Kannettavat projektorit helpottavat liikkuvien ammattilaisten työtä

Uusissa yritysprojektoreissa on edistyksellisiä toimintoja, kuten älypuhelimien liitäntämahdollisuus

Kannettavat projektorit helpottavat liikkuvien ammattilaisten työtä

Maailman johtava projektorivalmistaja Epson julkistaa neljä uutta kannettavaa projektoria, jotka helpottavat esityksien pitoa vaihtelevissa tilanteissa. "Tärkeässä liikeneuvottelussa tai ainutkertaisessa myyntitilaisuudessa ei ole varaa käyttää ensimmäisiä viittä minuuttia kuvan kohdistukseen tai Wi-Fi-yhteyden odotteluun. Nämä uudet projektorimme poistavat tällaiset ongelmat ja antavat mahdollisuuden keskittyä asetuksien sijasta työntekoon." kertoo Epson Europen tuotepäällikkö Bernhard Ohling.

Bernhard jatkaa: "Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja teimme yritysprojektoreistamme entistäkin helpommin käyttöönotettavia. Kiireiset, päivittäin esityksiä pitävät ammattilaiset arvostavat varmasti näitä uusia toimintoja."

EB-1776W, EB-1771W ja EB-1761W

EB-1776W on Epsonin ensimmäinen reaaliaikaisella trapetsikorjauksella varustettu projektori. Automatiikka säätää heijastettua kuvaa automaattisesti esityksen aikana, mikä takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Screen Fit -toiminnon ansiosta EB-1776W on helppo asentaa käyttövalmiuteen. Pikapainikkeella käytettävä toiminto kohdistaa heijastetun kuvan automaattisesti oikein mille tahansa mustalla kehyksellä varustetulle kankaalle. Kuva suoristuu ja mahdolliset vääristymät korjautuvat muutamassa sekunnissa.

Kaikki kolme projektorimallia on varustettu nopealla Wi-Fi-yhteydellä[1], joka helpottaa käyttöönottoa ja mahdollistaa langattoman heijastuksen paikasta riippumatta. Epsonin iProjection-sovelluksen avulla voi lisäksi esittää monenlaisia tiedostoja[2] suoraan älypuhelimesta.

EB-1751

Kevyt ja pienikokoinen EB-1751 on muiden mallien tapaan helppokäyttöinen ja helposti mukana kuljetettava projektori. Pikakäynnistys- ja -sammutustoimintojen ansiosta projektorin lämpenemistä tai jäähtymistä ei tarvitse odotella.

EB-1776W, EB-1771W, EB-1761W ja EB-1751 tulevat myyntiin toukokuussa 2012 hintaan 1290 €, 1090 €, 849 € ja 699 € (hinnat sisältävät alv 23%).

Tärkeimmät ominaisuudet:

OminaisuudetEB-1776WEB-1771WEB-1761WEB-1751
Paino vain 1,7 kg, pienikokoinen, mukana kantolaukku
Nopea Wi-Fi-yhteyslisävarustelisävaruste-
Vääristymätön kuva Epsonin reaaliaikaisen trapetsikorjauksen ansiosta (vain mallissa EB-1776W)---
Screen Fit -toiminto kohdistaa kuvan mille tahansa mustalla kehyksellä varustetulle kankaalle---
Manuaalinen horisontaalinen ja automaattinen vertikaalinen trapetsikorjausMolemmat autom.
PDF-tiedostojen näyttö (tavallisten kuvatiedostojen lisäksi) diaesityksissä-
Langaton esitys älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta Epsonin iProjection-sovelluksen avulla3lisävarustelisävaruste-
Kahden eri kuvalähteen samanaikainen heijastaminen jaetulle näytölle---
Esitykset suoraan USB-muistitikulta
Erinomaisen selkeä kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla
Esitykset myös päivänvalossa yhtä suuren (3 000 lumenin) valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta2,6002,600
Optimaalisen kuvanlaadun takaava HDMI-liitäntä-
Sisäinen 1 watin kaiutin
Voidaan liittää Epson Visualiser ‑dokumenttikameraan
Projektorin kaikkien toimintojen hallinta langattoman yhteyden, lähiverkon tai EasyMP Network Monitor -ohjelmiston avullalisävarustelisävaruste-
EasyMP USB -näyttö mahdollistaa kuvien ja äänitiedostojen näyttämisen ja kauko-ohjaimen käytön yhdellä USB-kaapelilla. Kolme ominaisuutta yhdistävä USB-näyttö toimii sekä Mac- että PC-käyttöympäristössä
EasyMP Network Projection mahdollistaa kuvan lähettämisen projektoriin langattoman yhteyden tai LAN-verkon kauttalisävarustelisävaruste-

-loppu-


[1] Valinnainen malleissa EB-1771W ja EB-1761W

[2] Vain Word- (doc, docx), Excel- (xls,xlsx), PowerPoint- (ppt,pptx), Keynote- ja PDF-tiedostot, jotka on luotu Office 2004:llä tai uudemmalla