Palauta vanhat valokuvat ja muistot entiseen loistoonsa

Korjaa vahingoittunut filmi automaattisesti ja skannaa kuvat suoraan pilvitallennuspalveluihin.

Palauta vanhat valokuvat ja muistot entiseen loistoonsa

1. elokuuta 2013 – Epson julkaisee uuden valokuvaskannerin, jonka avulla käyttäjät voivat skannata ja ladata valokuvia suoraan sosiaaliseen mediaan, valokuvien jakosivustoihin ja muihin pilvitallennuspalveluihin. Pölyn ja naarmut vahingoittuneesta filmistä poistavalla Digital ICE® -tekniikalla varustettuPerfection V550 Photo on ihanteellinen valokuvaskanneri valokuvaharrastajille, jotka haluavat kohentaa valokuvakokoelmaansa.

Epson Easy Photo Scan -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat jakaa valokuvia helpommin ystävien ja perheen kanssa lataamalla skannatut kuvat suoraan valittuihin sosiaalisen median sivustoihin ja valokuvien jakosivustoihin, kuten Facebookiin tai Picasaan. Digital ICE -tekniikka puolestaan poistaa pölyn, virheet, naarmut ja sormenjäljet skannatusta filmistä automaattisesti ilman aikaa vievää manuaalista retusointia.

Tämä 6 400 dpi:n tarkkuudella, 3,4 Dmax:n optisella tiheydellä sekä sisäänrakennetulla filmiyksiköllä varustettu valokuvaskanneri voi helposti skannata monenlaisia materiaaleja tavallisista valokuvista, sanomalehdistä ja A2-kokoisista julisteista filmileikkeisiin, diakuviin ja keskikokoisiin filmeihin nopeasti ja laadukkaasti.

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers kertoo: ”Tämä laadukas valokuvaskanneri on täynnä tekniikkaa ja ohjelmistoja alkuperäisten valokuvien korjaamiseen ja entisöimiseen, joten se on ihanteellinen kenelle tahansa, joka haluaa palauttaa vanhat muistonsa eloon. Epsonin ReadyScan LED -tekniikan ansiosta skanneri on toimintavalmis muutamassa sekunnissa virran kytkemisestä, joten laitteen lämpenemistä ei tarvitse odotella.”

Perfection V550 Photo on saatavana syyskuusta 2013 alkaen hintaan 209 €.

Ominaisuudet

Epsonin MatrixCCD-tekniikka ja 6 400 dpi:n optinen tarkkuus tallentavat kaikki yksityiskohdat

Skannaa ilman viivytyksiä nopealla, energiatehokkaalla Epson ReadyScan -LED-tekniikalla

Sisäisen filmiyksikön avulla voit skannata 35 mm:n positiivi- ja negatiivifilmejä sekä keskikokoisia filmejä

Digital ICE® -tekniikka korjaa automaattisesti vahingoittuneen filmin poistamalla pölyn, virheet, naarmut ja sormenjäljet

Arkistoi ja jaa valokuvia verkossa skannaamalla ne suoraan pilvitallennussivustoihin ja valokuvien jakosivustoihin Epson Easy Photo Scan -ohjelmistolla

Palauta kuvien värit, säädä taustavalaistusta ja poista pölyjäljet Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla

ArcSoft® Scan 'n' Stitch Deluxe™ -ohjelmisto suurten asiakirjojen skannaamiseen A2-kokoon asti

4 pikapainiketta – käynnistys, kopiointi, skannaus sähköpostiin ja skannaus PDF-tiedostoon

Alhainen virrankulutus pienentää sekä sähkölaskuja että ympäristön kuormitusta

ENERGY STAR -hyväksytty

Optisen tekstintunnistusohjelman avulla voi helposti muokata skannattua tekstiä

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/