Markkinoiden ensimmäinen valokuvia A3-koossa tulostava kuusivärinen monitoimitulostin

Expression Premium -tuotesarjan valikoimaa täydentävä erittäin pienikokoinen monitoimilaite

Markkinoiden ensimmäinen valokuvia A3-koossa tulostava kuusivärinen monitoimitulostin

19. elokuuta 2013 – Epsonin Expression Photo XP-950 on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat tulostaa itse suurempia ja parempilaatuisia valokuvia. Se on markkinoiden ensimmäinen[1] valokuville tarkoitettu kuusivärinen monitoimitulostin, joka tulostaa myös A3-koossa, vaikka se on vastaavaa kokoluokkaa kuin tavalliset valokuvia tulostavat A4-monitoimilaitteet.

Laitteessa on erikoismateriaaleille tarkoitettu takalokero, jonka avulla voit tulostaa erikokoisille materiaaleille aina A3-kokoon asti. Lisäksi kahden edestä ladattavan paperilokeron ansiosta voit vaihtaa valokuvien ja A4-tulostuksen välillä vaihtamatta välillä tulostusmateriaalia.

Tässä huippuluokan mallissa on motorisoitu ohjauspaneeli ja automaattisesti ennen tulostusta avautuva paperilokero sekä käyttäjäystävällisen valikkorakenteen sisältävä 8,8 cm:n kosketusnäyttö. Sen avulla valokuvien tulostus muistikorteilta ja PictBridgen kautta onnistuu suoraan ilman tietokonetta. Voit myös tulostaa CD- ja DVD-levyille ja antaa kotivideoillesi ja digitaalisille albumeillesi yksilöllisen ilmeen.

Tulostimessa käytetään Epsonin Claria Photo HD -mustetta, joka soveltuu erinomaisesti huippulaatuisia valokuvia haluaville valokuvaharrastajille. Tällä musteella Epsonin tulostusmateriaaleille tulostetut valokuvat säilyvät jopa 300 vuotta valokuva-albumissa[2]. Kuusivärinen mustesarja (musta, syaani, magenta, keltainen, vaalea syaani ja vaalea magenta) tuottaa pehmeitä väriliukuja, syviä mustia ja vivahteikkaita värejä.

Expression Photo XP-950:n mukana toimitetaan Epson Connect[3], joka mahdollistaa asiakirjojen ja valokuvien langattoman® tulostuksen helposti ja nopeasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Lisäksi XP-950 tukee Wi-Fi DirectTM -toimintoa, jonka avulla voit tulostaa langattomilta laitteilta muodostamatta yhteyttä langattomaan reitittimeen. Voit myös tulostaa tietokoneesta mistä tahansa päin maailmaa lähettämällä asiakirjoja ja valokuvia sähköpostitse suoraan tulostimeen, kun taas Scan-to-Cloud mahdollistaa skannattujen asiakirjojen tallennuksen suoraan pilvipalveluihin. Tulostin on myös yhteensopiva Google Cloud Print -palvelun kanssa.

Epson Europen tuotepäällikkö Katie Zimmermann kertoo: ”Asiakkaat haluvat monitoimilaitteen, joka mahtuu pieneen tilaan ja sisältää kaikki tarjoamamme huippuluokan laitteiden ominaisuudet. Expression Photo XP-950 sisältää uuden Epson Creative Print -sovelluksemme, jonka avulla voit ilmaista itseäsi paremmin vaikkapa luomalla omia postikorttejasi, mukauttamalla kirjepaperimalleja, tulostamalla valokuvia Facebookista jne.2

Expression Photo XP-950 on saatavilla vuoden 2013 lokakuusta lähtien suositushintaan 349€.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Tulostus, skannaus ja kopiointi

Ensiluokkaisten valokuvien tulostus A3-kokoon saakka

Erittäin pienikokoinen

Takaosan erikoismateriaalilokero paksulle kortti- ja valokuvapaperille (A3-kokoon saakka)

Kaksi edestä täytettävää paperilokeroa valokuvapaperia ja A4-kokoista paperia varten

Kuusivärinen Claria Photo HD -muste tuottaa erinomaisia valokuvia useille erilaisille tulostusmateriaaleille

Moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostelokero

8,8 cm:n kosketusnäyttö, jossa on käyttäjäystävällinen vuorovaikutteinen valikko

Tulostus suoraan erikois-CD-/DVD-levylle

PictBridge ja muistikorttipaikka valokuvien tulostukseen ilman tietokonetta

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyden avulla voit tulostaa ja skannata mistä tahansa kotisi huoneesta

Epson Connect2 (Epson iPrint, Epson Creative, Email Print, Remote Print Driver -ohjain, Scan-to-Cloud)

Wi-Fi Direct™

Helppo asentaa automaattisen Wi-Fi-määrityksen avulla[4]

Yhteensopiva Epson Creative2 -sovelluksen kanssa, joka tukee Facebook-kuvien tulostamista ja sisältää mm. korttien tai värityskirjojen luomistoiminnot.

Google Cloud Print mahdollistaa mobiilitulostuksen älypuhelimesta tai tietokoneesta

A4-kaksipuolistulostus

Tulostusnopeus jopa 28 sivua minuutissa[5]

4 800 dpi:n skannaustarkkuus

Säästä rahaa erillisten musteiden ansiosta – vain loppuunkäytetty väri vaihdetaan. Valittavana normaalikokoisia ja XL-kokoisia mustepatruunoita

                      

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/[1]Tiedot ovat voimassa 1. syyskuuta 2013 lähtien. Vertailussa verrattiin kaikkiin Euroopassa saataviin monitoimitulostimiin.

[2]Tulosteiden kestoluokitukset perustuvat valokuva-albumien suojataskuissa säilytettävien, erikoismateriaaleille tulostettujen testitulosteiden kiihdytettyihin testeihin. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.

[3]Epson iPrint ja Epson Creative edellyttävät langatonta yhteyttä. Epson Email print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

[4]Automaattinen asennus toimii Windows 8-/7-/Vista- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä.

[5]Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing