Kompakti ja monipuolinen laatuskanneri kätevillä toiminnoilla

Kompakti ja monipuolinen laatuskanneri kätevillä toiminnoilla

3. joulukuuta 2014 – Skannaa, tallenna ja jaa kuvat ja asiakirjat uudella tyylikkäällä Perfection V39-skannerilla. Tämä 4 800 dpi:n työpöytäskanneri istuu hyvin työpöydälle kotiin tai toimistoon ja se sisältää monia helppokäyttöisiä toimintoja, joiden avulla saat laadukkaita tuloksia nopeasti. Integroidun telineen avulla skanneria voi käyttää pystyasennossa, mikä säästää pöytätilaa.

V39-skannerin tyylikkään ja pienikokoisen muotoilun ansiosta se ei vie kovin paljoa arvokasta pöytätilaa. Sisäinen teline mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen vaaka- ja pystyasennon välillä, eikä ylimääräistä pöytätilaa tarvita erillistä telinettä varten. V39-skannerin virransyöttö ja kytkentä tapahtuu yhden Micro-USB-liitännän kautta, joten verkkovirtasovitinta tai muita sotkuisia johtoja ei tarvita ja työtila pysyy siistinä.

Täysin irrotettavan kannen ansiosta V39 on ihanteellinen paksujen kirjojen, valokuva-albumien ja muiden nidottujen tuotteiden pikaskannaukseen. A4-kokoa suurempia valokuvia ja asiakirjoja voi skannata älykkäällä Scan ‘n’ Stitch -ohjelmistolla. Alkuperäinen asiakirja, esimerkiksi suuri panoraamakuva tai asiakirja, tarvitsee vain skannata A4-kokoisina osina, minkä jälkeen kuvat voi kääntää ja kohdistaa asianmukaisesti ohjelmiston avulla ja liittää osat lopulta saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Muokattuja kuvia ja asiakirjoja voi helposti tallentaa ja jakaa V39-skannerin avulla suoraan pilvitallennuspalveluihin, kuten SugarSynciin ja Evernoteen. Tällöin kuvat ovat helposti käytettävissä internetin kautta. . Valokuvia on myös helppo jakaa perheen ja ystävien kanssa skannaamalla suoraan Facebookiin ja Picasaan.

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers kertoo: ”Tämä uusi malli on ihanteellinen käyttäjille, jotka etsivät helppokäyttöistä, erittäin pienikokoista ja tyylikästä laatuskanneria, jossa on lisäetuna älykäs Scan ‘n’ Stitch -ohjelmisto. Sen lisäksi, että asiakirjoja ja valokuvia voi skannata kotona, yrityskäyttäjät voivat käyttää V39:ää pienten määrien skannaustöihin, kuten yritysasiakirjojen, kuvien ja henkilökorttien skannaamiseen.”

V39 on ihanteellinen valokuvien ja asiakirjojen laadukkaaseen ja nopeaan skannaukseen. ReadyScan LED -tekniikan ansiosta lämpenemisaikaa ei ole, joten skannauksen aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Skannerissa on myös neljä pikakäynnistyspainiketta helppoa käyttöä varten. Asiakirjat voi skannata, kopioida ja jakaa tai muuttaa monen sivun hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi[1] painikkeen painalluksella. Toistuvia skannaustöitä voi nopeuttaa määrittämällä mukautettuja skannaustöitä kaikille neljälle painikkeelle.

V39-skannerin kanssa yhteensopivalla Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla voi varmistaa, että kuvat näyttävät aina parhaalta mahdolliselta. Ohjelmisto parantaa kuvalaatua poistamalla pölyn, palauttamalla haalistuneet värit ja korjaamalla valotuksen. Skannerissa on myös tekstin- ja asiakirjanparannustoimintoja, jotka terävöittävät tekstiä, korostavat tai poistavat värejä ja poistavat ei-toivotun valuman kaksipuolisista asiakirjoista.

Perfection V39 tulee myyntiin helmikuussa 2015 hintaan 89,99 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

V39
Pöytätilaa säästävä sisäinen jalusta pystyskannausta varten
Virta ja liitännät yhdellä Micro-USB-kaapelilla
Tarkka (4 800 dpi) asiakirjojen ja valokuvien skannaus
Valokuvien jakaminen ja tallennus verkossa Epson Easy Photo Scan -ohjelmistolla
Neljä helppokäyttöistä pikapainiketta
Irrotettava kansi paksujen kirjojen ja valokuva-albumien skannaukseen
A4-kokoa suurempien asiakirjojen skannaus ArcSoft Scan 'n' Stich Deluxe -ohjelmistolla (vain Windows)
Skannattujen asiakirjojen muuttaminen Word- ja Excel-tiedostoiksi sekä monen sivun hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi (vain Windows)
Skannaus suoraan pilvitallennusjärjestelmiin Epson Document Capture -ohjelmistolla (Mac) / Document Capture Pro -ohjelmistolla (Windows)
ReadyScan LED -tekniikka pikaskannauksen ilman lämpenemisaikaa
Skannattujen valokuvien laadun parantaminen Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla
Tekstin/asiakirjojen parannustoiminnot

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tavoitteena on ylittää odotukset. Epson tarjoaa tuotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä kaupan ja teollisuuden aloille. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 72 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan,

Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/

[1] Vain Windows

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/