Lisäpotkua liiketoimintaasi uudella SureLab D700 -kuvatulostimella

Pienikokoinen yritystason laite tarjoaa laatua, joustavuutta ja luotettavuutta

Lisäpotkua liiketoimintaasi uudella SureLab D700 -kuvatulostimella

25. helmikuuta 2014 – Tulostuksen, väriaineiden ja innovaatioiden globaali johtaja, Epson, julkistaa SureLab D700:n, ensimmäisen kuusivärisen ja pienikokoisen kuvatulostimensa, joka tulostaa monille materiaaleille ja monissa kokovaihtoehdoissa. Tulostimessa yhdistyvät eläväinen värintoisto, luotettavuus ja kustannustehokkuus, joten se on ihanteellinen valinta kuvien tulostusta harjoittaville yrityksille, itsenäisille kuvaliikkeille, tapahtumavalokuvaajille, pienlaboratorioille ja kopiointiyrityksille. Laite sopii ihanteellisesti myös yrityksille, jotka tulostavat korkealaatuisia panoraamakuvia, onnittelukortteja tai muita materiaaleja.

SureLab D700 hyödyntää Epsonin erittäin joustavaa mustesuihkutekniikkaa – se erottaa tulostimen markkinoiden värisublimaatiomalleista, jotka tulostavat vain tietyille tulostusmateriaaleille. Tämä malli tulostaa monille tulostusmateriaaleille, kuten kiilto-, satiini- ja mattapaperipohjaisille materiaaleille. Tulostus onnistuu myös monissa eri kokovaihtoehdoissa, alkaen 10–21 senttimetrin leveydestä ja 8,9–100 senttimetrin pituudesta. Niinpä se pystyy kuvien lisäksi tulostamaan vaivattomasti kortteja, kutsuja, tiedotteita ja markkinointimateriaaleja. Sen ansiosta tulostin soveltuu kopiointiyrityksille ja valokuvaajille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa ja lisätä tulovirtojaan – hyötyen samalla laitteen edullisista tulostuskustannuksista.

Epson Europen Senior Business Manager Kristin Saus-Opuszynski sanoo: "Kun korkean volyymin kuvatuotantoon tarkoitettu SureLab D3000 on lanseerattu onnistuneesti, SureLab D700 on Epsonille looginen askel eteenpäin. Pienikokoinen tulostin hoitaa pienet ja keskisuuret tulostustyöt. Sitä voi käyttää myös kioskitulostamiseen. Se on myös kannettava laboratorioratkaisu, joten sitä voi käyttää paikan päällä erilaisissa tapahtumissa tai vaikka koulukuvauksessa. Ja aina tulosteiden laadusta ja tulostusmateriaalien joustavuudesta tinkimättä.”

SureLab D700:n pitkät huoltovälit ja vähäiset ylläpitotarpeet lisäävät sen kustannustehokkuutta entisestään. Leikkurin kestävä ja pitkäikäinen terä vähentää käyttämättömyysaikaa ja ylläpitokustannuksia. Tämä parantaa tuottavuutta, ja käyttäjät voivat tarjota asiakkailleen tasalaatuisia ja luotettavia palveluita.

Epsonin menestys ammattimaisessa valokuvatulostuksessa perustuu terävään ja eloisaan kuvanlaatuun. Sen takaa hyväksi koettu Micro Piezo -tulostuspäätekniikka. Yhdessä Epsonin UltraChrome D6-S -musteiden kanssa SureLab D700 tarjoaa erittäin laajan värivalikoiman. Tulostetut kuvat ovat teräviä ja selkeitä, kiitos suuren (maksimissaan) 1 440 dpi x 720 dpi -tarkkuuden, muuttuvan pisarakoon tekniikan ja pisaroiden tarkan sijoittelun.

Uusi SureLab D700 -tulostin tulee myyntiin toukokuussa 2014.

Tärkeimmät ominaisuudet:

6-värinen, pienikokoinen mustesuihkutulostin huippulaadukkaiden valokuvien tuotantoon

Tulostaa kiilto-, satiini- ja mattapaperipohjaisille tulostusmateriaaleille

4/5/6/8 tuuman/A4 (102 mm~210 mm) leveys ja 8,9–100 cm:n pituus

Tulostusnopeus (6 x 4 tuumaa) 360 arkkia/tunti (tavallisella tulostuslaadulla)

Tulostusnopeus (6 x 4 tuumaa) 180 arkkia/tunti (parhaalla tulostuslaadulla)

Paperirullan pituus 65 m

Pitkä huoltoväli

Tarkkuus 720 dpi/1 440 dpi (nopea 720 x 360 dpi; tavallinen 720 x 720 dpi; korkea laatu 1 440 x 720 dpi)

USB-liitäntä

UltraChrome D6-S -muste 200 ml:n erillisissä patruunoissa

 

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com