Nuance ja Epson muodostavat strategisen kumppanuussuhteen

Nuancen ratkaisujen ansiosta Epsonin asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan, tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakirjojensa suojausta

Nuance ja Epson muodostavat strategisen kumppanuussuhteen

Nuance Communications ja Seiko Epson Corporation ilmoittivat tänään maailmanlaajuisesta strategisesta kumppanuussuhteesta, jonka tarkoituksena on parantaa Epsonin asiakaskokemusta tarjoamalla Nuancen asiakirjojen kuvantamisratkaisuja Epsonin jakelijoiden ja jälleenmyyjien kautta. Tässä uudessa kumppanuussuhteessa yhdistyvät alhaiset toimintakulut, vähentynyt tarve käyttäjän toimenpiteille, pienentynyt ympäristövaikutus ja Epsonin tulostimien varma luotettavuus sekä mahdollisuus hallita tulostusta ja kuvantamista turvallisesti tuottavuuden parantamiseksi vähentäen samalla toimintakuluja.

Kumppanuussuhteen myötä Epson myy ja tarjoaa Nuancen eCopy ShareScan- ja Equitrac Office/Express -ohjelmistoja osana Epsonin innovatiivista monitoimi-mustesuihkutulostinvalikoimaa, johon kuuluvat erittäin nopeat Workforce Enterprise WF-C20590- ja LX-10000/7000-sarjan tulostimet, joissa on käytetty erityistä tulostuspäätekniikkaa ja jotka on tarkoitettu PK-yritysten ja suuryritysten työryhmille. Epson integroi Nuancen OmniPage SDK:n Epson-skannaussovelluksiin parantaakseen OCR-tekstintunnistuksen tarkkuutta asiakkaiden työnkulkujen automatisoinnin aikana ja yhdistää Nuance Power PDF -ohjelmiston tiettyihin Epson-asiakirjaskannereihin.  

”Nuancen ratkaisut ja maailmanlaajuinen tuki tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden hallita asiakirjojensa elinkaarta optimaalisesti ja turvallisesti”, sanoi Koichi Kubota, Epsonin tulostusratkaisuista vastaavan osaston operatiivinen johtaja. ”Yhdessä Epsonin monitoimitulostimien ja skannerien kanssa Nuance auttaa asiakkaitaan hallitsemaan jatkuvasti monimutkaistuvia liiketoimintaprosesseja keventämällä kuvantamisen ja tulostuksen hallinnan työnkulkuja, mikä johtaa tuottavuuden, yhteistyön ja liiketoiminnan tehokkuuden paranemiseen.”

Nuance-ratkaisuihin, jotka ovat saatavilla *1Epsonin asiakkaille, kuuluvat esimerkiksi seuraavat:

Workforce Enterprise / WorkForce Pro -tulostimet:

Equitrac Office/Express

Equitrac® Office vähentää yritystulostamisen kuluja, suojaa tulostamista ja parantaa käyttäjätyytyväisyyttä. Hybrid Print Control™ -toiminnon avulla Equitrac Office tarjoaa organisaatioille monipuolisuutta ja hallintaa tukevia toimintoja sekä vähentää IT-ratkaisujen monimutkaisuutta poistamalla riippuvuuden tulostuspalvelimista, tulostusohjaimista ja monimutkaisista tulostuslaitteista – ja hallitsee samalla jokaista organisaatiossa tulostettua sivua. Käyttäjien tulostustarpeiden muuttuessa ja IT-infrastruktuurin kehittyessä voit helposti mukautua näihin muutoksiin Equitrac Officen avulla, sillä ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päättää, kuinka tulostus suoritetaan. Vaihtoehtoina ovat tulostuspalvelimet, suora IP-tulostus tai hybridimalli, jossa yhdistyvät molemmat tavat. Tämän ansiosta yritykset voivat räätälöidä tulostusympäristönsä käyttäjä- ja liiketoimintakohtaisten tarpeiden mukaan.

 

Equitrac® Express tarjoaa IT-järjestelmänvalvojille joustavuuden antaa opiskelijoiden, tiedekuntien jäsenten ja työntekijöiden tulostaa, mitä he tarvitsevat milloin ja missä vain. Samaan aikaan se auttaa vähentämään tulostusmääriä ja -kuluja, kohdistamaan tulostuskulut tarkasti, ottamaan käyttöön tulostuskiintiöt ja vastaamaan vierailevien käyttäjien tulostustarpeisiin mahdollistamalla maksut yksittäisistä tulosteista.

eCopy ShareScan

eCopy ShareScan on asiakirjan kuvantamisohjelma, joka sopii parhaiten yhteistyöhön tarkoitettuihin työnkulkuihin, joissa yhteiseen päämäärään, kuten projektiin, sitoutuneet tiimin jäsenet tuottavat asiakirjoja ja sisältöä muiden tiimin jäsenten tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi. Käyttämällä monitoimitulostinta työryhmäalueella eCopy ohjaa työryhmän jäseniä nopeasti ja vaivattomasti asiakirjojen kuvantamisprosessin läpi. Tämä ratkaisu on saatavilla myös Epsonin asiakirjaskannereissa.

Asiakirjaskannereille:

OmniPage

OmniPage Capture SDK:ssaon maailman tarkin OCR-tekstintunnistustekniikka. Se tarjoaa kehittäjille kaiken, mitä he tarvitsevat lisätäkseen vankan kuvantamisen, OCR-tekstintunnistuksen ja PDF-tiedostojen luonnin ja muuntamisen sovelluksiin viivakoodien tunnistustekniikan, älykkään merkkien tunnistuksen, aluetunnistuksen ja muiden toimintojen lisäksi.

Power PDF

Power PDF -ohjelmiston ansiosta yritykset voivat hallita PDF-työnkulkujaan, sillä niiden on mahdollista luoda, muuntaa, muokata ja koota PDF-tiedostoja sekä jakaa niitä turvallisesti. Tehokkaiden ja monipuolisten PDF-toimintojen avulla voit tehdä yhteistyötä ja jakaa PDF-tiedostoja turvallisesti työtovereille ja asiakkaille. Ohjelmisto tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitaan merkintöjen tekemiseen PDF-tiedostoihin, PDF-tiedostojen allekirjoittamiseen, suojaamiseen, valmisteluun ja pakkaamiseen sekä PDF-lomakkeiden luomiseen ja käsittelyyn, minkä ansiosta PDF-tiedostojen muokkaaminen ja julkaiseminen käy vaivattomasti. Käyttäjät voivat nopeasti muuntaa Word-tiedostoja PDF-muotoon ja PDF-tiedostoja Word-muotoon ja hyödyntää poikkeuksellisen yhteensopivaa, tarkkaa ja luotettavaa tekniikkaa.

 

”Epson erottuu toimistotuotemarkkinoilla edukseen mustesuihkuinnovaationsa ansiosta, ja Nuancen ohjelmiston avulla Epson voi edistää kykyään tarjota erittäin laadukkaita, suurta lisäarvoa tuovia ja ympäristöystävällisiä asiakasratkaisuja”, totesi Nuance Document Imagingin globaaleista yhteistyökumppaneista ja strategisesta markkinoinnista vastaava Chris Strammiello. ”Nuancen ohjelmiston avulla Epsonin asiakkaat voivat parantaa asiakirjojen työnkulkuja ja näin lisätä tuottavuuttaan ja tehostaa toimintaansa. Organisaatiot voivat myös hallita asiakirjojen suojausta ja suojata tietonsa organisaation ulkoisten ja sisäisten henkilöiden luvattomalta käytöltä.”

Tietoja Nuance Communications -yhtiöstä

Nuance Communications (NASDAQ: NUAN) on johtava ääni- ja kieliratkaisujen tarjoaja yrityksille ja asiakkaille ympäri maailman. Sen tekniikka, sovellukset ja palvelut tekevät käyttäjäkokemuksesta aikaisempaa mukaansatempaavampaa mullistamalla tavan, jolla ihmiset käyttävät laitteita ja järjestelmiä. Päivittäin miljoonat käyttäjät ja tuhannet yritykset hyödyntävät Nuancen luotettavia ratkaisuja. Lisätietoja on osoitteessa www.nuance.com.

*1 Tuotteiden saatavuus ja julkaisuajat saattavat vaihdella alueittain. Pyydä lisätietoja paikalliselta Epson-myyntiedustajaltasi.