Kaksi innovatiivista uutuusskanneria yrityksille

Monenlaisten asiakirjojen skannaamiseen suunnitellut älykkäät toiminnot mullistavat työnkulut

Kaksi innovatiivista uutuusskanneria yrityksille

1. syyskuuta 2016 – Epson julkistaa kaksi uutta älykästä ja kompaktia WorkForce-arkkiskanneria. Niiden tehokkaat paperinkäsittelyominaisuudet ja innovatiivisen älykkäät toiminnot varmistavat erinomaisen tietojen tarkkuuden. WorkForceDS-570W- ja DS-530‑mallit on suunniteltu niin, että niiden integrointi organisaation työnkulkuihin on erittäin tehokasta ja yksinkertaista. Jopa 35 sivua tai 70 kuvaa minuutissa skannaavien laitteiden monipuolisten paperinkäsittelytoimintojen ansiosta yrityksen tärkeät asiakirjat voi kuvata, indeksoida, tallentaa ja jakaa nopeasti.

Epson Europen tuotepäällikkö Steve King kuvailee uutuuksia näin: ”Haastavien originaalien skannaus ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä laitteissa on alalla uraauurtava toiminto[1], jonka avulla voi skannata myös rypistyneitä tai hauraita asiakirjoja. Lisäksi työtä helpottaa innovatiivinen päällekkäissyötön tunnistuksen ohitus. Älykkäät toiminnot lisäävät tehokkuutta sekä parantavat tarkkuutta ja tietojen luotettavuutta. Laitteet käsittelevät asiakirjoja nopeasti ja tuottavat erinomaista laatua. Ne selviävät yhtä lailla jopa kuusi metriä pitkistä asiakirjoista, ohuesta (27 g/m²) paperista tai paksuista (413 g/m²) korteista.”

Edistyksellinen anturi- ja paperinsyöttötekniikka

Näissä erityisesti tärkeiden asiakirjojen käsittelyyn suunnitelluissa skannereissa on DSC-toiminto (dynaaminen suoristus) ja kehittynyt monirullainen paperinsyöttömekanismi. Laitteet pystyvät käsittelemään asiakirjoja käyntikorteista ja muovisista henkilökorteista aina erityispitkiin asiakirjoihin. Ultraäänianturiin perustuva päällekkäissyötön tunnistus auttaa välttämään virhetilanteita, ja asiakirjan koon automaattisen tunnistuksen ansiosta eri kokoiset asiakirjat voidaan skannata yhtenä pinona.

Automaattisen syöttötilan avulla eri kokoisia originaaleja voidaan skannata halutussa järjestyksessä yhteen PDF-tiedostoon. Päällekkäissyötön tunnistuksen ohitus antaa puolestaan mahdollisuuden jatkaa skannausta syöttövirheen jälkeen.

Valinnaisella muutossarjalla tasoskanneriksi

Kun laite muutetaan valinnaisella varustepaketilla tasoskanneriksi, voidaan skannata tehokkaasti monenlaisia materiaaleja, esimerkiksi postimerkkejä, passeja ja kirjoja. Lisävaruste on saatavana kumpaankin malliin USB 3.0 ‑liitännän avulla.

DS-570W-mallissa langaton liitettävyys

Tällä kehittyneellä langattomalla arkkiskannerilla asiakirjat on helppo skannata mobiililaitteisiin, tabletteihin ja Wi-Fi-yhteyttä tukeviin työasemiin. Ratkaisu soveltuu ihanteellisesti dynaamisiin, monen käyttäjän työympäristöihin, sillä skannaus sujuu vielä astetta helpommin suoraan verkon tallennuspalveluihin, esimerkiksi Dropboxiin, SharePointiin ja FileBoundiin.

WorkForce DS-570W ja DS-530 tulevat saataville lokakuussa 2016. Laitteiden hinnat ovat 792,36 EUR ja 742,76 EUR

Tärkeimmät ominaisuudetDS-530DS-570W
Muuntosarja tasoskanneriksi saatavana●*
Suuri skannausnopeus värillisenä: 35 sivua / 70 kuvaa minuutissa tarkkuudella 300 dpi
Automaattisen paperinsyöttölaitteen kapasiteetti: 50 arkkia
Laaja materiaalituki: esimerkiksi käyntikortit, passit2, A3-paperi, paksu paperi
Kaksipuolinen skannaus kertasyötöllä
Sisäinen kuvanparannustekniikka
Epson Smart Feed -tekniikka ja päällekkäissyötön tunnistus
Hidas tila hauraita, vahingoittuneita tai vaikeasti skannattavia asiakirjoja varten1
Kompakti koko: sopii kaikkiin toimistoihin
Epson Document Capture Pro / Server Pro3
Verkkoliitäntäyksikkö helppoa käyttäjien välistä jakamista varten sekä aktiivinen skannaus ja ennalta määritetyt työprofiilitValinnainenValinnainen
Paperiasiakirjojen muunto Microsoft Office ‑muotoihin (docx, pptx, xlsx)
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct ja NFC-
Päivittäinen käyttöjakso: 4 000 sivua
Kehittynyt kuvantamistekniikka: Epson Scan 2.0 ‑ohjelmisto
Parannettu yhteensopivuus asiakirjojen hallintajärjestelmien kanssa: Twain-, WIA- ja ISIS-ohjaimien tuki
Energy Star ‑standardin mukainen

* Yhteensopiva mallin DS-570W kanssa vain käytettäessä USB-tilaa.

[1] Verrattuna nopeusluokan 25–39 sivua/min. arkkiskannereihin. Tiedot perustuvat EMEA-alueella koko vuoden 2015 aikana eniten myydyn viiden skannerimallin verkkosivustoihin ja esitteisiin. Lähde: InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.


Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/