Langaton Apple AirPrint -tulostus nyt myös Epson-käyttäjille iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista

Airprint-tulostus on mahdollista lähes kaikilla Epsonin syksyllä 2011 julkaistuilla tulostimilla

Langaton Apple AirPrint -tulostus nyt myös Epson-käyttäjille iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista

Suurin osa Epsonin syksyllä 2011 julkaistavista mustesuihkutulostinmalleista tukee iPad-, iPhone- ja iPod touch -järjestelmien langatonta AirPrint-tulostustoimintoa. AirPrint-toiminnoilla iPad-, iPhone- ja iPod touch -käyttäjät voivat tulostaa langattomasti AirPrint-sopiviin tulostimiin ilman ohjaimien asentamista.

"Meistä on hienoa, että Epsonin AirPrint-yhteensopivien tulostimien käyttäjät voivat nyt tulostaa suoraan iOS-laitteistaan", toteaa Ian Cameron, Epsonin globaalista viestinnästä vastaava toimitusjohtaja. "AirPrint ei vaadi lainkaan ohjelmistoasennuksia, joten asiakirjat, valokuvat ja sähköpostit voidaan tulostaa nopeasti ja helposti millä tahansa Epsonin AirPrint-tulostimella."

AirPrint toimii iPad-, iPad 2-, iPhone 3GS-, iPhone 4- ja iPod touch -järjestelmissä (3. sukupolvi ja uudemmat) ja käyttää versiota iOS 4.2 tai uudempaa.

Lisätietoja: www.epson.fi/connect

Huomautukset

1. Nämä palvelut eivät koske kaikkia Epson-tulostimia. Lisätietoja antavat Epsonin paikalliset jälleenmyyjät.

2. iPad, iPhone ja iPod touch ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. AirPrint ja AirPrint-logo ovat Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä. Kaikki muut tuote- ja tavaramerkit ovat sille kuuluvien yhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.