Kokonaisratkaisu tekstiilitulostukseen

Epsonin uusin sublimaatiotulostin tuottaa syvät mustan sävyt

Kokonaisratkaisu tekstiilitulostukseen

18. toukokuuta 2015 Epson julkistaa uuden SureColor SC-F9200 ‑tulostimen ja HDK Black ink ‑musteen. Ne on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat valmistaa tasaisen laadukkaita tekstiilejä nopeasti ja edullisesti. Saatavana on myös sublimaatiopapereita, joilla varmistetaan kaikkien osatekijöiden yhteentoimivuus ja paras mahdollinen lopputulos esimerkiksi vaatteissa, urheiluasusteissa sekä kodin sisustustuotteissa. Takuu- ja huoltopalvelut takaavat, että valmistajat voivat rauhassa keskittyä liiketoimintaansa ja hyödyntämään Epsonin laadukkaita tulosteita. 

Väreiltään upean kirkkaat, laadukkaat tekstiilitulosteet syntyvät nopeasti Epsonin PrecisionCore-tekniikan ja kahden TFP-tulostuspään ansiosta. Ne toimivat saumattomasti yhteen uuden, erittäin tumman HDK Black ink ‑musteen kanssa, joka on UltraChrome DS ‑värivalikoiman uusin tulokas. Nimenomaan tekstiilitulostusta varten kehitetty muste tuottaa syvät, neutraalit mustan sävyt ja tummat varjostukset.

Kahden riittoisan värinsyöttöjärjestelmän ansiosta tulostusta ei tarvitse keskeyttää ja tehtävät painokset ovat entistä suurempia. Epson UltraChrome DS ‑musteita käytettäessä huollon ja puhdistuksen tarve on pieni. Suuri jälkilämmitin ja valinnainen ilmankuivain varmistavat, että tuotteet ovat optimaalisessa kunnossa, kun ne siirtyvät erittäin tarkkatoimiseen nostotelajärjestelmään. Tulosteiden kuivumista ei siis tarvitse odotella, mikä säästää aikaa.

Epson Europen Senior Product Manager Richard Barrow toteaa: ”Epson panostaa tosissaan siihen, että asiakkaille erittäin tärkeät tulostuksen kokonaiskustannukset pysyvät kurissa. SC-F9200-tulostimella on helppo päästä alhaisiin neliömetrikustannuksiin. Tästä on kiittäminen riittoisia mustesäiliöitä ja Epson UltraChrome DS ‑musteita. Lisää säästöä saadaan käyttämällä uutta HDK Black ink ‑mustetta. Se tuottaa entistä vähemmällä musteella tummia ja neutraaleja mustan sävyjä, joten musteen kokonaiskulutus vähenee[1].”

Kustannussäästöjä tuo myös SC-F9200-tulostimelle saatava Print & Save ‑palvelu[2]. Tämä ammattikäyttäjille tarkoitettu Epsonin tulostuksenhallinnan palvelupaketti tehostaa budjetin hallintaa ja ehkäisee tarvikkeiden liikavarastointia.

Ensiluokkainen palvelu ja tuki ovat tärkeässä roolissa, kun asiakkaille halutaan tarjota tavallista enemmän mielenrauhaa. Siksi SC-F9200:ssa on vakiona vuoden takuu. Haluttaessa takuuaikaa voi pidentää Epsonin CoverPlus-vaihtoehtojen avulla. Niihin kuuluu myös vuosi kerrallaan hankittava vuoden takuu, jonka valitessaan asiakkaat välttyvät maksamasta pitkästä takuukaudesta etukäteen.

SureColor SC-F9200 tulee saataville lokakuussa 2015.

Ominaisuudet

Epson-tuote, jonka suunnittelussa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, laatuun, luotettavuuteen ja alhaisiin investoinnin kokonaiskustannuksiin (TCO)

Epsonin varmatoiminen PrecisionCore TFP ‑tulostuspää: suuri kapasiteetti ja pitkä käyttöikä

Suuri tarkkuus: kuvanlaatu jopa 720 x 1 440 dpi

Tulostuksessa voidaan käyttää yleisimpiä sublimaatiosiirtopapereita, joiden leveys on enintään 64 tuumaa (1 625 mm)

Laadukkaat tulosteet, joissa käytetään muuttuvan pisarakoon tekniikkaa

Erittäin luotettava automaattinen 40 kg:n nostotela, jonka takaisinkelaustarkkuus on ± 2,5 mm

Nopea kuivaus jälkilämmittimellä, jossa käytettävissä lämpötilat 30–55 °C

Yhden henkilön käytettävissä oleva tulostusmateriaalin syöttö nostovivuin, automaattinen tulostusmateriaalin kireydensäätö

Nopeus jopa noin 97 m2/h vedostilassa (56 m2/h tuotantotilassa ja 27 m2/h korkealaatuisen tulostuksen tilassa)

Helposti täytettävä 2 x 1,5 litran sisäinen mustejärjestelmä, yhden litran (1,08 kg) mustepussit vähentävät huollon tarvetta ja suurentavat kerralla tehtäviä painoksia

Vesipohjaiset Epson UltraChrome DS ‑musteet tuottavat kirkkaat värit, terävät ääriviivat ja tasaiset sävyliukumat; värit kestävät hyvin valon, pesun, hankauksen ja hikoilun vaikutuksia

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tavoitteena on ylittää odotukset. Epson tarjoaa tuotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä kaupan ja teollisuuden aloille. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin. http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Verrattuna tuloksiin, jotka on saatu käytettäessä tavallisen mustan musteen sisältävää Ultrachrome DS ‑mustesarjaa.

[2] Maat, joissa Print & Save ‑palvelu on saatavana: Iso-Britannia, Italia, Ranska, Saksa, Portugali, Espanja, Belgia, Tanska, Suomi, Luxemburg, Alankomaat, Ruotsi, Puola, Romania (tilivuoden 2015 tilanne). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/printandsave.