Kuka on Suomen digiosaavin opettaja – Shortlistatut kilpailijat julkistettu

Epsonin järjestämä Suomen digiosaavin opettaja -kilpailun shortlista on julkistettu tänään 12.1.2017

Kuka on Suomen digiosaavin opettaja – Shortlistatut kilpailijat julkistettu

Epsonin järjestämä Suomen digiosaavin opettaja -kilpailun shortlista on julkistettu tänään 12.1.2017. Kilpailussa haetaan opettajaa, joka luovasti ja määrätietoisesti hyödyntää nykyteknologiaa opetuksessaan pedagogisesti tarkoituksenmukaisella tavalla.

Opettajakategoriassa jatkoon ovat päässeet Marja-Leena Bilund Rantakoulun yhtenäiskoulusta Mikkelistä, John Hart Helsingin eurooppalaisesta koulusta, Tomi Tolonen Siltamäen ala-asteelta Helsingistä, Peter Waltonen Östra Nylands Yrkesinstitut Inveonista, ja Mari Orkola Seminaarin koulun Ojoisten Lastentalosta Hämeenlinnasta.

Kilpailussa oli tänä vuonna mukana myös uusi kategoria rehtoreille. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi Suomen digiosaavinta rehtoria ei kuitenkaan tällä kertaa palkita.

Suomen digiosaavimman opettajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii Opetusalan Ammattijärjestön OAJ:n erityisasiantuntija Jaakko Salo. Tuomaristoon kuuluu Salon lisäksi Suomen rehtorit ry:n puheenjohtaja Riikka Lindroos, Suomen rehtorit ry:n hallituksen jäsen, Tampereen kaupungin perusopetuksen vastaava rehtori ja Kaukajärven yhtenäiskoulun rehtori Päivi Ikola, Kirkkonummen sivistystoimen TVT-suunnittelija Antti Sankala, luokanopettaja Noora Malkavaara Vuorimäen koulusta sekä tekniikkatoimittaja Osku Kannisto. Tuomariston sihteerinä toimii Epson Suomen markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Eeva Saari.

Tuomaristo kiinnittää arvioinnissa huomiota pedagogisesti toimivaan ja oppilaita innostavaan digitaaliseen opetuskokonaisuuteen. Ratkaisevaa on pedagogisesti toimiva ja oppilaita innostava kokonaisuus.
Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan Educa-messuilla Tulevaisuuden luokkahuoneen lavalla 6s50 perjantaina 27.1. klo 11.20.

Lisätietoja:
http://educa.messukeskus.com/messuilla/
www.suomendigiosaavinopettaja.fi

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa
http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/