Pelaa, katso ja kannusta uuden teräväpiirtovalmiin kannettavan projektorin avulla

Uusi kotiteatteriprojektori tarjoaa täyden trapetsikorjauksen ja tavallista pidemmän lampun takuun

Pelaa, katso ja kannusta uuden teräväpiirtovalmiin kannettavan projektorin avulla

1. syyskuuta 2013 – Epson esittelee myydyimpään kotiteatteriprojektoriinsa EH-TW480:een perustuvan EH-TW490-projektorin, joka edustaa teräväpiirtovalmiin projektorivalikoiman uutta sukupolvea. Sen lisäksi, että tämä 720p-kotiteatteriprojektori sisältää kaikki ominaisuudet, jotka tekivät edellisestä mallista niin suositun, se on luokkansa ainoa malli, joka sisältää enintään 30 asteen trapetsikorjauksen sekä pysty- että vaakasuunnassa sekä kolmen vuoden tai 2 000 tunnin lampun takuun.

Trapetsikorjauksen ansiosta käyttäjät voivat helposti kohdistaa kuvan suoraan riippumatta projektorin kulmasta. Koska tämä kannettava teräväpiirtovalmis projektori on pienikokoinen ja kevytrakenteinen, sen voi asentaa lähes mihin vain. Se sopii täydellisesti videopelien pelaamiseen, elokuvien katsomiseen ja urheilutapahtumien seuraamiseen erilaisissa tiloissa tai vaikkapa ystävän kotona.

Yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon (3 000 lumenia) ja Epsonin 3LCD-tekniikan ansiosta käyttäjät voivat katsoa kirkasta sisältöä eloisilla väreillä ilman, että heidän täytyy istua pimeässä. Kontrastisuhde 12 000:1 tarkoittaa myös, että hyvin tummat ja varjoisat kohtaukset elokuvissa tai suoraturheilutapahtumat näkyvät selkeämmin eivätkä näytä haalistuneilta.

Epson Europen tuotepäällikkö Madlyne Colson sanoo: ”Tämä teräväpiirtovalmis projektori muuntaa videopelit, elokuvat ja urheilutapahtumat helposti elokuvateatteritasoisiksi kuviksi valkokankaalle. Koska asennus on helpompaa ja lampun takuu pidempi kuin kilpailijoilla, käyttäjät voivat rentoutua ja keskittyä valkokankaan tapahtumiin projektorin toiminnan sijaan.”

EH-TW490 on saatavana lokakuusta alkaen hintaan 579 €.

Ominaisuudet

Teräväpiirtovalmis 720p-valkokangaselämys – kuvakoko jopa 317 tuumaa

Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla

Voit käyttää projektoria erilaisissa valaistuksissa yhtä korkeilla 3 000 lumenin valkoisen ja värillisen valon tehoilla

Kontrastisuhde 12 000:1 luo entistä syvemmät mustan sävyt

Voit kohdistaa projisoidun kuvan helposti manuaalisella vaakasuuntaisella ja automaattisella pystysuuntaisella enintään 30 asteen trapetsikorjauksella

Kolmen vuoden tai 3 000 tunnin takuu lampulle

2 sisäistä 2 W:n
kaiutinta

Neljä väritilaa (olohuone, dynaaminen, teatteri ja peli)

 

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/