Lisää myyntiä ja asiakasuskollisuutta värikuponkitulostimella

Epson julkistaa uuden värikuponkitulostimen

Lisää myyntiä ja asiakasuskollisuutta värikuponkitulostimella

Heinäkuu 2013 – TM-C710-värikuponkitulostin on tällä hetkellämarkkinoiden ainoa värillisten kuponkien tulostukseen sopiva myyntipistetulostin. Se on ainutlaatuinen, pienikokoinen ratkaisu, joka on helppo asentaa kassapisteeseen. Sen avulla voit toteuttaa kaikki kuponkikampanjasi ja kasvattaa siten liikevaihtoa ja lisätä asiakasuskollisuutta. TM-C710 -tulostimella voit tulostaa värikuponkeja aina tarpeen mukaan; pystyt tavoittamaan kaikki asiakkaasi ja kohdistamaan markkinointisi entistä tehokkaammin.

Korkealaatuinen väritulostus saa kupongit erottumaan helposti kuiteista. Tämä lisää kampanjan näkyvyyttä ja kuponkien lunastusmääriä, mikä kasvatttaa myyntiä ja lisääasiakasuskollisuutta. Koska voit tulostaa kuponkeja tarpeen vaatiessa, pystyt räätälöimään erikoistarjoukset, kampanjat ja viestinnän kullekin asiakkaalle sopivaksi. Näin voit lähestyä jokaista asiakasta yksilöllisellä tavalla.

Asiakaspalvelu käy nopeasti ja rajoitteitta, sillä TM-C710 tulostaa keskikokoisen (20 cm, 360 x 180 dpi) kupongin noin kahdessa sekunnissa. Se on helppokäyttöinen, ja musteen vaihtaminen ja paperin lisääminen onnistuu käden käänteessä. TM-C710 on myös taloudellinen. Riittoisilla kaseteilla voidaan tulostaa jopa 4 000 kuponkia kasettia kohti, ja älykäs kasetinhallintajärjestelmä varmistaa, että jokainen mustepisara tulee varmasti käytetyksi. Siksi kuittikohtaiset kokonaiskustannukset pysyvät todella pieninä.

Epson Europen järjestelmälaiteyksikön johtaja Thierry Rohart kertoo: ”TM-C710 on ihanteellinen työkalu asiakkaiden kanssa viestimiseen suoramainonnan avulla, sillä sen avulla saat tulostettua todella laadukkaita kuponkeja. Sillä voi tulostaa kuponkeja monenlaisiin erikoistapahtumiin ja myynninedistämiskampanjoihin ja erilaisia etukuponkeja ja VIP-etukuponkeja. Se on kaiken kaikkiaan upea väline uusien asiakkaiden hankkimiseen ja myymäläkäyntien lisäämiseen.”

Tärkeimmät ominaisuudet:

Voit kohdentaa markkinointisi tehokkaammin asiakaskohtaisesti korkealaatuisten, asiakkaan mukaan räätälöityjen värikuponkien avulla

Voit tulostaa kuponkeja tarpeen mukaan myyntipisteessä ja lisätä siten myyntiä

Voit räätälöidä kampanjat ja viestinnän kunkin asiakkaan mukaan

Mahtuu pienikokoisena helposti kassapisteeseen

Voit tarjota nopeaa asiakaspalvelua nopeiden tulostusnopeuksien ansiosta

Helppokäyttöinen – musteen ja paperin vaihto käy käden käänteessä

Taloudellinen – älykäs kasetinhallintajärjestelmä takaa, että jokainen mustepisara tulee käytetyksi

Matalat kokonaiskustannukset – erittäin riittoisat kasetit riittävät suurten kuponkimäärien tulostukseen

Kaksi USB-liitäntää ja Ethernet-liitäntä helpottavat integrointia

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/