Kaksi uutta kompaktia asiakirjaskanneria: teho ja tuottavuus huipussaan

Markkinoiden kärkinopeus* ja älykkäät toiminnot – monenlaisten asiakirjojen sujuvaa skannausta

Kaksi uutta kompaktia asiakirjaskanneria: teho ja tuottavuus huipussaan

Epson julkaisee toistaiseksi nopeimmat arkkiskannerinsa, WorkForce-mallit DS-970 ja DS-870. Erittäin luotettavat laitteet soveltuvat kiireisiin työympäristöihin, esimerkiksi terveydenhuoltoon, lakiasiaintoimistoihin ja rahoitusalalle. Digitointinopeus (85 sivua / 170 kuvaa minuutissa) on markkinoiden huippua ja automaattisen paperinsyöttölaitteen kapasiteetti peräti 100 arkkia. Kun tähän lisätään töiden kehittyneet käsittelyominaisuudet, saadaan kokonaisuus, joka voi olla korvaamaton apu jokaisen organisaation työnkulussa. Molemmissa malleissa on uusi LCD-värinäyttö, jonka avulla laitteen ja töiden hallinta sujuu entistäkin helpommin. Sisäiset anturit ja innovatiivinen ohjelmisto taas takaavat paremman tuottavuuden ja kuvanlaadun.

Epson Europessa markkinakehityksestä vastaava Steve King kertoo uutuuksista näin: ”Huipputasolla skannauksessa tulee vastaan tavallista monimutkaisempia digitointiskenaarioita. Asiakkaat skannaavat kiireessä suuria määriä organisaation luottamuksellisia asiakirjoja. Näillä laitteilla asiat hoituvat aina tehokkaasti. Tämän takaavat töiden kehittyneet käsittelyominaisuudet: esimerkiksi automaattinen syöttötila katkotonta skannausta varten ja hidas tila haasteellisten materiaalien tarkkaa digitointia varten. Näissä malleissa on uutuutena tahrantunnistus, joka varoittaa epäonnistuneesta skannauksesta. Laitteissa on myös ultraääneen perustuva päällekkäissyötön tunnistus.”

Nopeita ja kestäviä

Skannereissa on nyt tiedonsiirtoa nopeuttava USB 3 -liitäntä sekä entisestään suurentunut käyttöjakso. DS-970-mallilla voi skannata jopa 9 000 ja DS-870-mallilla 7 000 sivua päivässä.

Monipuolista asiakirjojen käsittelyä

Digitoitavien asiakirjojen vaihtelevuudesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä molemmissa malleissa on Epsonin laajin erilaisten paperien tuki. Paperin paino voi olla 27–413 g/m², ja pitkänomaisen paperin skannaustilassa enimmäispituus on 6 096 mm. Valittavissa on kolme erilaista tasoskannausvaihtoehtoa aina A3-kokoon saakka sellaisia asiakirjoja varten, joita ei voi skannata automaattisella paperinsyöttölaitteella.

Valinnaisen verkkoliitäntäpaneelin avulla DS-870 ja DS-970 voivat olla työntekijöiden ja osastojen yhteiskäytössä. Kummankin mallin toimitus sisältää Epson Scan- ja Document Capture Pro -ohjelmistot. Epson Scan on suunniteltu kehittyneeseen kuvantamistekniikkaan, esimerkiksi hakutoimintoa tukevia PDF-tiedostoja, kehittynyttä värin poistoa ja automaattista suoristusta varten. Epsonin Document Capture Pro sisältää työprofiilien luonnin, jonka ansiosta käyttäjät voivat skannata, tallentaa ja jakaa tietoja koko organisaatiossa vaivattomasti. Kehittyneet asiakirjojen nimeämis-, erottelu- ja reititystoiminnot selkeyttävät skannausta ja varmistavat työnkulun loogisuuden. Tiedostoja voi tallentaa ja lähettää useissa eri muodoissa (esimerkiksi PDF, jpeg ja tiff).

WorkForce DS-870 ja DS-970 ovat saatavana 1. helmikuuta 2019 alkaen hintaan 699 ja 949 euroa.

InfoSourcen määritelmän mukaisten osastoskannerien luokassa uusi WorkForce DS-970 sijoittuu nopeudellaan kärkipaikalle. Vertailu InfoSourcen ilmoittamaan vuoden 2017 eniten myytyyn laitteeseen (Fujitsu fi-7180): DS-970:n käyttöjakso on 9 000 sivua päivässä, mutta Fujitsu fi-7140:llä sama arvo on 6 000 sivua päivässä. Tietojen lähde: valmistajan oma verkkosivusto 7.8.2018.
OminaisuudetDS-970DS-870
Suuri skannausnopeus värillisenä (300 dpi)85 sivua/min.65 sivua/min.
Automaattisen paperinsyöttölaitteen kapasiteetti 100 arkkia (80 g/m²)
Päivittäinen käyttöjaksoJopa 9 000 sivua päivässäJopa 7 000 sivua päivässä
LCD-värinäyttö (1,44 tuumaa), jossa 10 ohjauspainiketta
Skannerin käyttökatkot tahrantunnistuksen perusteellaEpson Scan 2 -ohjelmiston avullaEpson Scan 2 -ohjelmiston avulla
Skannaa monenlaisia materiaaleja (27–413 g/m²)
Sisäisinä muun muassa ultraääni- ja paperinsuojausanturi
Laitteen ohjaustoiminnot, esimerkiksi hidas tila sekä päällekkäissyötön tunnistuksen ohitus hauraita, vahingoittuneita ja etiketein varustettuja asiakirjoja varten
Kompakti koko: sopii kaikkiin toimistoihin
Verkkoliitäntäyksikkö: helppo jakaminen käyttäjien kesken, aktiivinen skannaus ja ennalta määritetyt työprofiilitValinnainenValinnainen
Integroidut A4- ja A3-tasoskannausvaihtoehdotValinnainenValinnainen
Saatavana TWAIN-, WIA-, ICA-, SANE- ja ISIS-ohjaimetLadattavissaLadattavissa
Tuetut ohjelmistot: Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server ja Epson Device AdminLadattavissaLadattavissa