Kuinka paljon voi säästää?

EcoTank-tulostimet pienentävät mustekuluja keskimäärin 90 %*

Kuinka paljon voi säästää?

Epsonin uusin mustepatruunaton tulostin – EcoTank ET-4700 – on kuluttaja-asiakkaille suunnattu kätevä monitoimilaite, joka pienentää mustekuluja todella huomattavasti.

Mihin EcoTank-malliston tuomat huikeat säästöt perustuvat? Laitteiden rakenne eroaa olennaisesti useimmista muista tulostimista: niissä ei käytetä mustepatruunoita, vaan tulostimien suuri mustesäiliö täytetään mustepulloilla, jotka sisältyvät toimitukseen. Käyttäjä saa laitteen mukana musteet, jotka riittävät tuhansien sivujen tulostukseen. Rahan lisäksi säästyy myös aikaa, koska suhteellisen usein tapahtuva patruunoiden vaihto jää pois. Mustetta tarvitsee lisätä vain harvoin ja kaiken lisäksi lisämustepullot ovat edullisia.

Innovatiivinen rakenne tuo käyttäjille huomattavat säästöt: keskimäärin 90 % musteen hinnasta 1. Yksi mustepullosarja vastaa 88 mustepatruunaa1. Musteet riittävät jopa 4 500 mustavalkosivun ja 7 500 värisivun 2tulostukseen.

EcoTank-laitteilla tulostus sujuu kätevästi älypuhelimista, tableteista ja kannettavista tietokoneista. Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -liitettävyyden ansiosta asiakirjoja voi lähettää tulostettaviksi älylaitteista Epson iPrint 3 -sovelluksen avulla. Tulostus onnistuu myös lähes mistä tahansa maailmassa: tiedostot voi lähettää sähköpostitse suoraan tulostimeen Epson Email Print ohjelmistolla 3.

Säästäminen mustekuluissa ei ole suinkaan ainoa EcoTank ET-4700 -monitoimitulostimen hyödyllinen taito. Laite suoriutuu monenlaisista tehtävistä helposti, sillä siinä on automaattinen 30 arkin paperinsyöttölaite, faksi ja Ethernet-liitäntä. Näin tulostin sopii erinomaisesti koteihin ja pieniin toimistoihin.

ET-4700 tulee saataville tammikuussa 2019.

1. Keskimääräinen tarvittava mustepatruunamäärä / saatu säästö tulostettaessa sama sivumäärä EcoTank-malliston mukana toimitettavilla mustepulloilla. Laitteiston hintaa ei ole otettu huomioon. Ilmoitettu säästö perustuu EcoTank-malliston keskimääräiseen A4-kustannukseen, jota on verrattu kymmeneen Länsi-Euroopassa tammi–joulukuussa 2017 eniten myytyyn malliin (perustuu GfK:n tilastoihin). Tulostuskustannukset on laskettu Länsi-Euroopan markkinoiden saman ajanjakson vakio- ja XL-patruunoiden osuuden mukaan GfK:n tilastojen ja keskimääräisten vähittäishintojen perusteella. Mustepatruunoiden riittoisuudessa on käytetty valmistajien verkkosivustoissaan ilmoittamia arvoja.
2. Ilmoitetut riittoisuudet perustuvat vaihtomustepulloihin, ja ne on ekstrapoloitu Epsonin oman menetelmän perusteella ISO/IEC 24712 -standardin mukaisten testikuvioiden simuloidulla tulostuksella. Ilmoitetut riittoisuudet EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 -standardiin. Ilmoitetut riittoisuudet voivat vaihdella tulostettavien kuvien, käytetyn paperin, tulostustiheyden ja ympäristöolosuhteiden (esimerkiksi lämpötilan) mukaan. Tulostimen käyttöönoton yhteydessä tietty määrä mustetta kuluu tulostuspään suuttimien täyttämiseen, joten mukana toimitetun mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.
3. Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.