Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31 ja EB-S04) sopivat erinomai­sesti niin kotiin kuin toimistoonkin. Koko perhe osaa arvostaa projektorien joustavuutta, sillä niillä voi yhtä hyvin katsella elokuvia ja valokuvia kuin pitää tärkeitä esityksiäkin. Laadukas kuvantoisto, helppokäyttöisyys ja tyylikkään kompakti ulkomuoto – ainoa hankaluus saattaakin olla sopu käyttövuoroista!

Jokainen katsoo kotona ja toimistossa mielellään laadukasta kuvaa, jonka värit näyttävät hyvältä myös kirkkaasti valaistussa tilassa. 3LCD-tekniikka ja yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho selittävät sen, että näissä projektoreissa kuva on peräti kolme kertaa kirkkaampi kuin yksipiirisissä DLP-projektoreissa[1]. Lisäksi koko mallistoa koskeva kontrastisuhde 15 000:1 takaa, että toistettavat sisällöt näkyvät tarkkoina, mustan sävyt ovat selkeitä ja varjoalueet yksityiskohtaisia.

Laadukas kuva on suurennettavissa aina 300 tuumaan, joten kotona voi järjestää perheelle tai ystäville upean valkokangaselämyksen. Elokuvat, urheilukilpailut ja unohtumattomat spektaakkelit näkyvät kirkkaina ja selkeinä. Upeaa Full HD ‑sisältöä kaipaaville EB-U04-malli tarjoaa ainutlaatuisen katselukokemuksen.

Epson Europen tuotepäällikkö Paul White sanoo: ”Kannettavien projektorien on oltava niin monipuolisia, että niitä voi käyttää monissa eri paikoissa. Halusimme tehdä näistä malleista koko perheen projektoreita. Niillä vanhemmat voivat pitää laadukkaita esityksiä työpaikallaan tai kotitoimistossa, mutta laitteita voivat käyttää myös lapset omissa huoneissaan. Lisäksi koko perhe voi kokoontua illalla olohuoneeseen katsomaan elokuvaa tai valokuvia.”

Mallien helppo käyttöönotto auttaa pääsemään nopeasti itse asiaan. Projektorin liikuttelu huoneesta toiseen kotona tai toimistolla käy helposti varustukseen kuuluvassa kantolaukussa. Pysty- ja vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen ansiosta projektoria voi käyttää useissa eri asennoissa kuvan vääristymättä.

Asennuksen jälkeen projektoriin voi yhdistää älylaitteen todella helposti QR-koodin avulla. Kun älylaitteeseen on ladattu ja asennettu iProjection-sovellus, valokuvia ja asiakirjoja voi esittää suoraan älylaitteesta[2]. Malliston kaikissa projektoreissa on myös HDMI-tuloliitäntä[3], jonka välityksellä voi toistaa laadukasta digitaalista kuvaa ja ääntä.

Epson tiedostaa sen, että käyttäjät eivät halua tuhlata aikaa huoltotoimiin. Tässä mallistossa niille ei ole juurikaan tarvetta. Vaikka projektorilla toistettaisiin elokuva päivittäin, lampun tai suodattimen vaihto on ajankohtainen vasta 15 vuoden kuluttua[4].

Kaikkia malleja voi käyttää tarpeen mukaan missä vain, mutta EB-U32 ja EB-W32 soveltuvat erityisen hyvin toimistoympäristöön. EB-U32:ssa on WUXGA-tarkkuus, joten yrityksen aineistoa voidaan toistaa alkuperäisen tarkkuuden mukaisena, myös Full HD ‑muodossa. Molempien mallien käyttöönotto on erittäin nopeaa. Monipuoliset sisäiset liitännät auttavat järjestämään tehokkaita, yhteistyötoiminnoin höystettyjä kokouksia.

Kummallakin toimistomallilla esityksen voi myös lähettää useaan verkossa olevaan projektoriin, jolloin se on nähtävissä monessa eri paikassa. Esitystä muissa tiloissa seuraavat henkilöt voivat jopa jakaa sisältöä omista laitteistaan langattomasti niin, että se näkyy kaikille kokouksen osanottajille. Nämä kätevät ominaisuudet ovat käytettävissä myös malliston muissa laitteissa, jos niihin lisätään langattoman lähiverkon ELPAP10-sovitin.

Sisällön rinnakkaistoisto jaetussa kuvassa auttaa perheitä, jotka eivät pääse yhteisymmärrykseen siitä, mitä katsotaan. Ominaisuus on hyödyksi myös niille, jotka hoitavat monia työtehtäviä yhtäaikaisesti. Haluttaessa toiminnon avulla voidaan myös yhdistää työ ja viihde.

Koko projektorimallisto (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31 ja EB-S04) tulee saataville 1. syyskuuta 2015.

Tärkeimmät ominaisuudet:

OminaisuusEB-U32EB-U04EB-W32EB-W31EB-X31
Epsonin 3LCD-tekniikka: poikkeuksellinen kuvanlaatu
Yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho3 200 lm3 000 lm3 200 lm3 200 lm3 200 lm
AlkuperäistarkkuusWUXGAWUXGAWXGAWXGA●GA
Erinomainen kontrastisuhde (15 000:1): selkeä ja yksityiskohtainen kuva
Pitkä lampun kesto: normaalitilassa 5 000 tuntia, säästötilassa 10 000 tuntia
Ilmansuodattimen huoltoväli 10 000 tuntia: vähäinen huoltotarve ja pienet huoltokustannukset
Vaakasuuntainen trapetsikorjaus: helppo asennus
Automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus
Valinnainen Wi-Fi-liitäntä (ELPAP10-sovittimella)SisäinenSisäinen
iProjection (ELPAP10-sovittimen avulla) ja liitäntä QR-koodillaSovitin ei tarpeenSovitin ei tarpeen
Kahden kuvan rinnakkaistoisto jaetussa kuvassa
Sisäinen 2 watin kaiutin
HDMI-tuloliitäntä digitaalista kuvan- ja äänentoistoa varten2 x HDMI2 x HDMI
A/V-liukusuojuksen painike ja ajastin
Monitietokoneprojektion avulla sisältöä voi toistaa neljästä laitteesta samanaikaisesti (ELPAP10-sovittimen avulla)Sovitin ei tarpeenSovitin ei tarpeen
Valvontatoiminto: kokouksen vetäjä voi hallita näytettävää etälaitteiden sisältöä
Verkkoprojektio: esitykset voi lähettää helposti useiden verkossa olevien projektorien toistettavaksi (ELPAP10-sovittimen avulla)Sovitin ei tarpeenSovitin ei tarpeen
OSD-asetusten kopiointi useita projektoreita varten
OminaisuusEB-S31EB-W04EB-S04
Epsonin 3LCD-tekniikka: poikkeuksellinen kuvanlaatu
Yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho3 200 lm3 000 lm3 000 lm
AlkuperäistarkkuusSVGAWXGASVGA
Erinomainen kontrastisuhde (15 000:1): selkeä ja yksityiskohtainen kuva
Pitkä lampun kesto: normaalitilassa 5 000 tuntia, säästötilassa 10 000 tuntia
Ilmansuodattimen huoltoväli 10 000 tuntia: vähäinen huoltotarve ja pienet huoltokustannukset
Vaakasuuntainen trapetsikorjaus: helppo asennus
Automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus
Valinnainen Wi-Fi-liitäntä (ELPAP10-sovittimella)
iProjection (ELPAP10-sovittimen avulla) ja liitäntä QR-koodilla
Kahden kuvan rinnakkaistoisto jaetussa kuvassa
Sisäinen 1 watin kaiutin2 W
HDMI-tuloliitäntä digitaalista kuvan- ja äänentoistoa varten
A/V-liukusuojuksen painike ja ajastin
Monitietokoneprojektion avulla sisältöä voi toistaa neljästä laitteesta samanaikaisesti (ELPAP10-sovittimen avulla)
Valvontatoiminto: kokouksen vetäjä voi hallita näytettävää etälaitteiden sisältöä
Verkkoprojektio: esitykset voi lähettää helposti useiden verkossa olevien projektorien toistettavaksi (ELPAP10-sovittimen avulla)
OSD-asetusten kopiointi useita projektoreita varten

[1] Värien kirkkaus (värillisen valon teho) on mitattu IDMS 15.4 ‑standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin tärkeimmät 3LCD-tekniikkaa käyttävät yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut projektorit verrattuna tärkeimpiin yksipiirisiin DLP-projektoreihin – perustuu NPD:n tietoihin (kesäkuu 2013 – toukokuu 2014) sekä PMA Researchin tietoihin (Q1–Q3, 2013).

[2] Ominaisuudet edellyttävät ELPAP10-sovittimen avulla luotavaa langatonta yhteyttä (vain EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31 ja EB-S04).

[3] Malleissa EB-U32 ja EB-U04 on kaksi HDMI-tuloliitäntää, muissa malleissa yksi.

[4] Lampun ja suodattimen kesto on 10 000 tuntia säästötilassa. Arvion perusteet: tavanomaisen elokuvan pituus 105 minuuttia, projektori säästötilassa.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/