Lang AG tilaa Epsonin kaikkien aikojen valovoimaisimpia kiinteästi asennettavia laserprojektoreita

Johtava kansainvälinen AV-laitevuokraamo vahvistaa 25:n EB-L25000U-projektorin kaupat

Lang AG tilaa Epsonin kaikkien aikojen valovoimaisimpia kiinteästi asennettavia laserprojektoreita

Epson on julkistanut sopineensa saksalaisen AV-laitevuokraamo Lang AG:n kanssa 25 uuden EB-L25000U-projektorin toimituksesta. Kyseessä on markkinoiden tämän hetken valovoimaisin 3LCD-projektori. Kaupat ovat jatkoa kesäkuun 2016 sopimukselle, jonka mukaan Epson toimittaa Lang AG:lle L-malliston projektoreita noin kolmen miljoonan euron arvosta.

Ammattitason näyttölaitteista vastaava johtaja Neil Colquhoun iloitsee: ”Olemme todella hyvillämme siitä, että Lang AG päätyi valinnassaan EB-L25000U-malliin. Koska kyse on Epsonin kiinteästi asennettavien projektorien upouudesta lippulaivasta, on luonnollisesti hienoa, että se täytti Langin äärimmäisen tarkat kriteerit. Toivomme, että tämän 3LCD-laserprojektorin valovoimainen kuva, kestävyys ja monipuolisuus siivittävät joustavuudellaan Lang AG:n asiakkaat entistä upeampiin visuaalisiin installaatioihin.”

Lang AG:n pääjohtaja Tobias Lang lisää: ”Kokemuksemme Epsonin EB-L1000-mallistosta on ollut myönteinen. Siksi odotammekin innolla valikoiman laajentumista EB-L25000U:lla. Tehokkaan laserprojektorin 25 000 ANSI-lumenin valoteho avaa aivan uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia installaatio- ja tapahtumamarkkinoiden asiakkaillemme. Arvostamme Epson-suhteessamme myös sen strategista luonnetta ja yhteydenpidon aktiivisuutta.”

EB-L25000U on markkinoiden valovoimaisin 3LCD-laserprojektori, mutta se on siitä huolimatta kilpailevia tuotteita pienempi ja kevyempi. Laitteen asennus on äärimmäisen joustavaa, koska sitä voi kiertää täydet 360 astetta. Umpinaisen optisen yksikön ja epäorgaanisen fosforikiekon ansiosta EB-L25000U toimii luotettavasti 20 000 tuntia ilman huoltotoimia ja suoriutuu tehtävistään myös erittäin savuisissa tiloissa, esimerkiksi konserttisaleissa ja teattereissa.

Tietoja LANG AG:stä

LANG AG on Euroopan johtavia tukkukauppiaita visuaalisiin esityksiin tarvittavan tekniikan vuokrauksessa ja myynnissä. LANG on luotettava ja osaava kumppani, joka panostaa tuotevalikoiman ja palvelujen parhaaseen mahdolliseen laatuun. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta LANG edustaa aina esitystekniikoiden huippua. Lisäksi LANG kehittää, suunnittelee ja tuottaa yksilöllisiä ratkaisuja AV-alan ammattilaisille. LANG toimii markkinoilla riippumattomasti ja käyttää apunaan kokeneita asiantuntijoita. Siksi niin valmistajat kuin asiakkaatkin arvostavat syvällistä kokemusten vaihtoa tuotekehityksessä ja projektien suunnittelussa ennen hankintapäätöksiä. Lisäksi LANG tarjoaa tukipalveluja ja toimii myös tunnettujen valmistajien virallisena palvelukeskuksena ja lisävarustemyyjänä.

www.lang-ag.com


Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/