Nyt myös A3-koon käyttäjille erittäin edulliset sivukustannukset

Epson laajentaa mustepatruunatonta EcoTank-mallistoaan uudella A3+-koon tulostimella

Nyt myös A3-koon käyttäjille erittäin edulliset sivukustannukset

ET-16500

Uusi ET-16500-monitoimitulostin on ensimmäinen EcoTank-malli, jossa on kaksipuolinen A3+-tulostus sekä A3-koon kopiointi, skannaus ja faksaus.

Muiden mustepatruunattomien EcoTank-tulostimien tapaan myös ET-16500 on suunniteltu nimenomaan edulliseen ja vaivattomaan tulostukseen. Erittäin riittoisa mustesäiliöjärjestelmä täytetään suurista mustepulloista.

Epson Europen tuotepäällikkö Fabio Girotto kertoo uutuudesta näin: ”Myös kotitoimistot ja pienyritykset pääsevät nyt nauttimaan kaikista EcoTank-malliston eduista, koska uusi malli tukee kaksipuolista A3+-tulostusta sekä A3-koon kopiointia, skannausta ja faksausta. Nyt myös näitä kokoja tarvitsevat hyötyvät malliston erittäin edullisista käyttökustannuksista.”

ET-16500-mallissa käytetään PrecisonCore-tulostuspäätä ja aitoja Epson-pigmenttimusteita, joten myös tekstitulosteet ovat teräviä ja selkeitä. Etenkin yrityskäyttöön suunnitellussa laitteessa on faksi, kaksi edestä täytettävää 250 arkin paperilokeroa ja kaksipuolinen A3+-tulostus. Tulostusnopeus on erinomainen (18 sivua/min.) 1. Kaksipuolisuutta tukeva automaattinen A3-paperinsyöttölaite (kapasiteetti 35 sivua) takaa, että monisivuisia asiakirjoja on helppo kopioida, skannata ja faksata. Rekisteröintiä vastaan saatava kolmen vuoden takuu tuo lisäturvaa. 10,9 cm:n kätevässä kosketusnäytössä on Epsonin uusin käyttöliittymä.

ET-16500:n sivukustannukset ovat erittäin edulliset. Laite tulostaa mukana toimitettavilla musteilla peräti 10 500 mustavalkosivua ja 11 300 värisivua 2. Musteentäyttövälit ovat merkittävästi aiempaa pitemmät. Edullisuus ei ole siis ainoa hyöty, vaan ratkaisu kohentaa myös tuottavuutta .

Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -liitettävyyden ansiosta asiakirjoja voi tulostaa älylaitteista Epson iPrint -sovelluksella 3 todella näppärästi. Epson Email Print -ohjelmistolla tulostus taas onnistuu mistä tahansa maailmassa: tiedostot voi nimittäin lähettää sähköpostitse suoraan tulostimeen 3. Muita liitäntä- ja yhteysvaihtoehtoja ovat Ethernet, Google Cloud Print ja Scan-to-Cloud.

ET-16500 tulee saataville marraskuussa 2017.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • A3-koon skannaus (1 200 dpi), kopiointi ja faksaus, A3+-tulostus
 • Uudelleentäytettävä riittoisa mustesäiliö laitteen toisella sivulla
 • Mukana toimitettavat aidot Epson-musteet: 2 sarjaa
 • PrecisionCore-tulostuspää
 • Riittoisuus jopa 10 500 mustavalkosivua ja 11 300 värisivua 1mukana toimitetuin mustein
 • Tulostusnopeus: 18 tai 10 sivua minuutissa (mustavalkoinen/värillinen) 2
 • Nopea kaksipuolinen tulostus
 • Kaksipuolisuutta tukeva A3-koon automaattinen paperinsyöttölaite (35 sivua)
 • 10,9 cm:n kosketusnäyttö
 • Kaksi 250 arkin A3+-paperilokeroa
 • Jopa 3 vuoden Epson-takuu (edellyttää rekisteröintiä)
 • Liitettävyys: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
 • Nopea ja helppo Wi-Fi-tulostus älypuhelimista ja tableteista Epson iPrint -sovelluksella 3
 • Epson Connect -tuki (Email Print, Remote Print Driver) 3ja Scan-to-Cloud
 • Google Cloud Print
1. Selvitetty ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category -testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) -kapasiteettina. Lisätietoja: www.epson.eu/testing
2. Ilmoitetut riittoisuudet on ekstrapoloitu Epsonin oman menetelmän perusteella ISO/IEC24712-standardin mukaisten testikuvioiden simuloidulla tulostuksella. Ilmoitetut riittoisuudet EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 -standardiin, vaan ne voivat vaihdella tulostettavien kuvien, käytetyn paperin, tulostustiheyden ja ympäristöolosuhteiden (esimerkiksi lämpötilan) mukaan. Tulostimen käyttöönoton yhteydessä tietty määrä mustetta kuluu tulostuspään suuttimien täyttämiseen, joten mukana toimitetun mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.
3. Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.