Lisää liikkuvuutta Epsonin uuden kannettavan POS-tulostimen avulla

Liitännät ja pitkäkestoinen akku ovat uuden lämpökuittitulostimen valtteja

Lisää liikkuvuutta Epsonin uuden kannettavan POS-tulostimen avulla

20.10.2013 – Monipuoliset liitäntävaihtoehdot, pitkäkestoisen akun sekä paperinsäästötoiminnot sisältävä TM-P80 on uusi kannettava POS-lämpökuittitulostin, joka on suunniteltu helppoon käyttöön monenlaisissa haastavissa ympäristöissä. Tällä Euroopan johtavan POS-tulostinvalmistajan Epsonin nopealla tulostimella voit tulostaa esimerkiksi kuitteja myymälähyllyjen välissä, QR-koodeja autopesulassa tai toimituskuitteja talon ovella[1]. TM-P80 tulee myyntiin marraskuussa 2013.

TM-P80 on saatavana joko Bluetooth- tai Wi-Fi-liitännällä varustettuna. Kumpikin vaihtoehtomahdollistaa hyvän joustavuuden ja helpon kannettavuuden. Wi-Fi-malli hyödyntää Epsonin ePOS-tulostuspalvelua, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa kuitteja, lippuja ja kuponkeja suoraan mobiililaitteista lähes missä tahansa[2]. Tulostus onnistuu millä tahansa HTML5-muotoa tukevalla verkkoselaimella ilman tietokonetta, palvelimia tai ohjaimia, ja se on helppo integroida nykyisiin IT-järjestelmiin. Bluetooth-liitännän[3] avulla käyttäjät voivat tulostaa suoraan missä tahansa, jopa ulkotiloissa, ilman verkkoyhteyttä.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld sanoo: "TM-P80 on täydellinenratkaisu haastaviin ympäristöihin, kuten myymälöihin, hotelli- ja ravintola-alalle, kenttäpalveluihin tai terveydenhuoltoon. Sen paperinsäästötoiminto pienentää kuitin reunusta ja pituutta automaattisesti jopa 23 prosenttia ja säästää aikaa sekä rahaa heikentämättä laitteen vaikuttavaa 100 mm/s:n tulostusnopeutta.TM-P80-tulostimen akun pitkä käyttöikä – 40 tuntia Bluetooth-mallissa ja 20 tuntia Wi-Fi-mallissa – riittää kiireisimmissäkin tilanteissa."

Valinnaisella latausyksiköllä voidaan ladata samanaikaisesti jopa neljä akkua ja varmistaa näin usean tulostimen käyttövalmius. Yksinkertaisen paperinsyötön ansiosta myös kuittipaperin ja tarrojen vaihto on nopeaa, joten asiakkaiden ei tarvitse odotella.

TM-P80 on saatavana marraskuusta 2013.

OminaisuudetWi-Fi-liitäntäBluetooth-liitäntä
Tulostusnopeus jopa 100 mm/s
Paperileveys enintään 80 mm
Automaattinen paperinvähennystoiminto pienentää kuitin reunusta ja pituutta jopa 23 prosentilla
Pitkäkestoinen akku20 tuntia40 tuntia
Helppo paperinsyöttö
USB-liitäntä vakiovarusteena
ePOS-Print-
1D- ja 2D-viivakoodien sekä QR-koodien tulostus
Keskimääräinen vikaantumisväli 120 000 tuntia
Keskimääräinen vikaantumisväli katkaisujen mukaan 16 miljoonaa tulostettua riviä
Mallin käyttöikä 10 miljoonaa tulostettua riviä (50 km)
Yhden vuoden takuu

Toimittajalle

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Lähde: Interconnection Consulting, 2013

[2]Ei käytettävissä iOS-laitteissa

[3]ePOS-Print on saatavana vain WLAN-tilassa