Luokkansa edullisimpia kokonaiskustannuksia

WorkForce AL-MX200 -sarja tarjoaa nopean tulostuksen

Luokkansa edullisimpia kokonaiskustannuksia

Epson auttaa pienyrityksiä ja kotikäyttäjiä pienentämään tulostuskuluja kahdella uudella mustavalkoisella LED-monitoimitulostimella. Epson WorkForce AL-MX200DNF:n ja WorkForce AL-MX200DWF:n käytön kokonaiskustannukset kuuluvat luokkansa parhaimpiin laitteiden kaksipuolisen tulostuksen, nopean 30 sivun tulostusnopeuden ja suuren 30 000 sivun kapasiteetin ansiosta.

 

Molemmilla malleilla voidaan tulostaa, skannata, kopioida ja faksata, ja AL-MX200DWF-malli voidaan kytkeä langattomasti. Nämä tulostinmallit ovat verkkovalmiita pienten työryhmien kanssa jakamista varten, ja niitä voi käyttää myös yksittäisten käyttäjien työpöydillä niiden pienen koon ja sisäänvedettävän paperilokeron ansiosta.

 

WorkForce AL-MX200DNF ja WorkForce AL-MX200DWF sisältävät helposti vaihdettavan mustavalkoisen väriainekasetin. Käyttäjäystävällisen rakenteen ansiosta käyttäjät voivat yksinkertaisesti asettaa kasetin väriainelokeroon ja kytkeä sen kääntämällä. Näin yritykset voivat keskittyä työhönsä huolehtimatta huoltotoimista.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Elise Delarue sanoo seuraavaa: "Epson WorkForce AL-MX200DNF ja AL-MX200DWF eivät tarjoa ainoastaan erittäin alhaisia kokonaiskustannuksia, vaan ne ovat myös Epson iPrint -yhteensopivia. Tiedostoja voidaan skannata suoraan USB-muistitikuille tai lähettää suoraan sähköpostiosoitteisiin."

 

Elise lisää: "Nämä mallit ovat myös Epson iPrint -yhteensopivia. Käyttäjät voivat asentaa tämän sovelluksen ja tulostaa, skannata ja jakaa tiedostoja langattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista kaikkialla toimistossa: tämä ominaisuus soveltuu erinomaisesti viimeisten asiakirjojen tulostamiseen ennen tapaamisia tai raporttien tulostamiseen ilman, että omaa tietokonetta pitää käynnistää. WorkForce AL-MX200 -sarja tekee hyvästä suorituskyvystä edullista sekä tarjoaa mielenrauhaa ja tuottavuutta."

 

WorkForce AL-M200DNF ja WorkForce AL-M200DWF ovat saatavana helmikuusta 2013 lähtien hintaan 389€ ja 435€ (sisältäen veron).

 

 

Tärkeimmät ominaisuudetAL-M200DNFAL-M200DWF
Tulostusnopeus 30 sivua minuutissa1
Kaksipuolinen tulostus
1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuus
Tulostuskapasiteetti 30 000 sivua
Ethernet-liitäntä
Wi-Fi-yhteys-
Epson iPrint – Tulosta asiakirjat ja valokuvat nopeasti ja vaivattomasti Wi-Fi-verkossa älypuhelimella ja tablet-tietokoneilla Epson iPrint -palvelusta2
Sisäänvedettävä paperilokero
Helposti vaihdettavat väriainekasetit
Skannaus USB:lle, sähköpostiin ja FTP:lle
Faksaus sähköpostiin