Langaton ja kannettava ratkaisu kuittien ja etikettien tulostukseen

Epson TM-P60II ja Epson TM-P60II Peeler auttavat yrityksiä tarjoamaan nopeampaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua.

Langaton ja kannettava ratkaisu kuittien ja etikettien tulostukseen

Epson, Euroopan johtava POS-valmistaja, esittelee edistyksellisen TM-sarjan uudet langattomat kannettavat tulostimet Epson TM-P60II ja Epson TM-P60II Peeler. Molemmissa malleissa on Epsonin ePOS-tulostustekniikka joustavaa, käyttäjäystävällistä tulostusta varten, ja ne on suunniteltu auttamaan vähittäismyymälöitä sekä hotelli-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä tarjoamaan nopeampaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua.

 

Epsonin ePOS-tulostustekniikan avulla käyttäjät voivat tulostaa kuitteja, lippuja, kuponkeja ja tarroja lähes missä tahansa suoraan tablet- tai muista mobiililaitteista. Tämä on mahdollista mitä tahansa HTML5-muotoa tukevaa verkkoselainta käyttämällä, ilman tietokonetta, palvelimia tai ohjaimia, ja se on helppo integroida nykyisiin IT-järjestelmiin.

 

Epson TM-P60II on kannettava kuittitulostin, jonka avulla yritykset voivat nopeasti tulostaa kuitteja ja lippuja myyntipisteessä, toimistotiloissa tai keittiöympäristöissä.

 

Epson TM-P60II Peeler on kannettava tarratulostin, joka soveltuu erinomaisesti POS-tulostukseen sekä hyllyjen ja tuotteiden merkintään. Tämän ansiosta yritykset voivat nopeasti ja helposti luoda tarroja myyntipisteessä tai varastoissa.

 

Nopean tulostuksen (jopa 100 mm/s) ansiosta yritykset voivat palvella asiakkaita nopeasti ja viivästyksettä. Yksinkertaisen paperinsyötön ansiosta on myös helpompaa vaihtaa kuittipaperi ja tarrat nopeasti.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Chiyo Kubota kertoo: "Olemme suunnitelleet nämä tulostimet kiireisiin myynti- ja asiakaspalvelupisteisiin. Ne laajentavat näiden markkinoiden nykyistä tulostinvalikoimaamme. Yksiköt eivät pelkästään pysty tulostamaan langattomasti, vaan myös paristojen kesto on todella pitkä – jopa 46 tuntia Bluetooth-tilassa. Valinnaisella latausyksiköllä jopa neljää paristoa voi ladata samanaikaisesti, mikä varmistaa, että usealle tulostimelle on aina saatavilla varaparistot."

 

Epson TM-P60II tulee myyntiin helmikuussa 2013 hintaan alkaen 590 € (sis. veron). Epson TM-P60II Peeler tulee myyntiin huhtikuussa 2013.

 

Tärkeimmät ominaisuudetTM-P60IITM-P60II Peeler
Kädessä pidettävä, langaton, kannettava lämpötulostinVain kuititVain tarrat
Tulostaa suoraan mobiililaitteista2 – ohjaimia ei tarvita
Yhteensopiva verkkosovellusten XML-komentojen kanssa2
USB-portti sekä IEEE802.11 a/b/g/n tai Bluetooth-liitäntä
Nopeaa tulostusta, jopa 100 mm/s
Helppo paperinsyöttö
Pienikokoinen, kestävä kotelo
Paristo kestää jopa 46 tuntia Bluetooth-tilassa
Valinnainen laturi jopa neljälle paristolle
Tarrojen irrotuslaite-

 

*1 Lähde: Futuresource consulting, 2010

*2 ePOS-Print on saatavana vain WLAN-tilassa