Nopeaa ja edullista neliväritulostusta Epsonilta

SureColor SC-T7000, SC-T5000 ja SC-T3000 suurkokotulostimet parantavat CAD-, GIS- ja POS-sovellusten tehokkuutta

Nopeaa ja edullista neliväritulostusta Epsonilta

Epson laajentaa SureColor-suurkokotulostimien valikoimaa julkaisemalla kolme kustannustehokasta ja nopeata neliväritulostinta CAD-, GIS- ja POS-sovelluksia varten. Epson SureColor SC-T7000, SC-T5000 ja SC-T3000 mahdollistavat nopean ja luotettavan tulostuksen mallista riippuen jopa 44-tuuman (1 118 mm), 36-tuuman (914 mm) tai 24-tuuman (610 mm) levyisille päällystetyille ja päällystämättömille tulostusmateriaaleille.

Tulostimet on suunniteltu sopimaan saumattomasti toimistoympäristöön. Ne ovat tyylikkäitä, pienikokoisia ja hiljaisia, ja niiden käyttö tapahtuu edestä päin, joten ne voidaan sijoittaa kätevästi seinää vasten.

SC-T7000, SC-T5000 ja SC-T3000 soveltuvat täydellisesti sovelluksiin, joissa nopeus ja taloudellisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Tällaisia sovelluksia ovat muun muassa arkkitehtipiirustusten ja -suunnitelmien, karttojen, esitysten, julisteiden ja sisäkylttien tulostus. Tulostimet voivat tulostaa A1-tulosteen luonnostilassa paperille vain 28 sekunnissa, ja niiden käyttökustannukset voidaan optimoida kätevästi valitsemalla sopivin vaihtoehto 700, 350 ja 110 millilitran mustepatruunoista.

Tehokkuutta parantaa entisestään tulostimien helppo asennus, automaattinen valokuva- ja mattamustan musteen vaihtaminen ja helppo käytettävyys, jonka ansiosta käyttäjille ei tarvitse järjestää erityiskoulusta. Tulostimien kaikki ohjaimet sijaitsevat tulostimien etupuolella, ja tulostusmateriaalit ladataan laitteisiin niiden yläpuolelta. Valmiit tulosteet saadaan laitteen etupuolelta, jossa ne pinotaan siististi tulostekoriin. Rullan jäljellä olevan paperin seuraaminen on vaivatonta tallennusmateriaalin viivakooditulostuksen ansiosta. 

Epson Europen Senior Product Manager Marco van Niekerk sanoo: "Kun kehitämme uutta tulostinta, aloitamme aina kysymällä asiakkailtamme heidän toiveitaan. Asiakkaamme ovat kertoneet meille haluavansa nykyiseen tuotantoympäristöönsä vaivattomasti integroituvan tulostimen, joten lisäsimme tulostimeen HP-GL-emulaatiotilan. Toinen suosittu pyyntö oli kiintolevy taustatulostusta varten, joten olemme lisänneet kaikkiin kolmeen tulostimeen mahdollisuuden hankkia valinnainen 250 gigatavun kiintolevy."

Tulostimissa käytetään Epsonin uutta UltraChrome XD -mustetta, joka on kehitetty erityisesti tuottamaan korkealuokkaisia ja kestäviä tulosteita, joissa on syvät mustat, laaja värien toisto ja selkeät ja tarkat viivat 0,02 mm:n minimileveydellä. Epsonin muuttuvan pisarakoon tekniikka parantaa yksityiskohtien selkeyttä ja tehostaa suurten värialueiden tulostusta.

Ympäristövaikutusten pienentämiseksi SC-T7000, SC-T5000 ja SC-T3000 käyttävät vesipohjaisia musteita ja ovat ENERGY STAR -hyväksyttyjä erinomaisen energiatehokkuutensa vuoksi.

Tärkeimmät ominaisuudetSC-T7000SC-T5000SC-T3000
Nopea, luotettava ja edullinen 4-värilasertulostin
Tulostaa päällystetyille ja päällystämättömille materiaaleille, joiden maksimileveys on 44 tuumaa (1 180 mm, A0+-koko)36 tuumaa (914 mm, A0-koko24 tuumaa (610 mm, A1-koko
Suunniteltu sopimaan saumattomasti toimistoympäristöön. Tyylikäs, pienikokoinen ja hiljainen, edestä päin käytettävä
Soveltuu täydellisesti arkkitehtipiirustusten ja -suunnitelmien, karttojen, esitysten, julisteiden ja sisäkylttien tulostukseen
Optimoidut käyttökustannukset eri kokoisilla mustepatruunoilla: 700, 350 ja 110 ml
Tulostaa A1-tulosteen luonnostilassa tavalliselle paperille 28 sekunnissa
Automaattinen vaihtaminen valokuva- ja mattamustamusteen välillä
Edestä käytettävä käytön helpottamiseksi
Pienikokoinen rakenne, kätevä tulosteiden keruukori tulostimen edessä
Jäljellä olevan paperin helppo seuranta tulostusmateriaalien viivakooditulostuksen ansiosta
HP-GL-emulaatiotila
Valinnainen 250 gigatavun kiintolevy taustatulostusta varten
Epson UltraChrome XD -muste tuottaa korkealuokkaisia ja kestäviä tulosteita, joissa on syvät mustat, laaja värien toisto ja selkeät ja tarkat viivat 0,02 mm:n minimileveydellä
Muuttuvan pisarakoon tekniikka parantaa yksityiskohtien selkeyttä ja tehostaa suurten värialueiden tulostusta
Vesipohjaiset musteet ja ENERGY STAR -energiatehokkuushyväksyntä pienentävät ympäristövaikutuksia

 

-loppu-