksen kustannuksiaan Epsonin avulla

Epson auttaa pienyrityksiä ja kotikäyttäjiä pienentämään mustavalkotulostuksen kustannuksia uusien LED-tulostimien sarjansa avulla. WorkForce AL-M200DN:n ja WorkForce AL-M200DW:n käytön kokonaiskustannukset kuuluvat luokkansa parhaimpiin laitteiden kaksipuolisen tulostuksen, nopeiden 30 sivun tulostusnopeuksien ja suuren 30 000 sivun kapasiteetin ansiosta.

 

Molemmat mallit ovat yhden toiminnon tulostimia, ja lisäksi AL-M200DW tarjoaa langattoman yhteyden kaikkialle toimistossa. Kumpikin tulostin on verkkovalmis pienten työryhmien jakamista varten, ja niitä voi käyttää myös yksittäisten käyttäjien työpöydillä niiden pienen koon ja sisäänvedettävän paperilokeron ansiosta.

 

WorkForce AL-M200DN ja WorkForce AL-M200DW sisältävät helposti vaihdettavan mustavalkoisen väriainekasetin. Käyttäjäystävällisen rakenteen ansiosta käyttäjät voivat yksinkertaisesti asettaa kasetin väriainelokeroon ja kytkeä sen kääntämällä. Näin työntekijät voivat keskittyä työhönsä huolehtimatta huoltotoimista.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Elise Delarue sanoo seuraavaa: "Nämä LED-tulostimet eivät tarjoa ainoastaan erittäin alhaisia kokonaiskustannuksia vaan lisäksi ne ovat myös Epson iPrint -yhteensopivia. Käyttäjät voivat asentaa iPrint-sovelluksen ja tulostaa langattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista mistä vain toimistossa: tämä ominaisuus soveltuu erinomaisesti viimeisten asiakirjojen tulostamiseen ennen tapaamisia tai raporttien tulostamiseen ilman, että omaa tietokonetta pitää käynnistää. WorkForce AL-M200 -sarja tekee suorituskyvystä edullista ja tarjoaa mielenrauhaa ja tuottavuutta."

WorkForce AL-M200DN ja WorkForce AL-M200DW ovat saatavana marraskuusta lähtien hintaan 229 € ja 279€ (sisältäen veron).

 

Tärkeimmät ominaisuudetAL-M200DNAL-M200DW
30 sivua minuutissa1
Kaksipuolinen tulostus
1,200 × 1,200 dpi:n tarkkuus
30 000 sivun tulostuskapasiteetti
Ethernet-liitäntä
Wi-Fi-yhteys-
Epson iPrint - Tulosta asiakirjat ja valokuvat nopeasti ja vaivattomasti Wi-Fi-verkossa älypuhelimella ja tablet-tietokoneilla2
Sisäänvedettävä paperilokero
Helposti vaihdettavat väriainekasetit

 

Epson iPrint -toimintoa käyttävien tulostimien täytyy sijaita samassa aliverkossa kuin käytettävä älypuhelin ja tablet-tietokone. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

-loppu-