Nopeaa, helppoa ja edullista mobiilitulostusta

Epsonin uusin Expression Home -mallisto tuo lisää langattomia tulostusmahdollisuuksia

Nopeaa, helppoa ja edullista mobiilitulostusta

Expression Home XP-452

Yhä useammat kaipaavat tulostukseen joustavuutta. Uuteen kompaktien ja edullisten Epson-monitoimitulostimien mallistoon on lisätty vakiovarusteeksi Wi-Fi Direct -toiminto, joka helpottaa mobiilitulostusta entisestään (Expression Home -mallit XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 ja XP-455).

Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa toteaa: ”Kotitulostimien ei tarvitse olla monimutkaisia. Tärkeintä on, että ne ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä. Lisäksi niiden pitää tukea useita joustavia tulostustapoja. Kenelläkään ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä askarrella hankalien johdotusten kanssa tai käydä läpi monimutkaisia käyttöönottovaiheita. Siksi kaikissa Epsonin uusissa Expression Home -tulostimissa on mobiilitulostusta varten helpot langattomat vaihtoehdot. Haluamme varmistaa, että jokainen pystyy tulostamaan mahdollisimman vaivattomasti.”

Mallistossa on jokaisen käyttäjän tulostustapoihin sopiva laite. Kaikissa tulostimissa on Wi-Fi-liitettävyys, jonka avulla tulostus ja skannaus onnistuvat kotona langattomasti. Wi-Fi Direct -toiminnolla voi puolestaan tulostaa yhteensopivista mobiililaitteista suoraan niin, ettei langatonta verkkoa tarvita lainkaan.

Vielä suurempaa vapautta kaipaaville sopivat mallit XP-352 ja XP-355, joissa on muistikorttipaikka, 3,7 cm:n LCD-näyttö sekä Apple AirPrint 1ja Google Cloud Print. XP-452- ja XP-455-malleissa on lisäksi Scan-to-Cloud-toiminto ja suuri 6,8 cm:n LCD-näyttö.

Expression Home -mallistoon voi edelleen ladata maksutta mobiilitulostusratkaisuja Epson Connect -palvelusta 2. Epson iPrint -sovelluksen 2avulla voi tulostaa ja skannata kotona langattomasti. Luoville käyttäjille suunnatulla Creative Print -sovelluksella 2voi tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, suunnitella persoonallisia onnittelukortteja ja lomakepohjia ja lisäksi muokata valokuvista väritystehtäviä. Email Print 2antaa taas mahdollisuuden tulostaa mistä vain lähettämällä tiedostot sähköpostitse tulostimeen.

Hinta–laatusuhteeltaan erinomaiset laitteet käyttävät Epsonin Claria Home -musteita – aitoja neljän sävyn sarjoja, joissa on sekä väri- että pigmenttimusteita. Musteet tuottavat teräviä, selkeitä tekstiasiakirjoja ja kiiltäväpintaisia laadukkaita valokuvia. Erillisten mustepatruunoiden ansiosta tarvitsee vaihtaa kerralla vain loppuun käytetty väri.

Edulliset, kompaktit ja tyylikkäät Epsonin Expression Home -mallit on suunniteltu sulautumaan jokaisen kodin sisustukseen. Tulostavat, skannaavat ja kopioivat laitteet sisältävät runsaasti elämää helpottavia ominaisuuksia.

Expression Home -mallit XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 ja XP-455 tulevat saataville 1. kesäkuuta 2018.